|
Nu esti logat.
VA ROG MULT DNA DOCTOR SA MA AJUTATI - SAU CINE STIE#1 2008-06-24 19:26:14
VA ROG MULT DNA DOCTOR SA MA AJUTATI - SAU CINE STIEam facut o ecografie transvaginala: Offline #2 2008-06-25 13:46:54
Re: VA ROG MULT DNA DOCTOR SA MA AJUTATI - SAU CINE STIEDna doctor..imi cer scuze ca insist...azi am fost la doctor..raspunsul dansului..singura solutie e interventia chirurgicala pt scoaterea chistului si apoi tratament pt inhibarea ciclului menstrual pt 4-6 luni..doar apoi, daca trompele imi sunt sanatoase pot ramane insarcinata.. Offline #3 2008-06-25 13:48:15
Re: VA ROG MULT DNA DOCTOR SA MA AJUTATI - SAU CINE STIEdiana...i-am lasat linkul doctoressei si-ti va raspunde dansa cat de curand... happy with him...inlove with him... Offline #4 2008-06-25 13:48:34
Re: VA ROG MULT DNA DOCTOR SA MA AJUTATI - SAU CINE STIEdianaana editeaza nu posta mesaj dupa mesaj pt ca vei lua warn #5 2008-06-25 13:49:33
Re: VA ROG MULT DNA DOCTOR SA MA AJUTATI - SAU CINE STIEnu are dc sa editeze pt ca a trecut mai mult de 15 minute intre mesaje happy with him...inlove with him... Offline Publicitateloading...
#6 2008-06-25 13:49:56
Re: VA ROG MULT DNA DOCTOR SA MA AJUTATI - SAU CINE STIEaaa #7 2008-06-25 15:27:44
Re: VA ROG MULT DNA DOCTOR SA MA AJUTATI - SAU CINE STIEmultumesc crys_ty_na Offline #8 2008-06-25 15:38:34
Re: VA ROG MULT DNA DOCTOR SA MA AJUTATI - SAU CINE STIEn ai pt ce happy with him...inlove with him... Offline #9 2008-06-26 10:26:03
Re: VA ROG MULT DNA DOCTOR SA MA AJUTATI - SAU CINE STIE
cam are dreptate...in caz ca e chiar endometriozic si nu hemoragic...mie nu mi-e clar din echo Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #10 2008-06-26 10:49:31
Re: VA ROG MULT DNA DOCTOR SA MA AJUTATI - SAU CINE STIEam fost ieri la iasi la dr si intr`adevar...am cervicida(cred k asa se scrie) si tumora la ambele ovare.mi`a dat tratament 7 zile cu ovule Betadine,iar knd imi vine menstra sa reincep yasmine`ul dupa care imediat dupa terminarea menstrei sa merg la cauterizare la el la clinica.spuneti`mi va rog in ce consta aceasta cauterizare?se face sau nu anestezie si dak da,ce fel de anestezie(locala sau generala).mi`a mai zis k timp de 1 an dupa operatie sa fac tratament cu yasmine,k ma va ajuta,1 luna nu am voie de contact sexual.spuneti`mi,va rog o sa pot avea copii?afecteaza cu ceva fertilitatea?doc,rallu,crys si cine mai stie,raspunde`ti va rog Ultima oara a fost editat de crys_ty_na (2008-06-26 10:56:41) Acum e doar un vis, dar maine o sa fie realitate Offline #11 2008-06-26 10:55:56
Re: VA ROG MULT DNA DOCTOR SA MA AJUTATI - SAU CINE STIEcervicita e rana pe col si nu-ti afecteaza fertilitatea...stai linistita...au mai discutat fetele despre cauterizare si poti da o cautare...dar nu e o interventie complicata sau periculoasa...si yasminul te va ajuta cu chisturile...poate nu e nevoie chiar 1 an...o ecografie pe parcursul tratamentului cu yasmin te va lamuri...multa sanatate iti doresc si nu dispera...nu e nimic grav si vei putea avea bebe happy with him...inlove with him... Offline #12 2008-06-26 11:03:00
Re: VA ROG MULT DNA DOCTOR SA MA AJUTATI - SAU CINE STIEin primul rand nu ai perioada fertila cand iei anticonceptionale...in al doilea nu lua postinor dar protejeaza te suplimentar 7 pastilute consecutive de la cea uitata... happy with him...inlove with him... Offline #13 2008-06-26 11:07:31
Re: VA ROG MULT DNA DOCTOR SA MA AJUTATI - SAU CINE STIEms crys am uitat sa intreb ceva si anume:necesita internare pt cauterizare? Acum e doar un vis, dar maine o sa fie realitate Offline #14 2008-06-26 11:08:31
Re: VA ROG MULT DNA DOCTOR SA MA AJUTATI - SAU CINE STIEcu placere...nu...nu e nevoie de internare...cum am spus...nu e o interventie complicata happy with him...inlove with him... Offline #15 2008-06-26 11:13:55
Re: VA ROG MULT DNA DOCTOR SA MA AJUTATI - SAU CINE STIEdraga mea...iti repet atata timp cat iei anticonceptionale NU AI PERIOADA FERTILA...fertilitatea se poate instala in cazul unor anumite incidente...problema nu e ca ai luat pastila de atunci...poti lua pastilele si in zig-zag...sunt toate la fel...ideea e sa ai la sfarsit 21 de zile consecutive de pastilute luate...si in ceea ce priveste contactul nu e nevoie de postinor...iei totusi pilule de un an in continuu... happy with him...inlove with him... Offline #16 2008-06-26 11:24:01
Re: VA ROG MULT DNA DOCTOR SA MA AJUTATI - SAU CINE STIEmultumim si bine ai venit printre noi happy with him...inlove with him... Offline #17 2008-06-26 11:24:17
Re: VA ROG MULT DNA DOCTOR SA MA AJUTATI - SAU CINE STIEmultumesc pt raspuns dna doctor..am sa cer si o a doua parere si am sa revin Offline #18 2008-06-30 10:08:08
Re: VA ROG MULT DNA DOCTOR SA MA AJUTATI - SAU CINE STIEam fost si la un al doilea doctor..renumitul Prof bogdan marinescu. sincer nu am stiu la cine mai bun.. Offline #19 2008-06-30 20:39:48
Re: VA ROG MULT DNA DOCTOR SA MA AJUTATI - SAU CINE STIEe foarte posibil sa fie ascuns de o ansa intestinala sau de un fald al epiploonului... Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|