|
Nu esti logat.
Problema mare cu o banda depilatoare#1 2008-06-22 17:23:04
problema mare cu o banda depilatoaredeci. se ia de la farmacie cu aproape ultimii bani o cutie de benzi depilatoare, in speranta de mai putina durere decat cu depilatorul. Offline #2 2008-06-22 17:24:33
Re: problema mare cu o banda depilatoare am patit si eu saptamana trecuta. m-au pus fetele sa dau cu spirt si cu vata si mi-am lasat si floci de vata pe piele Daca esti fata, citeste!!! postez aici de bligdizeala ... sau ca sa ma bag in seama copil botos cate stele verzi vezi atatia pupici iti trimit, daca nu le vezi spune si rezolvam prin 2 palme Offline #3 2008-06-22 17:25:24
Re: problema mare cu o banda depilatoarepai cu spirt nu merge? N. Iorga: "Unii oameni au demnitatea ambitiei lor, altii a situatiei lor, cei mai putini au demnitatea persoanei lor." Eu le am pe toate trei... Offline #4 2008-06-22 17:26:25
Re: problema mare cu o banda depilatoarenu merge cu spirt mica. la mine nu a mers. nici cu vata muiata in spirt, nici cu spirt simplu. Ultima oara a fost editat de Chocolate22 (2008-06-22 17:27:00) Daca esti fata, citeste!!! postez aici de bligdizeala ... sau ca sa ma bag in seama copil botos cate stele verzi vezi atatia pupici iti trimit, daca nu le vezi spune si rezolvam prin 2 palme Offline #5 2008-06-22 17:27:19
Re: problema mare cu o banda depilatoareeu si cu yeti avem par pe maini cam tot atata. ma faceam cu epilatoru' da' cam urlu de durere, si am zis ca vulpea tre sa aiba coada.. si i-am pus-o, am lipit-o cu rasina. Offline Publicitateloading...
#6 2008-06-22 17:28:40
Re: problema mare cu o banda depilatoarepai data viitoare nu-l mai smulge ca brrr imi imaginez ce doare...tunde-l zero...si baga demachiant atunci N. Iorga: "Unii oameni au demnitatea ambitiei lor, altii a situatiei lor, cei mai putini au demnitatea persoanei lor." Eu le am pe toate trei... Offline #7 2008-06-22 17:28:56
Re: problema mare cu o banda depilatoarenu ai ce reactie sa faci. pielea de pe maini nu-i asa sensibila ca pielea de pe fata. Daca esti fata, citeste!!! postez aici de bligdizeala ... sau ca sa ma bag in seama copil botos cate stele verzi vezi atatia pupici iti trimit, daca nu le vezi spune si rezolvam prin 2 palme Offline #8 2008-06-22 17:30:21
Re: problema mare cu o banda depilatoareamu' ce dracu' sa fac, imi vine sa ma zgarii pe ochi, da' mi se lipeste mana de fata! Offline #9 2008-06-22 17:32:58
Re: problema mare cu o banda depilatoareincearca cu ulei de masline !!! yo asa am patit cu fifi am vrut sa ma epilez cu benzi si mi-a ramas lipiciul ala acolo . cu ulei a iesit aproape de tot Dragostea si muzica sunt cele doua aripi ale sufletului ! Offline #10 2008-06-22 17:39:26
Re: problema mare cu o banda depilatoaredeci da, va multumesc frumos, mai e o dunguta care nu se da dusa si se tot lipeste de birou, dar ii vin eu de hac. Offline #11 2008-06-22 17:40:28
Re: problema mare cu o banda depilatoareeu m-am facut axilar si nu m-a durut. s-au smuls cateva fire, dar a ramas ceara. stiu cum e sa fii lipicioasa Daca esti fata, citeste!!! postez aici de bligdizeala ... sau ca sa ma bag in seama copil botos cate stele verzi vezi atatia pupici iti trimit, daca nu le vezi spune si rezolvam prin 2 palme Offline #12 2008-06-22 17:42:26
Re: problema mare cu o banda depilatoaremai bine mergi odata pe luna la un salon sa te faci cu ceara...si dai 10 lei sau 10 lei si ceva si scapi de showuri de genul asta... happy with him...inlove with him... Offline #13 2008-06-22 17:42:37
Re: problema mare cu o banda depilatoaree nasol...si eu am patit asta o data,ceara p mana. da` nu mi-a pasat am ieshit si in oras dupa ce incercasem sa curat cu spirt si peria de sarma... nimic nu a mers. dupa ce am stat in oras all day mi-a zis una de demachiant. i love my King!! the most beautiful leonberger ever Offline #14 2008-06-22 17:43:10
Re: problema mare cu o banda depilatoareeu as da cu lama Si in viitor,nu mai incerca sa te faci singura,roaga o prietena,ceva.. Pt ca si eu am patit asa mai de mult,pt ca trebuie sa tragi suficient de repede ca sa se dezlipeasca bine banda.Si eu nu aveam "taria" sa trag suficient de repede Asa ca am rugat o prietena,mai sadica de cat mine Offline #15 2008-06-22 17:45:21
Re: problema mare cu o banda depilatoarepai in acest caz ne-ar gasi pe amandoua, pe ea cu gatu' la mine-n maini si pe mine cu ochii zgaiti... m-a facut o data mama cu ceara de albine, m-am fript si dupa aia nu se mai lua. alta cantare Offline #16 2008-06-22 17:45:53
Re: problema mare cu o banda depilatoare
imbiba vata cu ulei si sterge-te Ruga de magar si blestemul de curva nu se suie la cer... Offline #17 2008-06-22 17:46:14
Re: problema mare cu o banda depilatoarela mine nu cred k de asta nu a mers...chit k mi-era teama,am tras ca animalu...si tot a ramas... si erau benzi veet...m-am simtit prost cand aia din reclama ma intreba "CUM???TU NU FOLOSESTI CEARA RECE VEET??" asa k mi-am luat... i love my King!! the most beautiful leonberger ever Offline #18 2008-06-22 17:48:22
Re: problema mare cu o banda depilatoarea mea e strep. si am primit bonus, in cuantumul sumei de 40 de RON, si un tub de crema depilatoare, la care - ghici - sunt alergica. Offline #19 2008-06-22 17:49:04
Re: problema mare cu o banda depilatoarebenzile asa zis eci sunt o frectie...pt a le putea folosi trebuie incalzite mai intai cu foehnul pt a topi cara si a se putea lipi cum tr4euie...asa doar frecate intre maini sau aplicate pur si simplu nu merg Ruga de magar si blestemul de curva nu se suie la cer... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|