|
Nu esti logat.
IRITATIE SAU REACTIE LA ANTIBB#1 2008-06-23 19:29:31
IRITATIE SAU REACTIE LA ANTIBBVa rog ajutati-ma ,Am de doua zile un fel de cos sub piele in zona genitala mai precis pe una din labii .Prima zi ma durut , am crezut ca e din cauza caldurii si a aborbantului care ma jenat un pic , a doua zi s-a mai redus (nu am mai pus absorbant zilnic ) si azi iar s-a marit dupa ce am inceput sa folosesc iar ab zilnic.Am fost la doctor si mi-a dat fluocinolon si atat .Fluocinolonul reactioneaza cu antibb ? pe prospect spune ca e in combinatie cu antibiotic .farmacista mi-a spus ca nu dar am citit si sunt in dubii.multumuesc Offline #2 2008-06-23 19:40:26
Re: IRITATIE SAU REACTIE LA ANTIBBfluocinolon nu interactioneaza cu antibebe. Daca esti fata, citeste!!! postez aici de bligdizeala ... sau ca sa ma bag in seama copil botos cate stele verzi vezi atatia pupici iti trimit, daca nu le vezi spune si rezolvam prin 2 palme Offline #3 2008-06-24 00:35:08
Re: IRITATIE SAU REACTIE LA ANTIBBpoate fi vb de foliculita...cum zicea choco...de la epilat...vor trece happy with him...inlove with him... Offline #4 2008-08-29 17:12:54
Re: IRITATIE SAU REACTIE LA ANTIBBFetelor poate sunt offtopic dar nu stiu sa creez un topic nou asa ca m-am gandit sa postez aici...e vb tot de o iritatie...ideea e ca as vrea sa va intreb daca vi s-a intamplat vreuneia dintre voi sa aveti reactii adverse de la Cervugid ...ideea e ca mi-a aparut o iritatie ciudata....pe zona decolteului, pe partea dreapta...este ca o multime de cosulete mici oarecum de culoarea pielii...poate putin mai roz, si mi s-au extins pe umar si spre spate...nu ma ustura...doar simt o mica...f mica sensibilitate, iar daca incerc sa storc ma dor!A patit vreuna dintre voi asa ceva?Sa fie de la Cervugid?:(Nu as vrea sa fiu obligata sa intrerup tratamentul pt k ma simt bine de la el...iar pe prospect nu apar efecte adverse...mai iau si Carpicon supozitoare dar astea-s 100% naturale si contin propolis...nu cred ca e cazul...of....(Daca aveti idee ce ar putea fi.... Today, everything's OK! Offline #5 2008-08-29 17:15:48
Re: IRITATIE SAU REACTIE LA ANTIBBcervugid e tratament local. e ca si cum ti-ai pune picaturi in ochi si ai intreba daca de la picaturi ai batatura la degetul mare de la picior mami de minuni Offline Publicitateloading...
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|