homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Problema mare cu o banda depilatoare

#1 2008-06-22 17:23:04

navamalyka
New member
Inregistrat: 2008-03-17

problema mare cu o banda depilatoare

deci. se ia de la farmacie cu aproape ultimii bani o cutie de benzi depilatoare, in speranta de mai putina durere decat cu depilatorul.

se ajunge acasa, se citesc instructiunile si se procedeaza la lipirea benzii pe mana. si apoi la dezlipire. banda se ia, parul ramane, cu toata rasina pe el.

RASINA AIA NU SE CURATA! NU SE CURATA SI PACE! ce naibii ma fac, maine tre sa ma duc la munca, si neepilata pe maini, si lipicioasa... va implor, dupa ce muriti de ras, inviati si ajutati-ma!

#2 2008-06-22 17:24:33

Chocolate22
Insomniac member
De la: cer pana la pamant
Inregistrat: 2007-11-28

Re: problema mare cu o banda depilatoare

rotfl am patit si eu saptamana trecuta. m-au pus fetele sa dau cu spirt si cu vata si mi-am lasat si floci de vata pe piele rotfl
nu rad de tine, dar imi amintesc ce-am patit eu rotfl

mergi si da cu mult demachiant. la mine asa s-a dus smile
vii si ne spui ce-ai facut

Daca esti fata, citeste!!!
postez aici de bligdizeala ... sau ca sa ma bag in seama dumbom
copil botos sad cate stele verzi vezi atatia pupici iti trimit, daca nu le vezi spune si rezolvam prin 2 palme

#3 2008-06-22 17:25:24

micicutza
Banat
Inregistrat: 2007-10-25

pai cu spirt nu merge?

dar de ce te epilezi pe mana ?...in sensul ca de ce il smulgi?...eu tund parul de pe maini...ori cu aparatul de tuns al sotului ori cu epilatorul..epil meu are si un cap de radere cu care dai parul jos fara sa-l smulgi

N. Iorga: "Unii oameni au demnitatea ambitiei lor, altii a situatiei lor, cei mai putini au demnitatea persoanei lor."
Eu le am pe toate trei...

#4 2008-06-22 17:26:25

Chocolate22
Insomniac member

nu merge cu spirt mica. la mine nu a mers. nici cu vata muiata in spirt, nici cu spirt simplu. smile
am rezolvat cu demachiant, la sfatul lui greenbubbles wink

Ultima oara a fost editat de Chocolate22 (2008-06-22 17:27:00)

copil botos sad cate stele verzi vezi atatia pupici iti trimit, daca nu le vezi spune si rezolvam prin 2 palme

#5 2008-06-22 17:27:19

navamalyka
New member

eu si cu yeti avem par pe maini cam tot atata. ma faceam cu epilatoru' da' cam urlu de durere, si am zis ca vulpea tre sa aiba coada.. si i-am pus-o, am lipit-o cu rasina.

ma duc sa caut demachiantu', da' al meu e din ala grasos, parca vad ca acum fac si vreo reactie pe piele...

Publicitate

loading...

#6 2008-06-22 17:28:40

micicutza
Banat
Inregistrat: 2007-10-25

pai data viitoare nu-l mai smulge ca brrr imi imaginez ce doare...tunde-l zero...si baga demachiant atunci lol

N. Iorga: "Unii oameni au demnitatea ambitiei lor, altii a situatiei lor, cei mai putini au demnitatea persoanei lor."
Eu le am pe toate trei...

#7 2008-06-22 17:28:56

Chocolate22
Insomniac member

nu ai ce reactie sa faci. pielea de pe maini nu-i asa sensibila ca pielea de pe fata.

ps: ai un stil de-a povesti rotfl

#8 2008-06-22 17:30:21

navamalyka
New member

amu' ce dracu' sa fac, imi vine sa ma zgarii pe ochi, da' mi se lipeste mana de fata!

tineti-mi pumnii mie si demachiantului.

#9 2008-06-22 17:32:58

Allecsutsa
Sr. member
Inregistrat: 2008-05-02

incearca cu ulei de masline !!! yo asa am patit cu fifi rodnar am vrut sa ma epilez cu benzi si mi-a ramas lipiciul ala acolo . cu ulei a iesit aproape de tot hjarta

Dragostea si muzica sunt cele doua aripi ale sufletului !

