homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Note si povesti de la bac ...-4

#58 2008-06-23 10:43:46

iony
Sr. member
De la: stres
Inregistrat: 2007-09-11

Re: note si povesti de la bac ...

nicolle_rox rotfl sa am eu parte de rusinea ta

#59 2008-06-23 10:45:13

AdA_Ad9
Hero member
De la: Bucuresti-in mare parte:D
Inregistrat: 2007-02-26

cand va aud ce note mari ati luat ma ia si mai rau emotiile.

Să dărui totul, să sacrifici totul fără speranţă de răsplată;asta inseamnă iubire.Albert Camus

#60 2008-06-23 10:55:28

Soleil
Addicted member
Inregistrat: 2007-01-31

va doresc la toate sa aveti parte de rusinea mea....na, ce sa zic...eu am invatat constant cei 4 ani...ca era liceu cu moţ in judetul meu, era cel mai greu profil....la mate cel putin am rupt cartile 4 ani...ne asculta proful in fiecare zi la teorie si la tabla....nu conta, azi luai 2, maine 7, poimaine 10....la lucrari daca luam un 8-9 era mana cereasca...ca proful dadea probleme normale sa faci de-un 4-5, problema grea sa faci de 7 si problema de olimpiada pentru cine vrea mai mult...asa ca la bac, greu cum o fost, eram calita rotfl in rest, profii de la restul disciplinelor (bio, romana, geogra, istorie) aveau de la noi aceleasi pretentii ca si de la clasele de profil...desi noi aveam cate 2 ore/sapt....asa ca...am invatat...chimia anorganica am urat-o intr-a 9-a, dar am ajuns sa mi se para super usoara si am dat-o si la bac....oricum, facultatea mi s-a parut mult mai lejera - in afara de sesiuni-fata de liceu

"Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă."
Thé à la menthe hjarta

#61 2008-06-23 12:07:40

Aryanne
Sr. member
Inregistrat: 2007-11-26

Fetelor, se pare ca sunt prima cu vesti big_smile Am luat 10 la romana - oral. Mi-a cazut regimul comunist si m-am descurcat bine, zic eu big_smile Am avut si comisie de treaba, numai ca atunci cand am intrat in sala, eram cam dezorientata si nu stiam de unde sa trag un bilet, ca erau doua gramezi, si una din profesoare se uita la mine: pai? e prima data cand dai bacul? Si eu i-am raspuns: pai da... cesafac si sper sa fie si ultima data big_smile. Au ras ele pe acolo si au zis ca sunt fata desteapta, sa iau un bilet si sa ma duc in banca big_smile Ma simt mai bine acum, azi noapte am plans vreo ora ca eu nu stiu sa fac si eu o sa iau 7. rodnar

A venit, a venit toamna, acopera-mi inima cu ceva, cu umbra unui copac sau mai bine, mai bine cu umbra ta.
Ma tem ca n-am sa te mai vad, uneori, ca or sa-mi creasca aripi ascutite pan' la nori,
Ca ai sa te ascunzi intr-un ochi strain, si el o sa se-nchida cu-o frunza de pelin...

#62 2008-06-23 12:09:36

pends
Hero member
De la: B/Br
Inregistrat: 2007-09-09

felicitari puss big_smile

Bună ! Arăți ca o curvă !

Publicitate

loading...

#63 2008-06-23 12:10:38

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

bv, nicolle... copil cuminte applause (si pt mine fac a fost muuult mai usoara - si mai frumoasa, de altfel - ca liceul)

eu am dat in 2004, tot profil real.... am luat cam 9,70 pe total (va spun sincer ca nu mai tin minte exact) si am dat:
romana oral
engleza oral
romana scris
mate
fizica
sport

de copiat s-a putut discuta la fizica.... din pacate, pt ca m-a mancat in c** sa ma iau dupa un coleg pe care-l stiam "mai destept" din fata... si am taiat un subiect rezolvat bine grater de atunci am jurat (si m-am tinut) ca fac doar greselile mele... macar sa nu ma zgarii ca e prostia altuia, sa fie doar a mea lol

cat despre povestiri... cea mai tare a fost la sport, parca am mai zis-o odat'.... la handbal am aruncat mingea si... am simtit cum cad si eu pe traiectoria ei... m-am lovit urat la mana... si era abia inceptutul probei grater iar asistenta mi-a trantit un jaf de plasture care mi-a cazut... asa ca la proba de sol imi curgea sangele pe saltelele noi... alea din comisie erau super-scarbite rotfl nu stiau um sa mai scape odata de mine sa nu manjesc tot pe acolo... doare ca eu - nik, voiam sa le arat ca muncisem tot anul pt probele alea rotfl si am luat 10 in final, cu tot cu cazatura. faza cea mai misto a fost ca s-a dus vestea prin liceu ca "am CAZUT la sport"... si primeam tot felul de telefoane de incurajare, ca ami e bac si in toamne etc rotfl ei credeau ca am PICAT... iar eu le ziceam vesela: "ce sa fac, is bine, imi fac bagajele pt munte" (am plecat chiar in ziua aia) wink

bafta tuturor care dati bacu' acum!!!! si felicitari, alexa!!! smile

Ultima oara a fost editat de katami (2008-06-23 12:11:57)

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#64 2008-06-23 12:10:57

micicutza
Banat
Inregistrat: 2007-10-25

brvooooooo

N. Iorga: "Unii oameni au demnitatea ambitiei lor, altii a situatiei lor, cei mai putini au demnitatea persoanei lor."
Eu le am pe toate trei...

