|
Nu esti logat.
Note si povesti de la bac ...-4#58 2008-06-23 10:43:46
Re: note si povesti de la bac ...nicolle_rox sa am eu parte de rusinea ta Offline #59 2008-06-23 10:45:13
Re: note si povesti de la bac ...cand va aud ce note mari ati luat ma ia si mai rau emotiile. Să dărui totul, să sacrifici totul fără speranţă de răsplată;asta inseamnă iubire.Albert Camus Offline #60 2008-06-23 10:55:28
Re: note si povesti de la bac ...va doresc la toate sa aveti parte de rusinea mea....na, ce sa zic...eu am invatat constant cei 4 ani...ca era liceu cu moţ in judetul meu, era cel mai greu profil....la mate cel putin am rupt cartile 4 ani...ne asculta proful in fiecare zi la teorie si la tabla....nu conta, azi luai 2, maine 7, poimaine 10....la lucrari daca luam un 8-9 era mana cereasca...ca proful dadea probleme normale sa faci de-un 4-5, problema grea sa faci de 7 si problema de olimpiada pentru cine vrea mai mult...asa ca la bac, greu cum o fost, eram calita in rest, profii de la restul disciplinelor (bio, romana, geogra, istorie) aveau de la noi aceleasi pretentii ca si de la clasele de profil...desi noi aveam cate 2 ore/sapt....asa ca...am invatat...chimia anorganica am urat-o intr-a 9-a, dar am ajuns sa mi se para super usoara si am dat-o si la bac....oricum, facultatea mi s-a parut mult mai lejera - in afara de sesiuni-fata de liceu "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline #61 2008-06-23 12:07:40
Re: note si povesti de la bac ...Fetelor, se pare ca sunt prima cu vesti Am luat 10 la romana - oral. Mi-a cazut regimul comunist si m-am descurcat bine, zic eu Am avut si comisie de treaba, numai ca atunci cand am intrat in sala, eram cam dezorientata si nu stiam de unde sa trag un bilet, ca erau doua gramezi, si una din profesoare se uita la mine: pai? e prima data cand dai bacul? Si eu i-am raspuns: pai da... si sper sa fie si ultima data . Au ras ele pe acolo si au zis ca sunt fata desteapta, sa iau un bilet si sa ma duc in banca Ma simt mai bine acum, azi noapte am plans vreo ora ca eu nu stiu sa fac si eu o sa iau 7. A venit, a venit toamna, acopera-mi inima cu ceva, cu umbra unui copac sau mai bine, mai bine cu umbra ta. Ma tem ca n-am sa te mai vad, uneori, ca or sa-mi creasca aripi ascutite pan' la nori, Ca ai sa te ascunzi intr-un ochi strain, si el o sa se-nchida cu-o frunza de pelin... Offline #62 2008-06-23 12:09:36
Re: note si povesti de la bac ...felicitari Bună ! Arăți ca o curvă ! Offline Publicitateloading...
#63 2008-06-23 12:10:38
Re: note si povesti de la bac ...bv, nicolle... copil cuminte (si pt mine fac a fost muuult mai usoara - si mai frumoasa, de altfel - ca liceul) Ultima oara a fost editat de katami (2008-06-23 12:11:57) Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/ Offline #64 2008-06-23 12:10:57
Re: note si povesti de la bac ...brvooooooo N. Iorga: "Unii oameni au demnitatea ambitiei lor, altii a situatiei lor, cei mai putini au demnitatea persoanei lor." Eu le am pe toate trei... Offline #65 2008-06-23 12:11:30
Re: note si povesti de la bac ...felicitari! "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline #66 2008-06-23 12:13:29
Re: note si povesti de la bac ...felicitari Offline #67 2008-06-23 12:17:22
Re: note si povesti de la bac ...Multumesc, fetelor. O sa vedeti ca toate o sa luam note bune. Mai putin eu la romana scris, daca nu invat odata toate comentariile alea A venit, a venit toamna, acopera-mi inima cu ceva, cu umbra unui copac sau mai bine, mai bine cu umbra ta. Ma tem ca n-am sa te mai vad, uneori, ca or sa-mi creasca aripi ascutite pan' la nori, Ca ai sa te ascunzi intr-un ochi strain, si el o sa se-nchida cu-o frunza de pelin... Offline #68 2008-06-23 12:39:16
Re: note si povesti de la bac ...deja am cedt nervos si am plans... pana maine cred c innebunesc... Ultima oara a fost editat de mihaela2289 (2008-06-23 12:42:21) www.specialitaticulinare.blogspot.com - Super chec marmorat, neinecacios si simplu de facut!! Offline #69 2008-06-23 12:42:13
Re: note si povesti de la bac ...
