homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Note si povesti de la bac ...-15

#267 2008-06-29 02:12:13

Himmel
Insomniac member
De la: Magix
Inregistrat: 2008-05-10

Re: note si povesti de la bac ...

delishor a scris:

app de mate...care se pricepe? big_smile

yo nuuu..si sa fac ceva in ele de sub..si sa vd...ce-om face..vr nota mare....nu vreau 7 sau d-asea asa..vr si yo makr un 8..8si..popa

Poate ca par fragila, neajutorata si nepamanteana, dar am structura de otel.

#268 2008-06-29 11:09:29

blue_elf
Hero member
De la: BUCURESTI
Inregistrat: 2006-08-09

mama 8...eu zik bodaproste la un 5-6 rotfl2

Pastreaza-ti cugetul
clar si linistit,ca apele unui lac adanc,transparent ca lumina ochilor de
corb.Deasupra,apele sunt linistite.Nu are rost sa-l rascolesti acum si sa-l tulburi.In
acest suflet netulburat-umbrele evenimentelor acestei lumi se vor topi singure.

#269 2008-06-29 11:15:25

old_soul
Insomniac member
De la: locul unde e liniste
Inregistrat: 2008-04-29

blue_elf a scris:

mama 8...eu zik bodaproste la un 5-6 rotfl2

ca bine zici! rotfl

My Tears Dry On Their Own

#270 2008-06-29 11:15:59

Zeyna
Platinum member
Castigatoare a concursului de Miss
De la: Constanta
Inregistrat: 2007-07-07

sunt o inconstienta lol
sunt cat se poate de praf la psihologie...dar eu stau si frec duda rotfl

Dragostea nu se stă, se face.

#271 2008-06-29 11:32:33

iony
Sr. member
De la: stres
Inregistrat: 2007-09-11

Deuzza a scris:

sunt o inconstienta lol
sunt cat se poate de praf la psihologie...dar eu stau si frec duda rotfl

rotfl doamne deuzza...gandim la fel. nu am nici un chef de invatat lol ma uit la lectii si dau drumu la tv. nush ce fac si cand invat

Publicitate

loading...

#272 2008-06-30 12:21:09

old_soul
Insomniac member

fetelor,nu mai pot! grater sunt atatea ex la mate,si atat de grele! grater ce sa faaac? de parcurs,le-am parcurs p toate...va dati seama,300 de sb.. grater dar am multe nelamuriri  grater
nici la meditatie n-am avut timp sa le fac pe toate... grater am obosit! grater

#273 2008-06-30 15:05:05

girlish
Full member
Inregistrat: 2007-04-21

io-s praf la bio si psiho. mi-e sa nu pic bacu neutral neutral

"Eu nu sunt altceva decât
o pată de sânge
care vorbeşte."
Nichita Stanescu

#274 2008-06-30 15:11:04

evilpink
Banat
Inregistrat: 2006-11-02

ce bio dai:9-10 sau 11-12?

VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI.
VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI.

puss puss puss

#275 2008-06-30 16:49:09

Himmel
Insomniac member

delishor a scris:

fetelor,nu mai pot! grater sunt atatea ex la mate,si atat de grele! grater ce sa faaac? de parcurs,le-am parcurs p toate...va dati seama,300 de sb.. grater dar am multe nelamuriri  grater

:f?rv?nad: p toate??????? cand ai avt timp..k yo nici jumate... :f?rv?nad:

nelamuriri am si yo si sunt unele sub care nu se rezolva... sad  si unele care nici daca esti prof nu stii sa le faci...grater

#276 2008-06-30 16:53:31

old_soul
Insomniac member

witch_delyutza a scris:

delishor a scris:

:f?rv?nad: p toate??????? cand ai avt timp..k yo nici jumate... :f?rv?nad:

nelamuriri am si yo si sunt unele sub care nu se rezolva... sad  si unele care nici daca esti prof nu stii sa le faci...grater

pai mi-am facut...deh...am stat saptamani intregi numai p mate...am ignorat toate celelalte materii... uof...profu' nostru e bun,are experienta..a lucrat si cu olimpici pt internationala...da' daca n-a fost timp grater

#277 2008-06-30 17:30:32

Himmel
Insomniac member

:f?rv?nad:  vreau si yo sa mai fac da n-am nici un cheff...stau si pierd vremea.....sm

si zi-mi k ai multe nelamuriri..plsssssss..k sa nu ma simt prosta rotfl rotfl  tongue

#278 2008-06-30 19:03:09

pends
Hero member
De la: B/Br
Inregistrat: 2007-09-09

si noi cica am facut toate subiectele. dar profa era nebuna, ne dadea cate 4 variante de pe o zi pe alta (numa de la un sg subiect) si evident ca mai mult de 3/4 copiau in draci. si acu..ma trog sa iau un 6 acolo mai mult nu vreau lol asa ca , delyutza chill lol

Bună ! Arăți ca o curvă !

#279 2008-06-30 20:02:18

girlish
Full member
Inregistrat: 2007-04-21

evilpink a scris:

ce bio dai:9-10 sau 11-12?

