|
Nu esti logat.
Secretie vaginala urat mirositoare-5#77 2008-08-13 13:41:02
Re: secretie vaginala urat mirositoarecrys_ty_na chiar o sa repet analizele ,multumesc pt sfaturi Offline #78 2008-08-13 19:40:28
Re: secretie vaginala urat mirositoare
mie medicul mi-a prescris bioclin.... Offline #79 2011-07-06 10:00:06
Re: secretie vaginala urat mirositoaresa mergi la medic sa-ti recomande un tratament. "I am the Lizard King, I can do anything."- Jim Morrison Offline #80 2011-07-06 15:13:42
Re: secretie vaginala urat mirositoarenu pot sa cred ca un medic ar considera normala o secretie care miroase urat! deci mergi la ginecolog, fa un examen de secretie si vezi ce ai. normal nu e, asta e clar! Ultima oara a fost editat de alinda (2011-07-06 15:15:43) "I am the Lizard King, I can do anything."- Jim Morrison Offline #81 2011-07-06 19:09:11
Re: secretie vaginala urat mirositoareeu zic ca e gardenella sau o infectie asemanatoare. nu e absolut deloc normal sa miroasa, mergi la alt medic, fa-ti o analiza si vezi ce ai. nu sta asa sa se cronicizeze si dupa aia sa stai cu anii sa faci tratamente. Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline Publicitateloading...
#82 2011-07-07 08:38:21
Re: secretie vaginala urat mirositoarenu iti spun cum se poate trata pentru ca nu stiu daca ai. mergi la medic, fa-ti analizele si iti va recomanda el un tratament pentru boala pe care o ai. Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|