Bravo bravo!!! ai vazut ca nu ai de ce sa-ti faci griji? No, no, see, I think if you're committed to somebody, you don't allow yourself to find perfection in someone else... Offline #70 2008-06-23 12:43:00
Re: note si povesti de la bac ...Mihaela, asa eram si eu azi noapte, am plans o ora intreaga de mi-am dat si sufletul din mine. Eu zic sa te odihnesti un pic si sa mai citesti biletele alea si ai sa vezi ca o sa fie bine A venit, a venit toamna, acopera-mi inima cu ceva, cu umbra unui copac sau mai bine, mai bine cu umbra ta. Ma tem ca n-am sa te mai vad, uneori, ca or sa-mi creasca aripi ascutite pan' la nori, Ca ai sa te ascunzi intr-un ochi strain, si el o sa se-nchida cu-o frunza de pelin... Offline #71 2008-06-23 12:43:49
Re: note si povesti de la bac ...ce sa mai citesc?( www.specialitaticulinare.blogspot.com - Super chec marmorat, neinecacios si simplu de facut!! Offline #72 2008-06-23 12:44:38
Re: note si povesti de la bac ...Sau asa citeste stilurile alea, un pic din tehnicile argumentative si gata. Cand esti programata tu? Ultima oara a fost editat de Alexa27 (2008-06-23 12:44:49) A venit, a venit toamna, acopera-mi inima cu ceva, cu umbra unui copac sau mai bine, mai bine cu umbra ta. Ma tem ca n-am sa te mai vad, uneori, ca or sa-mi creasca aripi ascutite pan' la nori, Ca ai sa te ascunzi intr-un ochi strain, si el o sa se-nchida cu-o frunza de pelin... Offline #73 2008-06-23 12:45:50
Re: note si povesti de la bac ...maine dimineata la ora 10:45 parca... www.specialitaticulinare.blogspot.com - Super chec marmorat, neinecacios si simplu de facut!! Offline #74 2008-06-23 12:48:03
Re: note si povesti de la bac ...am un morcov..... dupa amiaza-mi vine randul... "Eu nu sunt altceva decât o pată de sânge care vorbeşte." Nichita Stanescu Offline #75 2008-06-23 12:50:23
Re: note si povesti de la bac ...Autorul isi sustine opiniile prin argumente, iar textul este structurat avand o introducere in care autorul ne face familiara situatia, apoi urmeaza propunerea, unde expune tema despre care se va vorbi, urmata de argumente si fragmentul se incheie cu o concluzie. A venit, a venit toamna, acopera-mi inima cu ceva, cu umbra unui copac sau mai bine, mai bine cu umbra ta. Ma tem ca n-am sa te mai vad, uneori, ca or sa-mi creasca aripi ascutite pan' la nori, Ca ai sa te ascunzi intr-un ochi strain, si el o sa se-nchida cu-o frunza de pelin... Offline #76 2008-06-23 12:50:55
Re: note si povesti de la bac ...vin si eu cu un zece mare mare mare Ultima oara a fost editat de Deuzza (2008-06-23 12:54:42) Dragostea nu se stă, se face. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|