homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Ce gandesti acum/ un topic offtopic 16-219

#4143 2008-06-30 10:44:30

camysh
Moderator
Inregistrat: 2007-12-08

Re: ce gandesti acum/ un topic offtopic 16

salut fetelor puss
maine imi sustin licenta, sa-mi tineti pumnii big_smile
si acu invat discursul, care e mai lung decat timpul pe care-l am. si nush ce sa mai scot din el... ca toate imi par importante...

#4144 2008-06-30 10:46:50

evilpink
Banat
Inregistrat: 2006-11-02

bafta camysh smile

VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI.
VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI.

puss puss puss

#4145 2008-06-30 10:48:52

Shosanna
Insomniac member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2007-04-26

JanisJoplin a scris:

e absolut imposibil sa citesc tot..de la pagina 39 pana la 53 ati scrisssssssssss (si am 75 mesaje pe pagina)
deci anka eu am trimis un cv undeva..si daca da domnu sa ma sune curand.....asha cum cred si sper...vin in buc la interviu...si am pretext serios...big_smile big_smile big_smile vin cu tot bagajoiu sper..de sambata stau la japan ala...nesimtit si bou ca ma lasa pe aici singura si pleaca in tzari straine tongue

Janis , a pikt faza cu venitu la mine , decat daca nu te deranjeaza sa stai si cu tata in casa smile
sad nu i-au dat lu tata concediu porcii asa ca azi vine acsa, am fost singura doar in week-end

Reach for the stars ,so if you fall you land on a cloud... wink
bebe

#4146 2008-06-30 10:48:58

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

help... m-a umplut de sange matza sad a sarit la asta mic si m-am bagat intre ei... el e ok... acu-s si eu, m-am bandajat si nu mai curge sange... dar mi-e frica... iubi e in sedinta si nu poate rasp la tel... la ai mei, daca apar asa, omoara matza... catelul nu mai poate sta aici nici macar o zi... ca sa-l duc la ei in gradina are nevoie de o cusca... tre sa ajung la dr si cu el, sa fiu sigura ca nu l-a muscat sau ceva de genul... el e moale tare, de dimineata, de cand i-am dat cu forta pastila anti-paraziti intestianli, diluata in apa... oare a fost prea toxica? help, ziceti-mi si mie ceva, ca ma depaseste situatia si nu ma pricp la caini... se pare ca nici la matze asa cum credeam... a mea e acu inchis ain baie... mi-e frica si pt ea, sa nu se axfixieze, sa n-o fi lovit (desi nu cred... dar la ce bataie in 3 a fost, nu ami stiu nik.........)

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#4147 2008-06-30 10:50:32

persifona
Vizitator

camysh a scris:

salut fetelor puss
maine imi sustin licenta, sa-mi tineti pumnii big_smile
si acu invat discursul, care e mai lung decat timpul pe care-l am. si nush ce sa mai scot din el... ca toate imi par importante...

Vai, bafta multa!!!! Tinem pumnii stransi sa fie bine big_smile

Eu declar lucrarea mea finalizata, e gata de printat. Mai trebuie sa-mi scot intr-un fisier .doc ce-mi pun in prezentarea in Power POint.

Ultima oara a fost editat de persifona (2008-06-30 10:51:58)

Publicitate

loading...

#4148 2008-06-30 11:01:03

camysh
Moderator
Inregistrat: 2007-12-08

merci fetelor puss

#4149 2008-06-30 11:05:22

Soleil
Addicted member
Inregistrat: 2007-01-31

katami a scris:

help... m-a umplut de sange matza sad a sarit la asta mic si m-am bagat intre ei... el e ok... acu-s si eu, m-am bandajat si nu mai curge sange... dar mi-e frica... iubi e in sedinta si nu poate rasp la tel... la ai mei, daca apar asa, omoara matza... catelul nu mai poate sta aici nici macar o zi... ca sa-l duc la ei in gradina are nevoie de o cusca... tre sa ajung la dr si cu el, sa fiu sigura ca nu l-a muscat sau ceva de genul... el e moale tare, de dimineata, de cand i-am dat cu forta pastila anti-paraziti intestianli, diluata in apa... oare a fost prea toxica? help, ziceti-mi si mie ceva, ca ma depaseste situatia si nu ma pricp la caini... se pare ca nici la matze asa cum credeam... a mea e acu inchis ain baie... mi-e frica si pt ea, sa nu se axfixieze, sa n-o fi lovit (desi nu cred... dar la ce bataie in 3 a fost, nu ami stiu nik.........)

of of of.....kram kram kram kram

"Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă."
Thé à la menthe hjarta

#4150 2008-06-30 11:07:10

Chocolate22
Insomniac member
De la: cer pana la pamant
Inregistrat: 2007-11-28

am plecat la doctor gagici. ne citim mai tarziu

katami imi pare rau sad

Daca esti fata, citeste!!!
postez aici de bligdizeala ... sau ca sa ma bag in seama dumbom
copil botos sad cate stele verzi vezi atatia pupici iti trimit, daca nu le vezi spune si rezolvam prin 2 palme

