|
Nu esti logat.
Oare ce poate fi?#1 2008-06-23 09:14:31
oare ce poate fi?nu stiu daca am postat unde trebuie subiectul. eu am o problema si acesta este legata de prietenul meu. are niste scurgeri in genul ejacularii, care nu le simte sisi da seama numai dupa ce vede ca lenjeria este umeda. imi este teama sa nu se intample in timpul unui raport sexual neprotejat si sa aiba urmari. m-iati putea spune ce ar putea fi sau la cine sa pot apela pentru niste raspunsuri? Offline #2 2008-06-23 09:15:44
Re: oare ce poate fi?Pai cred ca e vorba despre lichidul preejaculator, care apare ca sa lubrifieze treaba pe-acolo si care poate contine in cantitati mici spermatozoizi. Nu e o chestie pe care sa o poata controla, e ceva normal #3 2008-06-23 09:17:26
Re: oare ce poate fi?sh eu cred k e cv normal... dak vrea poate sa faca un control pt linshtea lui...deshi eu nu cred k e cazul dar nah.... un control nu strica niciodata ~ _orice sfarsit e un nou inceput_~ Offline #4 2008-06-23 11:56:24
Re: oare ce poate fi?mai... daca are picaturi PE LENJERIE, in mod curent, FARA legatura cu actul sexual... eu zic sa se duca la un urolog sa-si faca o analiza. poate fi semn de infectie. Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/ Offline #5 2008-06-23 15:50:56
Re: oare ce poate fi?da, are scurgeri si in afara actului sexual. stateam pe pat, vb si discutat si dintr-o data am simtit ceva umed pe pantalonii lui, si abia atunci mi-a zis ce are. nu a vrut sa-mi zica pana nu l-am luat in tura de unde-i pata. Offline Publicitateloading...
#6 2008-06-23 21:15:00
Re: oare ce poate fi?atunci neaparat sa mearga la un control.n-ar trebui sa aiba scurgere. "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" Offline #7 2008-06-24 11:49:32
Re: oare ce poate fi?
domnisorul era in pozitie de drepti? ca atunci poate fi lichid preejaculator... Offline #8 2008-06-27 21:45:44
Re: oare ce poate fi?buna, am si eu o problema cu iubitul...se intampla uneori ca in timp ce facem dragoste sa se "zgarie" usor pe penis si il ustura...are cineva idee de la ce ar putea fi? "Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?" Offline #9 2008-06-28 07:51:58
Re: oare ce poate fi?poate se irita de la cate o partida mai lunga. si femeile, dupa partide lungi, simt o oarecare usturime... Offline #10 2008-07-05 01:17:44
Re: oare ce poate fi?asta el iti poate spune mai bine...motivele pot fi multe de la un factor distractor la oboseala... happy with him...inlove with him... Offline #11 2008-07-05 01:29:38
Re: oare ce poate fi?nu va mai agitati...se mai intampla sa fie omul obosit happy with him...inlove with him... Offline #12 2008-07-05 14:01:14
Re: oare ce poate fi?pai depinde si cum tii limba...incearca sa lingi ca inghetata...si sa fie cat mai umezita...atunci n-ar avea de ce sa-l doara.dak apesi tare si suprasoliciti zona aia ..normal k ajunge la durere.. "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" Offline #13 2008-08-15 00:12:04
Re: oare ce poate fi?de cat timp le are? alte simptome mai are? roseata cumva? happy with him...inlove with him... Offline #14 2008-08-15 00:19:42
Re: oare ce poate fi?munchi...sa mearga la dermatolog...acele bubite apar cand e vb de o candida...dar sunt insotite si de o roseata a penisului...asa ca ar fi bine sa l vada un medic... happy with him...inlove with him... Offline #15 2008-08-15 00:24:41
Re: oare ce poate fi?aham...se poate...dar tot ar fi bine sa l vada un medic...pt siguranta... happy with him...inlove with him... Offline #16 2008-08-15 00:28:02
Re: oare ce poate fi?doar un antimicotic si crema...dar se poate f bine sa nu fie candida...mai ales ca in cazul ei apar si in varfulpenisului si sunt insotite de o roseata si usoara inflamare a penisului...de aceea nu vad dc ar ocoli medicul... happy with him...inlove with him... Offline #17 2008-08-17 12:26:21
Re: oare ce poate fi?candida apare doar din cauza contactului sexual??adica o iei daca are partenerul sau pur si simplu poate aparea asa? Offline #19 2008-08-17 12:30:41
Re: oare ce poate fi?se poate face de la un tratament indelungat cu antibiotice..dulciuri..lenjerie care nu e din bumbac...stres...o igiena necorespunzatoare... "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|