|
Nu esti logat.
Masculii si jocurile pe calculator#1 2008-06-22 21:57:17Masculii si jocurile pe calculatorCum e fetelor, ai vostri iubiti se joaca? Si daca da, cat de mult? Iar pentru cele care locuiesc impreuna cu ei, voi ce faceti in timpul asta? Eu m-am certat azi urat cu al meu c mi-a zis dimineata ca el vrea sa se joace si eu i-am zis k plec acasa si nu m-a lasat ca cica sa nu ma duc sa stau singura acasa la mine...si am stat si dupa 5 ore in care am citit, am dormit etc m-au luat dracii...si i-am zis k daca tot avea de gand sa se joaca toata ziua de ce nu m-a lasat sa plec acasa. Si cica ii place sa fiu tot timpul langa el Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body Maia Ecaterina 14.01.2014 Offline #2 2008-06-22 21:59:48
Re: Masculii si jocurile pe calculatorce bine ca al meu n-are patima asta. totusi ii plac jocurile ale de fotbal, bine ca nu are calculator acasa si pe al meu nu-l las sa instaleze Fifa... viseaza ca si cum ai trai pentru totdeauna, traieste ca si cand ai muri azi http://www.trilulilu.ro/Luminita2007/9f7a2b405416f6 Offline #3 2008-06-22 22:00:39
Re: Masculii si jocurile pe calculatorsi a meu se joaca si dak vad k sta mai mult de o ora ori ii scot compu` din priza si apoi incepe sa tipe si ii zic sa se aseze`n pat sa vb linishtiti, se aseaaz, sta cuminte o juma` de ora apoi ma iubeste http://www.youtube.com/watch?v=mhKclOFokdQ about Sublocotenet Claudiu Marius Covrig http://www.youtube.com/watch?v=ZRHKERmF-rg Offline #4 2008-06-22 22:00:52
Re: Masculii si jocurile pe calculatorSi pe al meu l-a apucat de vreo luna cu jocurile(ianinte nici nu statea mai mult de 5-10 min/zi la comp)si se juca cand venea de la lucru ca spunea ca nu poate sa adoarma .Si acum se mai joaca doar cand fac eu de mancare si nu trebuie sa ma ajute.Dar daca s-ar juca ziua i-as face scandal....jumate de ora mai zic si eu,dar nu mai mult. Ultima oara a fost editat de Andra123 (2008-06-22 22:01:41) ★★★ Candle light, moon light, star light, The brightest glow is from love light ★★★ Offline #5 2008-06-22 22:05:36
Re: Masculii si jocurile pe calculator scumpul meu se juca intr`un timp fifa..era in nu stiu ce echipa avea meciuri mereu cu altii din alte tari :f?rv?nad: eu il incurajam mereu acum de cand cu bacul s`a lasat de fifa asa performanta ce facea el,doar asa cate un meci doua pe seara mai joaca..sau dota sau cs ..asa la plictiseala Dragostea nu se stă, se face. Offline Publicitateloading...
