homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Sarcina - anticonceptionale omise

#1 2008-06-23 17:08:21

yvonne
Membru
Inregistrat: 2008-06-23

sarcina - anticonceptionale omise

Buna,

Am si eu o problema si tare as vrea sa stiu daca imi poate raspunde careva: iau anticonceptionale de aproape 6 luni (yasmin). Acum o saptamana  si jumatate am omis unul (era din primele 7...neutralneutral ) l-am luat a doua zi, dar trecusera deja aproape 24 de ore...de mentionat ca am avut contact sexual in ziua omiterii....apoi, am eliminat alte 2 comprimate din cauza unor probleme la stomac...in momentul de fata imi este foarte rau, am dureri in zona uterului, azi am avut si cateva scurgeri cafenii (doar 2-3 picaturi), sanii imi sunt mariti, oboseala....este posibil sa fiu insarcinata?...am continuat sa iau pilulele, mi-am facut un test de sarcina si a iesit negativ...stiu ca este inca devreme dar am zis sa incerc...ma puteti ajuta, va rog!

Ivona

#2 2008-06-23 18:18:31

roxanikuta
Hero member
Inregistrat: 2007-09-18

Re: sarcina - anticonceptionale omise

testul de sarcina la cat timp dupa contact l-ai facut?menstruatie cand trebuia sa vina?intarzie?

I LOVE YOU is 8 letters....so is BULLSHIT... big_smile

#3 2008-06-23 19:16:52

yvonne
Membru

testul l-am facut la o saptamana...menstruatia ar trebui sa vina sapt viitoare, cam peste 8-9 zile....doar ca iau in continuare anticonceptionalele si nu stiu cum ar reactiona cu o eventuala sarcina....

#4 2008-06-23 19:30:56

camysh
Moderator
Inregistrat: 2007-12-08

yvonne, testul este relevant la 7 zile dupa intarizerea menstruatiei. si, daca ai fi insarcinata, simptomele nu apar asa de repede. cred ca nu poti decat sa astepti ziua in care trebuie sa-ti vina menstruatia.

#5 2008-06-23 20:11:50

yvonne
Membru

merci mult, cred ca asta am de facut...sa astept pana...vine (sau nu)....si de atunci incolo mai vedem

Publicitate

loading...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.