|
Nu esti logat.
Fata deasupra-18#324 2010-10-11 12:21:59
Re: Fata deasupraUite, atunci cand ai orgasm la clitoris iti incordezi vaginul si mai ai contractii necontrolate.Poti sa mai faci asa:inspiri-relaxezi vaginul, expiri-incordezi When marimba rhythms start to play, dance with me, make me sway, like a lazy ocean hugs the shore, hold me close, sway me more... Offline #325 2010-10-17 18:53:41
Re: Fata deasuprafetelor, aseara am stat prima data deasupra un numar... si a fost mult mai bine de cat ma asteptam iubitu era pur si simplu innebunit desi eu ma simteam cam aiurea pt ca nu stiam prea bine cum sa ma misc, dar sper ca data viitoare sa fie si mai bine Doar tu! Offline #326 2010-10-17 20:32:09
Re: Fata deasupra
Offline #327 2010-10-17 22:40:09
Re: Fata deasupra
felicitari nu e chiar asa greu. nici eu nu am stiut din prima si cred ca nu e nici o fata care sa fi fost experta de la inceput . experienta o obtii pe parcurs, odata cu exersarea. iti spun din proprie experienta. acum de ex, cand eu stau deasupra pot sa-l fac pe iubi sa-si dea drumu si intr-un min, dar si in 15-20 depinde cat vreau eu sa-l tin. Seasons come and go, but I will never change and I’m on my way Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|