|
Nu esti logat.
Dr ginecologi buni#1 2006-09-10 21:20:32
dr ginecologi bunibuna,m-am hotarat sa deschid un subiect cu dr buni. Offline #2 2006-09-11 12:15:15
Re: dr ginecologi bunidr.Tarpan(activeaza prin mai multe locuri, de aceea e mai bine sa fie contactat telefonic), oricum Bucuresti Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #3 2006-09-11 17:15:05
Re: dr ginecologi buniin cta ce medici imi puteti recomanda???in afara de arhicunoscuta dr Lutescu.eu am fost la doamna dr Trica de policlinica cu plata stie cineva cum e ca medic??? Offline #4 2006-09-12 11:54:34
Re: dr ginecologi buniSunt din iasi si m-ar interesa un ginecolog cu referinte buna. Offline #5 2006-09-12 12:00:16
Re: dr ginecologi buniin iasi un ginecolog bun e doamna dr stratone Offline Publicitateloading...
#6 2006-09-12 12:06:13
Re: dr ginecologi buniMs dar poti sa-mi spui si unde o gasesc Offline #7 2006-09-12 12:08:43
Re: dr ginecologi buniare cabinet particular in tudor,dar lucreaza la elena doamna. Offline #8 2006-09-12 12:10:08
Re: dr ginecologi buninr de tel de la cabinet e 0232 241 717 iar cabinetul se numeste gynex Offline #10 2006-09-12 12:20:32
Re: dr ginecologi bunisau d-na nekita tt la planning la elena doamna in iasi Si-mi vine cateodata s'arunc cu grijile, problemele, cu mainile sus in aer...Si-mi place cateodata sa infrunt necazurile, stresul, gandurile cu mainile sus in aer Offline #11 2006-09-12 12:54:47
Re: dr ginecologi bunifetele in craiova stie cineva o dna doctor ginecolog de incredere? Offline #12 2006-09-12 22:22:42
Re: dr ginecologi bunidr andreescu anca-denis este o super doctora.. merg la ea de apoape un an ... e super doctora .. mergeti la ea este o doctora extraordinara... Clinica lotus langa PIATA Sudului "Viata merita traita la maxim, orice clipa... ca maine nu sti ce va fi!" Offline #13 2006-09-12 23:47:02Re: dr ginecologi buniO femeie-ginecolog in buzau....???stie cineva ceva?ca parca e mult mai usor sa mergi la un consult la o femeie...mai ales daca e primul El, poate e singurul ce poate Sa-mi promita, sa ma minta ca o sa treaca toate... Offline #14 2006-09-13 00:18:59
Re: dr ginecologi bunieu imi doresc sa aflu dak stie cineva unde ar putea fi un cabinet d planning in deva.am cautat p net,peste tot si nu am gasit nici unde.sunt vreo 2-3 cabinete de ginecologie in deva dar eu as vrea sa merg la planning.dak cumva stiti sa imi spune-ti si mie. Offline #15 2006-09-13 09:21:51
Re: dr ginecologi buniMs mult ionikka cred ca o sa merg si eu acolo si o sa-ti spun impresiile mele. Offline #16 2006-09-20 00:02:47
Re: dr ginecologi buniin craiova este draguta doctora Assani Mirela,are cabinetul langa planing ,iar elevii si studentii cu trimitere si carnetu de sanatate nu platesc nimic.Este genul de doctor care vb putin fara sa te faca sa te simti aiurea. Sinistra-i existenta omeneasca,si pururi fara sens,fatalitatii i-ajunge o paiata. Offline #17 2006-09-20 16:33:07
Re: dr ginecologi bunisi eu as vrea sa stiu un dr ginecolog bun in timisoara ( stiu ca sunt multi si f buni dar cum e cu limbajul ca am auzit ca sunt cam porcosi cand esti pe masa de consultatii si dupa ce ca esti intr-o pozitie penibila mai fac si misto... "Oamenii sunt ca vinurile... cu timpul unii devin mai buni, altii se transforma in otet" Offline #18 2006-09-24 12:48:27
Re: dr ginecologi bunikityyy, eu sunt tot din cta shi ma duc la dr Stoica, e barbat (in caz k te ineresa o femeie) Po sa zic k'i tare de treaba, calm, nu zbiara shi are rabdare chiar shi cu una k mine care sunt o adevarata catastrofa (prima oara a trebuit sa ma convinga asistenta sa ies din baie k eu nu iesheam de frik:)))) Dream as if u`ll live forever...Live as if u`ll die today... Offline #19 2006-09-27 17:54:36
Re: dr ginecologi bunieu ma duc la o doamna f simpatica, ce are cabinetul pe undeva pe langa ambasada sua, batistei.. este medic primar si am fost incantata de seriozitatea controlului: analiza secretiei, papanicolaul, consiliere in privinta contraceptiei, rezultat prompt, tratament adecvat si tot ce i-am dus a fost biletul de trimitere de la medicul de familie.. Cred totusi k o sa ii duc niste flori, k am vazut k o doamna dinaintea mea i-a dus si a fost f incantata.. Se numeste Dna Degeratu Rodica si o admir, cu toate k ma deranjeaza introducerea departatoarelor.. Poate sa le introduca oricine, mie tot disconfort imi creeaza, dar merita acest disconfort, k voi scapa asa de pb.. Si sunt sigura ca daca lasam rusinea la o parte si m-as fi dus mai demult era alta situatia acum.. M-am invatat.. nu mai las nici o pb sa se agraveze.. Control ginecologic in fiecare an, control stomatologic - la fel, analize de sange in fiecare an, si - in rest, sa avem grija de noi, sa ne imbracam bine, ... sa nu racim si ... sa ne uitam bine cand traversam strada You think you know but you have no idea Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|