#10 2008-06-22 17:39:26

navamalyka
New member

deci da, va multumesc frumos, mai e o dunguta care nu se da dusa si se tot lipeste de birou, dar ii vin eu de hac.

acum insa spiritu' meu de cautatoare se intreaba: what went wrong? de ce nu se lua si paru? what the fuck happened? sa mai incerc o data? mai am o mana... oare ce tre sa ii fac? cred ca doare de imi ies ochii daca se lipeste pe bune cesafac

#11 2008-06-22 17:40:28

Chocolate22
Insomniac member

eu m-am facut axilar si nu m-a durut. s-au smuls cateva fire, dar a ramas ceara. stiu cum e sa fii lipicioasa rotfl

#12 2008-06-22 17:42:26

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

mai bine mergi odata pe luna la un salon sa te faci cu ceara...si dai 10 lei sau 10 lei si ceva si scapi de showuri de genul asta...

happy with him...inlove with him...puss

#13 2008-06-22 17:42:37

GreenBubbles
Insomniac member
Inregistrat: 2008-03-08

e nasol...si eu am patit asta o data,ceara p mana. da` nu mi-a pasat am ieshit si in oras rotfl dupa ce incercasem sa curat cu spirt si peria de sarma... nimic nu a mers. dupa ce am stat in oras all day mi-a zis una de demachiant.

i love my King!! the most beautiful leonberger ever hjarta

#14 2008-06-22 17:43:10

vonda
Platinum member
Inregistrat: 2006-12-09

eu as da cu lama lol Si in viitor,nu mai incerca sa te faci singura,roaga o prietena,ceva.. Pt ca si eu am patit asa mai de mult,pt ca trebuie sa tragi suficient de repede ca sa se dezlipeasca bine banda.Si eu nu aveam "taria" sa trag suficient de repede lol Asa ca am rugat o prietena,mai sadica de cat mine big_smile

#15 2008-06-22 17:45:21

navamalyka
New member

pai in acest caz ne-ar gasi pe amandoua, pe ea cu gatu' la mine-n maini si pe mine cu ochii zgaiti... m-a facut o data mama cu ceara de albine, m-am fript si dupa aia nu se mai lua. alta cantare neutral

#16 2008-06-22 17:45:53

bela
Sr. member
Inregistrat: 2006-11-03

navamalyka a scris:

deci. se ia de la farmacie cu aproape ultimii bani o cutie de benzi depilatoare, in speranta de mai putina durere decat cu depilatorul.

se ajunge acasa, se citesc instructiunile si se procedeaza la lipirea benzii pe mana. si apoi la dezlipire. banda se ia, parul ramane, cu toata rasina pe el.

RASINA AIA NU SE CURATA! NU SE CURATA SI PACE! ce naibii ma fac, maine tre sa ma duc la munca, si neepilata pe maini, si lipicioasa... va implor, dupa ce muriti de ras, inviati si ajutati-ma!

imbiba vata cu ulei si sterge-te

Ruga de magar si blestemul de curva nu se suie la cer...

#17 2008-06-22 17:46:14

GreenBubbles
Insomniac member
Inregistrat: 2008-03-08

la mine nu cred k de asta nu a mers...chit k mi-era teama,am tras ca animalu...si tot a ramas... si erau benzi veet...m-am simtit prost cand aia din reclama ma intreba "CUM???TU NU FOLOSESTI CEARA RECE VEET??" asa k mi-am luat... rodnar lol

i love my King!! the most beautiful leonberger ever hjarta

#18 2008-06-22 17:48:22

navamalyka
New member

a mea e strep. si am primit bonus, in cuantumul sumei de 40 de RON, si un tub de crema depilatoare, la care - ghici - sunt alergica.

bela, ms fain, m-am sters cu demachiant... acum nu mai e decat nitel. da' senzatia e de neuitat, am facut pe mine de durere, de ras si de disperare.

#19 2008-06-22 17:49:04

bela
Sr. member
Inregistrat: 2006-11-03

benzile asa zis eci sunt o frectie...pt a le putea folosi trebuie incalzite mai intai cu foehnul pt a topi cara si a se putea lipi cum tr4euie...asa doar frecate intre maini sau aplicate pur si simplu nu merg

si ca solutie de curatare, uleiul merge mereu

Ruga de magar si blestemul de curva nu se suie la cer...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.