9-10 grater

"Eu nu sunt altceva decât
o pată de sânge
care vorbeşte."
Nichita Stanescu

#280 2008-06-30 20:54:01

mihaela2289
Hero member
Inregistrat: 2006-09-18

nu stiam daca sa le pun aici, la BAC sau la divertisment
zambiti, va rog! big_smile

Basmul popular:

- "Este specia genului epic ca are ca aspect povestiri si nuvele".

- "se povesteste ca a fost multi razboinici, la care a murit multi boieri"

-"basmul are o atractie pentru cifra trei".

- "personajele reprezinta idealuri umane, fiind pozitive... fie negative precum zmeii; semn al lacomiei si al simtului civic, ajungand chiar prin furt in domeniul penalului. In basm, merele erau culese de Stefan Tipatescu".

Actiunea din basmul "Praslea cel Voinic si merele de aur":

- "In timpul luptei, fratii au adormit, Praslea a salvat puii proptozoaicei. Zmeii au atacat in banda, iar Praslea i-a pandit".

- "Praslea a pregatit trei butoaie cu vin si si-a taiat cu limba o bucata de carne din talpa. Praslea conducea cu mana dreapta calul si cu stanga zise:...".

- personajul Praslea era: "un tip precaut pentru ca si-a bagat varful de la sageata in ceafa si dosul l-a bagat in copac ca sa nu adoarma"

- "noaptea, cand statea de paza, isi lua cu el reviste ca sa nu adoarma".

- "Zgripturoaica, in zbor, ramane fara energie si il roaga pe Praslea sa ii dea o bucata din fesa lui, dar pe care i-o va inapoia si i-o va lipi cu saliva"

- "Imparatul avea o gradina si in fund avea un mar"

- "Praslea cauta infractorul care furase merele de aur"

- "Praslea avea si frati. Ei erau niste panarame care se dau mari"

- "Praslea avea in mana un baltag. L-a intalnit pe zmeu. Ei s-au batut acolo mult. I-a tras un baltag in cap la zmeu si a intrat pe jumatate in pamant. Apoi Praslea, cand a venit inapoi, s-a suit pe o pasare mare si a venit acasa".

Confuzie intre Praslea si Mircea cel Batran:

- "Mircea cel voinic era necajit si se simtea rau pentru ca merele erau stropite, iar cand a muscat din mar i-a ramas in gat o bucata si cand si-a dat seama era tarziu".

Testul la limba si literatura romana - redactarea unei scrisori catre o fosta colega: Un candidat ii marturiseste Paulei: "Te-am avut in vis". O candidata face o incheiere "cool" a scrisorii sale, semnandu-se: "Cu dor de viata si chef de nebunii, Marcela". Daca nu ati aflat pana acum cine a scris "Miorita" si daca inca considerati ca este o balada, va inselati pentru ca, potrivit elevilor, este de fapt vorba despre un basm popular, scris de Bobe Ispionescu! Marea descoperire a lui Vasile Alecsandri a fost ca "romanul s-a nascut poet". Si anul acesta, copiii au dat inca o data dovada ca nu s-au pregatit nici macar cu cele mai elementare notiuni de gramatica, afirmand ca subiectul dintr-un text dat este "invizibil, dar, totusi, se supraintelege".

www.specialitaticulinare.blogspot.com - Super chec marmorat, neinecacios si simplu de facut!!

#281 2008-06-30 21:16:15

star0kitty
New member
De la: Ploiesti
Inregistrat: 2008-06-16

hai ca unii chiar sunt prea de tot. nu prea inteleg cum pot scrie asemenea chestii. uneori nici nu pot sa citesc asemenea perle.

maine e bacu la metematica. sa vedem ce s-o mai intampla maine. sa speram ca nu o sa pice vreo varianta nasoala. succes la toata lumea care da bacu!!! sa faceti tot big_smile si fara greseli tongue

"Sunt lucruri pe care le stiti, dar nu stiti ca le stiti; cand veti sti ceea ce nu stiti ca stiti, va veti schimba! "(M. Erikson)

#282 2008-06-30 21:19:27

mihaela2289
Hero member
Inregistrat: 2006-09-18

succes si voua
eu nu am mai repetat la mate de aprox o luna, deci voi avea nevoie de multa bafta ca sa trec de aceasta proba...
Doamne ajuta!!

www.specialitaticulinare.blogspot.com - Super chec marmorat, neinecacios si simplu de facut!!

#283 2008-07-01 13:45:12

pends
Hero member

gataaa am scapat si de mateeee. pfff. au fost subiecte cam nasoale, dar am facut in mare parte. ce bine ma simt fara mateeeeeeeee uhu lol big_smile

#284 2008-07-01 13:47:57

old_soul
Insomniac member

pends a scris:

gataaa am scapat si de mateeee. pfff. au fost subiecte cam nasoale, dar am facut in mare parte. ce bine ma simt fara mateeeeeeeee uhu lol big_smile

me2 big_smile si partea tare e ca am scapat de mate pt tot restul vietii!  mama masii d matematica...mi-a mancat zilele! box
in seara asta ma duc sa dau foc la subiecte! big_smile sau sa le dau la reciclat...aveti idee cat e un kg d hartie?sau asta nu s vinde? :f?rv?nad:

#285 2008-07-01 13:54:37

pends
Hero member

nu stiu. si eu vreau sa fac acelasi lucru, am si de la romana si o sa mai strang si de la bio , franceza...pana acum am 2 pungi maaari si grele lol

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.