homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Nu esti logat.

căutare personalizată
căutare personalizată

Cauze hormonale-2

#31 2010-02-04 13:53:20

Estera
New member
Inregistrat: 2009-11-14

Re: cauze hormonale

Am avut mici sangerari pe parcursul sarcinii, dar medicul nu mi-a dat nimic dupa asta. Cred ca a si uitat de cazul meu cand m-am dus la el, iar eu nu am stiut ce trebuie sa-i reamintesc.
  Cand l-am intrebat de analize mi-a spus ca sunt nesemnificative inainte de sarcina. Vreau sa spun ca a uitat de la masa de consultatie pana la birou ca a zis ca-mi da antibiotic pt un ovar (la care am avut probleme si ininte de sarcina si nu mi-a dat tratament), ca sa trec mai bine peste urmatoarea menstruatie. A iesit din cabinet s-a intors si banuiesc ca ii lua timp prea mult ca sa stea sa-mi scrie ce analize sa fac. Este foarte cautat si aglomerat, dar nici ' hia sa vedem cum raspunde la asta sau cum va evolua situatia asta la ea' ... nu vreau sa fiu.
  Eu nu sunt medic si nu stiu daca judec bine sau nu situatia, dar cred ca am si eu pe undeva dreptate.

Oare imi mai iasa ceva la analize dupe cefalosporina pe care am luat-o o saptamana ? La ce interval de timp ar trebui sa fac analizele dupa tratament ?

Multumesc pentru raspuns, imi este de folos.

#32 2010-02-04 14:29:33

gargarita
Moderator
Inregistrat: 2008-01-27

incearca sa gasesti un medic care sa aiba timp si rabdare sa te asculte si in care sa simti ca poti avea incredere. e trist ce-mi povestesti despre medicul tau...

la minim 1 saptamana dupa tratament refaci analizele.  pentru ce ai facut tratament?

#33 2010-02-05 13:36:38

Estera
New member

Am facut tratament pentru anexita la unul dintre ovare. O saptamana de cefalosporina.

#34 2010-02-11 21:12:46

Estera
New member

fetele ... am gasit un site tare www.natalvit.ro
aici sunt o gramada de informatii despre sarcina
merita citit

Acum

Publicitate
Member
De la: Anticonceptionale.ro