homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Bonus salarial proaspat absolvent facultate!-4

#58 2008-07-08 12:58:24

mihaela2289
Hero member
Inregistrat: 2006-09-18

Re: bonus salarial proaspat absolvent facultate!

fetele, m-am utat pe aici dar mi-am prins urechile, asa ca as dori si eu un raspun clar: vreau sa intru in somaj(abia am luat bacul) si am si o calificare(am atestat in informatica, sunt operator IT). ce acte imi trebuie si unde trebuie a ma prezint???? imi trebuie si niste refuzur de la alte firme??
precizez ca sunt din bucuresti...

www.specialitaticulinare.blogspot.com - Super chec marmorat, neinecacios si simplu de facut!!

#59 2008-07-08 13:54:52

micaella4
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2007-07-06

mihaela2289 a scris:

fetele, m-am utat pe aici dar mi-am prins urechile, asa ca as dori si eu un raspun clar: vreau sa intru in somaj(abia am luat bacul) si am si o calificare(am atestat in informatica, sunt operator IT). ce acte imi trebuie si unde trebuie a ma prezint???? imi trebuie si niste refuzur de la alte firme??

iti trebe buletinul, certificatul de nastere si diploma de bac.. copie si original; copia ramane la ei; iti dau ei acolo sa mai semnezi niste treburi si dupa 2 luni de la depunerea actelor tre sa te duci iar cu o hartie de la financiar ca sa intri la indemnizatie.

a, iti mai trebe si o adev de la medicul de familie conform careia esti apta de munca.

Ultima oara a fost editat de micaella4 (2008-07-08 13:56:10)

#60 2008-07-08 14:08:38

mikki_20
Hero member
De la: bucuresti
Inregistrat: 2006-02-15

micaella si pt noi cei kre am terminat fac n trb diploma de licenta sau o adev din care sa rezulte k am term fac?

Avem 1 an si 5 lunite

#61 2008-07-08 14:12:57

mihaela2289
Hero member

micaella4 a scris:

mihaela2289 a scris:

iti trebe buletinul, certificatul de nastere si diploma de bac.. copie si original; copia ramane la ei; iti dau ei acolo sa mai semnezi niste treburi si dupa 2 luni de la depunerea actelor tre sa te duci iar cu o hartie de la financiar ca sa intri la indemnizatie.

a, iti mai trebe si o adev de la medicul de familie conform careia esti apta de munca.

2 luni?? omg..pai eu prins eptembrie-octombrie vreau sa ma angajez..adica am deja loc de munca stabil,dar de atunci ma duc...
pai si at iau bani doar o luna?sau imi dau si din urma?

www.specialitaticulinare.blogspot.com - Super chec marmorat, neinecacios si simplu de facut!!

#62 2008-07-08 14:17:36

micaella4
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2007-07-06

nu, de-abia pe-a treia luna, cum ar veni, incepi sa primesti bani.. se presupune ca in primele 2 esti absolvent in cautare de loc de munca.. dintr-a treia.. dak tot nu ai job.. se considera somaj propriu-zis.

Publicitate

loading...

#63 2008-07-08 14:27:49

mihaela2289
Hero member

am inteles...deci mai bine o las balta, ca din octombrie cam asa ma angajez, deci nu fac nicio afacere....

#64 2008-07-08 14:29:16

Soleil
Addicted member
Inregistrat: 2007-01-31

din cate stiam, daca primesti bonusul asta esti obligat sa stai la jobul respectiv minim 1 an sau nu mai stiu...daca-ti dai demisia, tb sa dai banii inapoi...

"Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă."
Thé à la menthe hjarta

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.