|
Nu esti logat.
Am motiv de ingrijoare?#1 2008-06-24 22:17:10
am motiv de ingrijoare?asta ar fi cam a 2-a luna de cand am intrerupt anticocneptioanleel( am luat 9). in ultimile luni, cred k ultimile 2, inainte sa ma opresc., cantitatea snagelui menstrual care curgea era foarte mica, si ma agndeam adesea l;la ciclu peste sarcina.. mi s-a zis sa ma chill. acum ar trebui sa fie a 2-a luna cand imi vine fara ac. in prima luna a curs foaret putin... parca nu mi s-au mai umflat sanii cu dureri, asta e a doua, si de asemenea..sanii mei... nimic.,. de obicei inainte cu o saptamana jumate erau umflati si durerosi... plus k am observat k mi s-a umflat burta k naiba... ar trebui sa-mi vian in vreo 3-4 zile.. dar incep sa-mi fac griji... Offline #2 2008-06-24 22:18:43
Re: am motiv de ingrijoare?pai ciclu e redus de la ac.iar ac.diminueaza spm-ul din cauza asta nu te mai dor sanii.... cat despre burtica poate te-ai ingrasat sau te studiezi tu prea mult VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #3 2008-06-24 22:31:42
Re: am motiv de ingrijoare?cred Offline #4 2008-06-24 22:33:33
Re: am motiv de ingrijoare?luna asta am decis sa nu mai iau anticonceptionale, si am un spotting care seamana cu spottingul dinaintea menstruatiei. dar problema e ca ar trebui sa-mi vina peste o saptamana, si am acest spotting de vreo 4-5 zile. nu am avut contacte neprotejate, ar trebuie sa-mi fac griji ca nu mai vine sau pot sa stau linistita? este posibil ca anticonceptionalele sa fi cauzat o dereglare? Offline #5 2008-06-24 22:43:11
Re: am motiv de ingrijoare?daca era dereglat inainte de ac. asa e si acum Offline Publicitateloading...
#6 2008-06-24 22:44:41
Re: am motiv de ingrijoare?era cam dereglat.... uneori imi venea mai repede cu 2 saptamani, sper ca asta e cauza Offline #7 2008-06-24 22:51:45© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|