|
Nu esti logat.
Atacuri de panica de la anticonceptionale#1 2008-06-22 21:45:45
Atacuri de panica de la anticonceptionaleBine v-am gasit. Offline #2 2008-06-23 00:13:45
Re: Atacuri de panica de la anticonceptionalein timpul unui atac de panica apar niste simptome cum ar fii greata, stari de ameteala, lesin, palpitatii, varsaturi, imposibilitatea de a respira, si bineinteles frica de moarte, astea apar cel mai frecvent, ideile, gandurile acestea pe care le aveai tu sunt mai de graba niste fobii, cel mai bine ti-ar fi spus un medic daca este vorba de atacuri de panica sau altceva...steriletul este indicat atunci cand ai numarul de copii dorit, si aceste efecte secundare apar extrem de rar cum ar fi perforarea uterului, nu mai fii asa de pesimista,,,,cel mai bine ar fi sa mergi la medicul de familie sa iti dea o trimitere si eventual cateva sfaturi,,,,si stai lilistita ca aici poti sa intrebi oricand ai vreo nerlamuririe „Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.” Offline #3 2008-06-23 01:14:10
Re: Atacuri de panica de la anticonceptionaleDa, am recunoscut simptomele, nu le-am scris aici pe toate ... si atacurile de panica erau trecut si ele la efecte adverse. Intrebarea mea era daca am avut astfel de atacuri de panica la o categorie de anticonceptionale voi avea la toate? Ce anticonceptionale sunt cele mai folosite? Cum sa intreb? Mai am doua zile si se fac cele 7 de la chiuretaj... voiam sa ma protejez cu anticonceptionale impotriva unei posibile sarcini. MEdicul de familie e in concediu zilele astea. Mi-e frica insa de atacurile alea, sunt groaznice, nu doresc nimanui sa treaca prin asa ceva. De la Logest am avut. Poate exista ceva pe piata care e diferit de logest. De aceea intreb. Multumesc in avans pentru ajutor. Offline #4 2008-06-23 01:40:52
Re: Atacuri de panica de la anticonceptionaledraga mea, aici fiecare raspunde in masura in care stie sa raspunda... nu exista un anumit tip de anticonceptionale care se foloseste mai mult, medicul hotaraste care sunt cele mai potrivite pentru fiecare... este posibil ca daca ai avut acele probleme de la logest sa ai si de la altele, sau posibil sa nu... depinde de organismul tau asta, si un sterilet, nu cred ca ai putea sa iti pui imediat dupa un chiuretaj. „Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.” Offline #5 2008-06-23 11:58:41
Re: Atacuri de panica de la anticonceptionale
Faptul ca ai avut atacuri de panica de la Logest nu inseamna ca vei avea de la orice contraceptiv... Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline Publicitateloading...
#6 2008-06-23 12:04:05
Re: Atacuri de panica de la anticonceptionalesi eu am avut atacuri de la yasmin si marvelon.cu logest insa,ma simt f bine ..datorita doctoressei..deci..poti sa mai incerci.. Unii oameni vorbesc din experienta, altii, din experienta, nu vorbesc! Offline #7 2008-06-23 14:16:57
Re: Atacuri de panica de la anticonceptionaleMultumesc din suflet pentru raspunsuri. O sa merg la un cabinet de planning. Ultima oara a fost editat de clarissima (2008-06-23 17:18:26) Offline #8 2008-06-24 00:28:26
Re: Atacuri de panica de la anticonceptionalepai nu e prea bine...trebuia sa mergi la medic pt ele...nu sa le iei de capul tau... happy with him...inlove with him... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|