#4151 2008-06-30 11:16:09

vonda
Platinum member
Inregistrat: 2006-12-09

ce happy sunt big_smile Am luat 8 la un examen la care nu am invatat,la care nu vroiam sa ma duc si la care am aberat,am povestit ce visasem azinoapte,si toata lumea a luat 6 si 7 rodnar Cred ca am fata de copil dragut,sau nu stiu lol

#4152 2008-06-30 11:19:38

annabel
Diamond member
Inregistrat: 2007-01-15

ziua buna fetelor.in week-end am fost la bunici, sambata a fost ca sambata, am primit si un maiou frumos dar ziua de ieri m-a stors de rabdari si de nervi.bine ca am revenit acasuca la mine, unde e bine bine!
mai am o saptamana pana plecam la mare!ooooh ce fericire!azi poate merg la sala, sa vad cu care din cele 3 fete pe care le-am convins merg lol.
de dimineata m-am trezit, am fost la bunica sa o ajut cu curatenia si acum trebuie sa fac si la mine

#4153 2008-06-30 11:25:49

Cassiopeia
Insomniac member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-03-09

hello fetele!
am venit si eu de la exam..si mi-e somn,dar tre' sa fac ceva de papica...problema e ca nu stiu ce...help big_smile

Sim y 

#4154 2008-06-30 11:26:12

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

mai... are cineva id-ul lui green bubbles? sau tel... orice date de contact de la ea?

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#4155 2008-06-30 11:26:49

senorita
Insomniac member
De la: CucuruZU :))
Inregistrat: 2006-08-13

hello simy si rabbit puss
bravoo tantoooooooooo applause

Gimme my summer back! sad
Ready? Steady... Go!

#4156 2008-06-30 11:30:28

vonda
Platinum member
Inregistrat: 2006-12-09

senorita a scris:

bravoo tantoooooooooo applause

salumanaaaaa seno big_smile
Examenul asta e confirmarea ca nu sunt asa blonda cum par,si ca am o vrajeala in mine..de nu se poate rotfl

Am primit acum de la o colega niste poze de la o reuniune cu colegii de liceu..si e o poza in care sunt eu cu ex-puiul si radeam cu ea ca ar fi tare sa o pun la avatar,sau pe hi5 lol diablo diablo
Doamneeee ce fete de copii nevinovatia avem hjarta hjarta

#4157 2008-06-30 11:52:24

senorita
Insomniac member
De la: CucuruZU :))
Inregistrat: 2006-08-13

puss tanto
si eu am aberat la greu la ex ala... la eseu ma refer ca in rest la grile nu era de aberat neutral
offf.. sa vedem cum au punctat.. daca au facut-o neutral

Gimme my summer back! sad
Ready? Steady... Go!

#4158 2008-06-30 11:57:40

annabel
Diamond member
Inregistrat: 2007-01-15

katami a scris:

mai... are cineva id-ul lui green bubbles? sau tel... orice date de contact de la ea?

choco ar trebui sa aiba!sau da-i un mail sau mai asteapta ca acus ar trebui sa apara!

senorita tinem pumnii in continuare!

mdeah..in fine..asa cum deja ma gandeam si era si de asteptat tipa de abia maine merge sa se inscrie la sala si sa vedem CAND merge la sala smile). of sunt o fire asa de bolnavicioasa cred..asa tare m-a suparat joi si se pare ca tot eu trag de ea.dar asta e..sper ca la munca sau poate din vreun copac va rasari o fata care sa fie o adevarata amica
am facut curatenia prin bucatarie acum relax un pic ca doar mai am dar ziua e lunga lol

#4159 2008-06-30 12:01:19

glencora
Membru
Inregistrat: 2008-06-30

Bine v-am gasit! Sunt noua pe aici si sper sa nu incalc vreo regula smile Recunosc ca am intrat cu ceva interes pe forum...Senorita am vazut ca ai dat examenul de GMAT la BSM MBA si ma pregatesc si eu pentru acelasi lucru (12iulie). Numai ca acum a intrat o fricaaaa in mine. M-ai speriat rau de tot. Eu speram sa fie mai usor decat sunt testele din carte, dar mi s-au spulberat sperantele. Si nici nu prea am avut timp de invatat. Imi doresc tare mult MBA-ul asta.

#4160 2008-06-30 12:01:30

micicutza
Banat
Inregistrat: 2007-10-25

ne vedem diseara fetele...m-am invoit de la servici deci paappapa

N. Iorga: "Unii oameni au demnitatea ambitiei lor, altii a situatiei lor, cei mai putini au demnitatea persoanei lor."
Eu le am pe toate trei...

#4161 2008-06-30 12:07:25

pink_butterfly
Insomniac member
Inregistrat: 2006-08-10

numele meu inseamna pace big_smile kapitulation
camysh nu te stresa prea tare cu speechul sa-l memeorezi...la noi de exemplu nu prea ne-a lasat sa ne spunem ce-aveam pregatit...mai mult intrebari...bine,pe mine m-au lasat mai mult sa vorbesc,fata de celelalte,deci le-a placut ce le-am zis big_smile
bafta multa!...o sa fie bine,o sa vezi wink
katami,imi pare rau pt "altercatia" suferita...pisica ta e vaccinata nu?

http://www.youtube.com/watch?v=mwMdO3HK_ws our song hjarta
em todas as ruas do amor seras meu e eu serei tua hjarta
http://www.youtube.com/watch?v=DDuLPHsIuTg

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.