homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Fata deasupra-18

#324 2010-10-11 12:21:59

Livia2010
Full member
Inregistrat: 2010-08-12

Re: Fata deasupra

Uite, atunci cand ai orgasm la clitoris iti incordezi vaginul si mai ai contractii necontrolate.Poti sa mai faci asa:inspiri-relaxezi vaginul, expiri-incordezi smile

When marimba rhythms start to play, dance with me, make me sway, like a lazy ocean hugs the shore, hold me close, sway me more...

#325 2010-10-17 18:53:41

broken_wings
Full member
De la: somewhere
Inregistrat: 2010-09-12

fetelor, aseara am stat prima data deasupra un numar... si a fost mult mai bine de cat ma asteptam big_smile iubitu era pur si simplu innebunit tongue desi eu ma simteam cam aiurea pt ca nu stiam prea bine cum sa ma misc, dar sper ca data viitoare sa fie si mai bine big_smile

Doar tu! hjarta

#326 2010-10-17 20:32:09

Banana Split
Sr. member
Inregistrat: 2010-05-28

broken_wings a scris:

fetelor, aseara am stat prima data deasupra un numar... si a fost mult mai bine de cat ma asteptam big_smile iubitu era pur si simplu innebunit tongue desi eu ma simteam cam aiurea pt ca nu stiam prea bine cum sa ma misc, dar sper ca data viitoare sa fie si mai bine big_smile

cool

#327 2010-10-17 22:40:09

Emm
Hero member
De la: mama de acasa
Inregistrat: 2009-02-05

broken_wings a scris:

cool  felicitari big_smile nu e chiar asa greu. smile nici eu nu am stiut din prima si cred ca nu e nici o fata care sa fi fost experta de la inceput tongue. experienta o obtii pe parcurs, odata cu exersarea. iti spun din proprie experienta. acum de ex, cand eu stau deasupra pot sa-l fac pe iubi sa-si dea drumu si intr-un min, dar si in 15-20 big_smile depinde cat vreau eu sa-l tin.

Seasons come and go, but I will never change and I’m on my way

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.