|
Nu esti logat.
Papanicolau / anexita#1 2008-06-24 12:45:18
papanicolau / anexitadaca fac testul papanicolau , imi apare si daca am anexita. sau pt anexita imi trebuie un control separat. m-am cam saturat sa platesc atatia bani doar pt a ma pipai 3 minute si asi da cu parerea. vreau si ceva concret. vreau sa-mi raspunda cineva care stie exact . deci la test imi iesi si anexita, daca am? ofera viata unui mic inger Offline #2 2008-06-24 12:51:10
Re: papanicolau / anexitala papanicolau nu iese anexita.trebuie control separat VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #3 2008-06-24 12:54:20
Re: papanicolau / anexitauf, si cum se face contol pt anexita? te pipaie sau iti mai face si alt ceva? ofera viata unui mic inger Offline #4 2008-06-24 12:56:52
Re: papanicolau / anexitada, te pipaie, in mod normal se simte daca e ovarul inflamat. ideal cred ca e sa faci si ecografie Offline #5 2008-06-24 13:01:01
Re: papanicolau / anexitabine , o sa vad ce o sa fac diseara la medic. poate nu o sa ma jupoaie de bani, caci nu sunt intrun moment prea roz . ofera viata unui mic inger Offline Publicitateloading...
#6 2008-06-25 10:37:28
Re: papanicolau / anexitastiti cumva unde pot gasi pe forum cum se face papanicolau?in ce consta analiza asta? Acum e doar un vis, dar maine o sa fie realitate Offline #7 2008-06-25 10:39:22
Re: papanicolau / anexitala Papanicolau se preleveaza celule din colul uterin cu un betisor ca sa se analizeze, nu-ti face griji, nu doare Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|