|
Nu esti logat.
Buna ziua#1 2008-06-22 15:42:11
buna ziuaam si eu o intrebare...am luat postinol dupa cum v-am scris acum 2 saptamani, la o saptamana mi-a venit menstruatia, iar la 3 saptamani de cand l-am luat (postinolul) mi-a venit din nou si in ambele cazuri a fost normala din punct de vedere calitativ si cantitativ. Vroiam sa va intreb daca astazi in prima zi din al doilea ciclu pot sa incep o folie de anticonceptionale Yasmine (prescrie de doctor)? Va multumesc anticipat! Offline #2 2008-06-22 17:12:22
Re: buna ziuada...poti happy with him...inlove with him... Offline #3 2008-06-28 19:26:01
Re: buna ziuaAm si eu o intrebare...de la a cata pastila contraceptiva sunt protejata? Am auzit diferite pareri, ba dupa prima, ba dupa a 7 a... Offline #4 2008-06-28 19:30:08
Re: buna ziuadepinde din ce zi ai inceput pastilele daca le-ai inceput din prima zi de menstra esti protejata de la prima pilula daca le-ai inceput din orice alta zi dupa 7 zile (7 pastile inghitite corect) VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|