|
Nu esti logat.
Dr ginecologi buni-20#362 2007-09-28 09:16:47
Re: dr ginecologi buniDe doctoritza nu stiu nimic, dar stiu ca de obicei e bine sa ceri si a 2a parere, mai ales cand e vorba de asa ceva... Offline #363 2007-09-28 10:47:17
Re: dr ginecologi bunianya 123 mai cere o parere eu ti-o recomand pe doamna doctor Silvia Niculescu lucreaza la Marie Stopes chiar isi da interesul. VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #365 2007-09-28 19:23:06
Re: dr ginecologi bunicu placere VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #366 2007-10-07 20:52:23
Re: dr ginecologi buni
Dr Diana Popovici, clinica Salvabit Pacurari, 500 000 consultatia, in jur de 500 000 ecografia, 500 000 lama. E super ok, merita. Ea mi-a facut cezariana la Elena Doamna in iulie anul acesta si sunt f multumita. Offline Publicitateloading...
#367 2007-10-07 20:55:05
Re: dr ginecologi buni
Dr Diana Popovici, de la Elena Doamna Offline #368 2007-10-10 16:51:23
Re: dr ginecologi buniImi puteti spune va rog ce parere aveti despre doctorul Grigoras din Timisoara? Offline #369 2007-10-16 21:27:40
Re: dr ginecologi bunibuna, am si eu o nelamurire. vad ca toata lumea vorbeste despre tot felul de cabinete.. particulare. exista o posibilitate sa mergi la un medic de stat? daca da, tot cu trimitere de la medicul de familie trebuie mers? a fost cineva sau nici macar nu se poate? Offline #370 2007-10-16 21:29:09
Re: dr ginecologi bunisigur ca poti merge si la stat,cu trimitere de la medicul de familie Mamica de 2 pui scumpi Offline #371 2007-10-16 21:30:13
Re: dr ginecologi buniIn Timisoara eu am fost cu trimitere de la medicul de familie la o policlinica de stat. Consultatia si examenul de secretie au fost gratuite. "Daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele."~Rabindranath Tagore Offline #372 2007-10-16 21:34:52
Re: dr ginecologi bunieu prefer sa merg la particular pt ca se poarta foarte frumos doctorita,vb parca mai mult cu mine.Si nu e coada cum e la policlinica. Mamica de 2 pui scumpi Offline #373 2007-10-16 22:39:47
Re: dr ginecologi buniPai asta e diferenta dintre medicul de Stat si cel de la cabinetul particular. La Stat te duci cu trimitere de la medicul de familie, gratis si astepti frumusel la coada pana iti vine randul dupa toate babele care n-au ce face acasa si vin la ginecolog cu muuuuuuuuuuuuuuult timp inainte de a incepe programul medicului pentru ca apoi sa se planga cate ore au asteptat ele si sa nu care cumva sa indraznesti sa intri in cabinet inaintea ei nici macar sa pui o intrebare asistentei!!! La particular, iti faci frumos programare si intri la ora stabilita, dar platesti. In plus, la Stat te expediaza repede pentru ca are multe paciente, la particular sta de vorba cu tine. Acum, fiecare cum prefera - daca n-are bani dar are nervii tari, sa se duca la Stat, daca n-are timp dar are bani, la particular. If you love something, set it free. If it comes back, it will always be yours. If it doesn't come back, it was never yours to begin with. BUT, if it just sits in your living room, messes up your stuff, eats your food, uses your telephone, takes your money, and doesn't appear to realize that you had set it free....... You either married it or gave birth to it! Offline #374 2007-10-16 22:46:19
Re: dr ginecologi buniDepinde de dr. "Daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele."~Rabindranath Tagore Offline #375 2007-10-17 16:23:31
Re: dr ginecologi buniBuna!am si eu o intrebare la un cabinet privat de ginecologie,de ce am nevoie?o pr de'a mea sa dus la un cabinet de stat si i'a trebuit adeverinta ca este eleva tr de la medicul de familie, eu as vrea sa ma duc la un cabinet privat.voi ce ma sfatuiti?unde este mai bine...iar la cabinetul particular de ce am nevoie in afara de bani?:Pmultumesc ai grija sa nu faci o femeie sa planga pentru ca Dumnezeu ii numara lacrimile... Offline #376 2007-10-17 16:25:10
Re: dr ginecologi bunila cabinet particular nu ai nevoie de adeverinta,eventual sa ai buletinul la tine pt fisa Mamica de 2 pui scumpi Offline #377 2007-10-21 03:17:53
Re: dr ginecologi bunihy all , am citit cu atentie propunerile voastre si o sa le iau in calcul luv to luv Offline #378 2007-10-22 14:12:37
Re: dr ginecologi buniin buzau stie cineva un medic ginecolog bun? Offline #379 2007-10-25 17:27:14
Re: dr ginecologi bunibuna Offline #380 2007-10-26 10:15:40
Re: dr ginecologi buniBuna, sa va spun ce aventuri am avut eu cu "celebra" rana de pe colul uterin si cum ma feream eu de medici ginecologi barbati si pana la urma dupa ce trei doamne doctor ginecolog mi-au spus ba c-o sa fac cancer sau o sa ajung sa mi se sscoata uterul, am fost vindecata de un medic ginecolog. Dupa doua papanicolou nu prea bune si o colposcopie, speriata de doamnele doctor, am ajuns la dr Cosmin Iuliu Mihailescu (la o recomandare si multe ezitari ca era barbat). Mi-a repetat colposcopia (era video, mi-a aratat si mie leziunea si mi-a explicat ca era ceva cu HSIL, nu stiu ce inseamna) si mi-a facut o biopsie cu electrocauterul (nu m-a durut). Dupa ce a venit rezultatul, m-a tratat prin electrorezectie (asa ii spun ei, suna groaznic) care e altceva decat electrocauterizarea pentru ca scoate cu totul zona bolnava adica cativa mm; din nou nu m-a durut ca a fost cu putina anestezie si am putut vedea ce facea pe un ecran video. Am fost la control si acum colul s-a vindecat trbuie sa repet papanicolau si colposcopia peste un an. V-am impartasit experienta mea ca poate va foloseste; dr nu este scump lucreaza la o clinica pe langa foisor (intromed) si ce mi-a placut cel mai mult e ca are rabdare sa explice pe intelesul meu ce am si ce trebuie sa fac ca sa ma vindec. Bafta! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|