homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Dupa ce poti spune ca ai trecut peste?

#1 2008-06-23 19:41:09

Emilya
Platinum member
De la: munte
Inregistrat: 2006-07-16
Site

Dupa ce poti spune ca ai trecut peste?

De unde ne dam seama ca nu mai simtim nimic pentru un fost iubit? Adica in ce moment putem spune ca am trecut cu adevarat peste..sau sunteti de acord ca marile iubiri nu se uita niciodata?

Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body
Maia Ecaterina 14.01.2014 hjarta

#2 2008-06-23 19:42:12

Chocolate22
Insomniac member
De la: cer pana la pamant
Inregistrat: 2007-11-28

Re: Dupa ce poti spune ca ai trecut peste?

in momentul in care nu te mai gandesti la el poti spune ca ai "trecut peste"

Daca esti fata, citeste!!!
postez aici de bligdizeala ... sau ca sa ma bag in seama dumbom
copil botos sad cate stele verzi vezi atatia pupici iti trimit, daca nu le vezi spune si rezolvam prin 2 palme

#3 2008-06-23 19:48:52

Shosanna
Insomniac member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2007-04-26

in momentul in care treci printr-un loc unde ati fost candva amandoi, si nu iti dau lacrimile, in momentu in care, cand il vezi pe strada de mana cu alta , nu iti vine sa ii smulgi lu aia paru din cap....in momentu in care ce face el cu viata lui iti este total indiferent!Nu te astepta sa il  uiti detot...o sa iti aduci aminte mereu locurile in care ati fost cand vei trece prin ele...dar important e sa iti fie indiferente wink....deci.....cuvantu cheie...indiferenta

Reach for the stars ,so if you fall you land on a cloud... wink
bebe

#4 2008-06-23 19:49:25

Emilya
Platinum member
Site

da dar fiecare om cu care interactionezi lasa o anumita urma, mai ales cei care au facut parte din viata ta pentru mai mult timp...nu e normal sa ne gandim la ei din cand in cand??

Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body

#5 2008-06-23 19:50:53

mika
Insomniac member
Inregistrat: 2006-06-17

eu cred ca nu poti niciodata sa uiti complet un om pe care odata l-ai iubit cu adevarat sad

Publicitate

loading...

#6 2008-06-23 19:50:54

rrammonna
Diamond member
Castigatoare a concursului de Miss
Inregistrat: 2007-11-07

ba te gandesti,mi se pare destul de normal,doar k nu mai sunt aceleasi sentimente.dupa despartire,plangi knd te gandesti la el,dar atunci knd se zice k l-ai uitat,te gandesti la el,dar in sine zici k a fost mai bine

Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare.....

#7 2008-06-23 19:51:46

Shosanna
Insomniac member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2007-04-26

nu e adevarat ca nu mai tii la el cand nu te mai gandesti la el...ai dreptate wild, o sa te gandesti la el intotdeauna, nu in fiecare zi ca intradevar, atunci e de rau, dar nu poti sa stergi totul cu buretele, sunt amintiri, bune sau rele sunt, cand vei putea sa iti aduci aminte de ele fara sa suferi, atunci ai trecut peste wink

Reach for the stars ,so if you fall you land on a cloud... wink
bebe

#8 2008-06-23 19:59:10

Emilya
Platinum member
Site

suferinta nu mai e, doar o mare furie privind spre unele situatii si imprejurari din trecut...nu sufar, a fost frumos nu am de ce sa ma dau zmeu si sa spun ca nu am iubit dar s-a terminat si imi e mai bine fara el

#9 2008-06-23 20:05:55

kdeea
Platinum member
Inregistrat: 2008-06-13

Nu sunt o experta in relatii, nu am pretentia sa dau sfaturi sau sa fiu Dr. Love, dar cred ca atata vreme cat tu insati spui ca iti e mai bine fara el, cel putin intr-o oarecare masura, ai trecut peste. Eu oricum sunt romantica incurabila care are nevoie de " you are an amazing woman " si asa mai departe si deci, cred ca marile iubiri nu, nu se uita.Dar cel putin intr-o mica masura, intotdeauna se poate trece peste dezamagiri.

Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ?

#10 2008-06-23 20:20:58

Emilya
Platinum member
Site

in mom asta am o relatie de 7 luni si pot spune ca il iubesc pe cel de langa mine iar amintirea fostului imi provoaca asa un sentiment neplacut nush cum sa il explic

#11 2008-06-23 20:24:39

blue*girl
Sr. member
Inregistrat: 2007-06-26

am fost hjarta de unul vreme de 2 ani.... shi acum sunt cu bytu de un an shi juamtate... la celalalt nu ma mai gandesc decat ff rar..iar dak il vad pe strada nu imi trezeshte nici un sentiment..nici o starnire... asta e tongue cu atat mai bn.... nici nu ne salutam...