#6 2008-06-22 22:06:08Re: Masculii si jocurile pe calculatorEu incerc sa fiu intelegatoare, adica asa cum poate simtim si noi nevoia sa stam la coafor 5 ore, sa stam la barfa cu prietena cea mai buns, sa mergem prin magazine etc...asa simt si ei nevoia de putin timp pentru ei :unii ies cu baietii, unii se duc cine stie pe unde si unii se joaca...pe mine nu ma deranjeaza, prefer sa stea in fata compului decat sa il stiu plecat pe undeva si pierzand noptile ca sa stau cu grija lui...dar ma gandesc...oare daca o fi la un mom dat sa ne mutam impreuna eu ce fac cat timp el se joaca? Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body Maia Ecaterina 14.01.2014 Offline #7 2008-06-22 22:08:34
Re: Masculii si jocurile pe calculator
curatenie, mancare Dragostea nu se stă, se face. Offline #8 2008-06-22 22:08:41
Re: Masculii si jocurile pe calculatoral meu se joaca dar cum nu stam impreuna nu ma prea afecteaza. sa se joace daca ii place ca nu ma deranjeaza "Eu nu sunt altceva decât o pată de sânge care vorbeşte." Nichita Stanescu Offline #9 2008-06-22 22:10:17
si eu m-am gandit asa...ca al meu nu iese ncd cu prietenii si nu lipseste de acasa in afara de lucru absolut deloc. ★★★ Candle light, moon light, star light, The brightest glow is from love light ★★★ Offline #10 2008-06-22 22:10:35
Re: Masculii si jocurile pe calculatorsi al meu se juca o gramada...si mereu intram sa vb cu el p mess si imi zicea: "iubita ma joc vb mai tarziu, nu te sup pls" muream cand auzeam mereu replica asta dar nu pot sa zic ca statea f mult si se juca dupa c intram eu.ne-am certat noi odata din asa ceva ca s-a jucat prea mult si nu m-a bagat in seama dar ata ete. aq de cand cu bacu s-a lasat de jocuri .trebuie sa isi mai faca si ei anumite placeri Offline #11 2008-06-22 22:13:07
Re: Masculii si jocurile pe calculatorasa era si al meu anul trecut,obsedat de jocuri si nu s-a lasat pana nu si-a luat play station...s-a jucat cateva saptamani ore intregi,cand nu avea treaba,nu chiar toata ziua ...ma mai jucam si eu cu el din cand in cand,imi placeau jocurile cu masini in special...mai vedeam si filme pe el amandoi...iar acum,de luni de zile zace play station-ul lui abandonat intr-un colt ...s-a plictisit de el...i-a trecut pasiunea pt jocuri http://www.youtube.com/watch?v=mwMdO3HK_ws our song em todas as ruas do amor seras meu e eu serei tua http://www.youtube.com/watch?v=DDuLPHsIuTg Offline #12 2008-06-22 22:14:45Re: Masculii si jocurile pe calculatorda, ceea ce e nasol e ca acum nu stam singuri cu toate ca eu sunt aproape 24/24 la el, dar el sta cu ai lui deocamdata si nu am tv sau alt mod de a-mi ocupa timpul...dar nici sa plec de la el parca nu vreau Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body Maia Ecaterina 14.01.2014 Offline #13 2008-06-22 22:16:17Re: Masculii si jocurile pe calculator
Al meu e pasionat rau, se antreneaza, vrea sa ajunga la performante la CS si mai joaca si DOTA pe care eu nu il inteleg neam...:f?rv?nad: Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body Maia Ecaterina 14.01.2014 Offline #14 2008-06-22 22:16:36
Re: Masculii si jocurile pe calculatorpai atunci e aiurea,ca doar nu mergi la el sa te uiti pe pereti .Mergi si nu mai sta atata daca vrea sa se si joace ★★★ Candle light, moon light, star light, The brightest glow is from love light ★★★ Offline #16 2008-06-22 22:23:45
Re: Masculii si jocurile pe calculatoro sa-i treaca lui la un moment dat http://www.youtube.com/watch?v=mwMdO3HK_ws our song em todas as ruas do amor seras meu e eu serei tua http://www.youtube.com/watch?v=DDuLPHsIuTg Offline #17 2008-06-22 22:30:01
da da si iub la fel. si`a luat si psp , i`am luat eu cadou card de 4 gb sa aiba memorie sa`si bage jocuri. s`a jucat putin la inceput si acum rar de tot ps2 are si el, cand mai mergeam la el ne jucam tot de astea cu masini sa ma pricep si eu .. Dragostea nu se stă, se face. Offline #18 2008-06-22 22:31:48
Re: Masculii si jocurile pe calculatordaca e sa-i placa nu poti sa-i faci nimik.de renuntat nu va renunta.cel mai bine e sa te impaci cu ideea si sa-ti gasesti si tu un hobby care sa-ti ocupe timpul. si eu sunt in aceeasi situatie dar acum nu mai am nici o rpoblema.mereu gasesc ce sa fac cand el joaca (adik mai tot timpul cat e pe acasa si nu-l solicit eu la o treaba). Offline #19 2008-06-22 22:41:27
Re: Masculii si jocurile pe calculatoral meu mai joaca,dar rar. el sta mai mult la comp sa mixeze,sa inregistreze piese la chitara ceea ce-mi place k mai ascult si eu una alta... si nah i love my King!! the most beautiful leonberger ever Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|