#65 2008-06-23 12:11:30

Soleil
Addicted member
Inregistrat: 2007-01-31

felicitari!

"Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă."
Thé à la menthe hjarta

#66 2008-06-23 12:13:29

cocoleta
Hero member
Inregistrat: 2006-11-02

felicitari

#67 2008-06-23 12:17:22

Aryanne
Sr. member

Multumesc, fetelor. O sa vedeti ca toate o sa luam note bune. Mai putin eu la romana scris, daca nu invat odata toate comentariile alea butter

A venit, a venit toamna, acopera-mi inima cu ceva, cu umbra unui copac sau mai bine, mai bine cu umbra ta.
Ma tem ca n-am sa te mai vad, uneori, ca or sa-mi creasca aripi ascutite pan' la nori,
Ca ai sa te ascunzi intr-un ochi strain, si el o sa se-nchida cu-o frunza de pelin...

#68 2008-06-23 12:39:16

mihaela2289
Hero member
Inregistrat: 2006-09-18

deja am cedt nervos si am plans... pana maine cred c innebunesc...

o colega a luat 9... si ea era i stare sa nu intre in bac din cauza absentelor la romana... oh daaaaaaa

Ultima oara a fost editat de mihaela2289 (2008-06-23 12:42:21)

www.specialitaticulinare.blogspot.com - Super chec marmorat, neinecacios si simplu de facut!!

#69 2008-06-23 12:42:13

bubutadana
Insomniac member
Inregistrat: 2007-07-03

Alexa27 a scris:

Fetelor, se pare ca sunt prima cu vesti big_smile Am luat 10 la romana - oral. Mi-a cazut regimul comunist si m-am descurcat bine, zic eu big_smile Am avut si comisie de treaba, numai ca atunci cand am intrat in sala, eram cam dezorientata si nu stiam de unde sa trag un bilet, ca erau doua gramezi, si una din profesoare se uita la mine: pai? e prima data cand dai bacul? Si eu i-am raspuns: pai da... cesafac si sper sa fie si ultima data big_smile. Au ras ele pe acolo si au zis ca sunt fata desteapta, sa iau un bilet si sa ma duc in banca big_smile Ma simt mai bine acum, azi noapte am plans vreo ora ca eu nu stiu sa fac si eu o sa iau 7. rodnar

Bravo bravo!!! ai vazut ca nu ai de ce sa-ti faci griji? drink

No, no, see, I think if you're committed to somebody, you don't allow yourself to find perfection in someone else...

#70 2008-06-23 12:43:00

Aryanne
Sr. member

Mihaela, asa eram si eu azi noapte, am plans o ora intreaga de mi-am dat si sufletul din mine. Eu zic sa te odihnesti un pic si sa mai citesti biletele alea si ai sa vezi ca o sa fie bine kram

#71 2008-06-23 12:43:49

mihaela2289
Hero member

ce sa mai citesc?grater(

am decis ca invat stilurile functionale si atat..ce o fi o fi..nu mai am stare de nimic grater

www.specialitaticulinare.blogspot.com - Super chec marmorat, neinecacios si simplu de facut!!

#72 2008-06-23 12:44:38

Aryanne
Sr. member

Sau asa smile citeste stilurile alea, un pic din tehnicile argumentative si gata. Cand esti programata tu?

Ultima oara a fost editat de Alexa27 (2008-06-23 12:44:49)

#73 2008-06-23 12:45:50

mihaela2289
Hero member

maine dimineata la ora 10:45 parca...

tehnicile argumentative??hmm... exemplifica ca nu stiu dc dar mi-e greu sa gandesc acum..

#74 2008-06-23 12:48:03

girlish
Full member
Inregistrat: 2007-04-21

am un morcov..... dupa amiaza-mi vine randul...

"Eu nu sunt altceva decât
o pată de sânge
care vorbeşte."
Nichita Stanescu

#75 2008-06-23 12:50:23

Aryanne
Sr. member

Autorul isi sustine opiniile prin argumente, iar textul este structurat avand o introducere in care autorul ne face familiara situatia, apoi urmeaza propunerea, unde expune tema despre care se va vorbi, urmata de argumente si fragmentul se incheie cu o concluzie.
Si la toate astea dai si tu exemplu din fragment.
Dupa aia mai zici ca textul apartine stilului publicistic[spre ex.] cu nuante persuasive, sau informative, etc. smile

#76 2008-06-23 12:50:55

Zeyna
Platinum member
Castigatoare a concursului de Miss
De la: Constanta
Inregistrat: 2007-07-07

vin si eu cu un zece mare mare mare big_smile
a fost ok, nici prea greu nici prea usor.
intrebarile nu au fost aceleasi ca alea despre care vorbeam noi aseara smile ,deci nu le luati in seama

Ultima oara a fost editat de Deuzza (2008-06-23 12:54:42)

Dragostea nu se stă, se face.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.