~ _orice sfarsit e un nou inceput_~

#12 2008-06-23 20:35:20

kdeea
Platinum member
Inregistrat: 2008-06-13

Poate ca e o chestiune de timp. Eu personal cred ca niciodata nu iubesti la fel. Adica poate in esenta e acelasi sentiment care defineste ansamblul ala de senzatii pe care le ai cand zambesti doar pentru ca El e langa tine (da...nu traiesc intr-o lume prea realista,mai mult ideala), dar intensitatea poate fi alta.Si daca ajungi la intensitatea "aceea", alta, vezi cum nu ai cum sa mai ai acel "seniment neplacut". Si, din nou, vezi ca ai trecut peste. Din ce in ce mai mult. Sa nu mi-o iei in nume de rau ca imi dau atata cu parerea, repet, nu sunt Dr. Love si nu am multe relatii la activ ca sa fiu in masura sa ii sfatuiesc pe cei din jur si nu am nici o varsta mai " inaintata ". Am spus ce am spus doar pentru ca imi place sa vorbesc despre asta, si poate o sa gasesti, punand cap la cap tot ce spun cei mai tineri ca mine si  ce spun cei mai experimentati, ca toate fetele deosebite de pe forum, punctul de legatura spre dilema ta, si, bineinteles, rezolvarea smile

Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ?

#13 2008-06-23 22:24:28

girlish
Full member
Inregistrat: 2007-04-21

eu inca ma mai gandesc la fostul si-l iubesc pe actualul. si cred ca intotdeauna ma voi gandi la fostul

"Eu nu sunt altceva decât
o pată de sânge
care vorbeşte."
Nichita Stanescu

#14 2008-06-24 15:01:17

Emilya
Platinum member
Site

girlish dar in ce mod te gandesti? adica te gandesti oare ce mai face x sau rememorezi anumite momente

#15 2008-06-24 15:10:17

Soleil
Addicted member
Inregistrat: 2007-01-31

eu de exemplu ma mai gandesc la iubirea din liceu, o iubire de-o vara...ma gandesc la ce frumos a fost, chiar daca s-a terminat prost....nu ma gandesc la el, ci la experienta traita....fata de alta relatie am ramas cu resentimente...insa daca e sa ma gandesc, ma gandesc doar la relatie....omul imi e indiferent acum....si de ce sa nu ma gandesc uneori la ce a fost>? face parte din cine sunt acum....am facut poate greseli pe care acum stiu sa nu le mai repet.....e normal...ai trecut peste cand il vezi pe strada si ti-e indiferent...sau il vezi doar ca pe-un amic...cand iti spui " oare ce am vazut eu la X?"

"Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă."
Thé à la menthe hjarta

#16 2008-06-24 15:22:26

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

nicolle_rox a scris:

e....si de ce sa nu ma gandesc uneori la ce a fost>? face parte din cine sunt acum....

applause exact!!! de aia ma enerveaza stilul "sunt geloasa pe foste" "sterge-o pe fosta din lista de mess" (asta e chiar copilaresc rau)

eu sunt e parere ca n-ai cum sa uiti trecutul, tocmai pt ca, asa cum zicea nicolle mai sus,. e parte din tine. e absurd sa-i ceri cuiva sa-si nege experientele.

cat despre cum iti dai tu seama daca ai trecut sau nu... simti si gata. cred ca e momentul in care nu-ti mai pasa daca lui ii e bine sau rau, daca tu ii faci bine sau rau... ci te intereseaza doar persoana ta. atunci eu nu ami consider ca se vorbeste de iubire.

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#17 2008-06-24 15:35:14

Emilya
Platinum member
Site

sunt de acord...cred ca fiecare persoana care a insemnat ceva lasa o urma...iar asta face parte din experienta acumulata de-a lungul timpului...nu putem pur si simplu sa stergem din minte un anumit om, ar fi bine daca s-ar putea dar...

#18 2008-06-24 15:45:21

angelaflory
Hero member
De la: F.City
Inregistrat: 2006-12-27

toti fostii mei iubiti inseamna ceva in sufletul meu mai ales cei la care am tinut f mult..chiar acum cateva minute am vb cu unul din el care chiar mi-a fost drag si am vorbit ...asa in mare... nu tinem legatura f des dar e placut sa stii ca acel om a facut parte din viata ta si a ramas in urma o relatie cat de cat amiabila... ai trecut peste cand te gandesti la el ca un amic ..si vrei sa intalnesti pe cineva nou in viata ta care sa reuseasca sa te faca din nou fericita...

"Munceste ca si cum nu ai avea nevoie de bani. Iubeste ca si cand nimeni nu te-a facut vreodata sa suferi. Danseaza ca si cand nimeni nu te vede. Canta de parca nu te-ar auzi nimeni. Traieshte ca shi cum paradisul ar fi pe pamant ..."

#19 2008-06-24 22:44:09

girlish
Full member
Inregistrat: 2007-04-21

Wildhoney a scris:

girlish dar in ce mod te gandesti? adica te gandesti oare ce mai face x sau rememorezi anumite momente

ce mai face. mai este cand imi aduc aminte de unele momente ca am fost destul timp impreuna. asa sunt eu: trec mai greu peste relatii...

"Eu nu sunt altceva decât
o pată de sânge
care vorbeşte."
Nichita Stanescu

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.