|
Nu esti logat.
Bataia e rupta din rai?#1 2008-06-25 16:34:46Bataia e rupta din rai?Mi-a ajuns azi la urechi un subiect ce merita dezbatut: Ce credeti, bataia e sau nu rupta din rai...? Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body Maia Ecaterina 14.01.2014 Offline #2 2008-06-25 16:38:21
Re: Bataia e rupta din rai?nu bataie este solutia.trebuie sa inteleaga cu vorba buna,po9ate k nu din prima.iar dak asa nu fac,odata si-odata se vor lovi de ceva in viata si isi vor da seama de faptele si greselile lor Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare..... Offline #3 2008-06-25 16:41:49
Re: Bataia e rupta din rai?bataia nu e o solutie; eu nush dak am primit de 2 ori o palma de la maik-mea si.. indraznesc sa cred k nu am lipsuri in de-ale educatiei; combinatia perfecta este alcatuita din rabdare, autoritate, respect si bun-simt. Offline #4 2008-06-25 16:42:29Re: Bataia e rupta din rai?da, nu e bataia solutia. dar din pacate asta se intampla la noi si o sa se intample pt ca autoritatile nu fac nimic, inchid ochii. pana nu se schimba legislatia o sa ramana la fel. important e sa stii sa fii prieten cu copilul, sa ai rabdare cu el, dar sa fii si autoritar si sever (in imita bunului simt), sa ii aplici pedeapsa imediat ce a facut ceva ce nu e bine, nu dupa 5 ore.... Ultima oara a fost editat de corii (2008-06-25 17:02:38) Cu zambetul pe buze... Offline #5 2008-06-25 16:42:38
Re: Bataia e rupta din rai?
vai cum suna http://d3adros3.myminicity.com/ La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!" Offline Publicitateloading...
#6 2008-06-25 16:42:46
Re: Bataia e rupta din rai?eu nu imi voi lovi copiii. poate doar o palma la fund ..usor.in rest nu am de gand. o sa ii pedepsesc in skimb...cat sunt mai mici si le voi explica ca nu e bine dac fac ceva rau. pe de alta parte...pe motanul meu nebun il mai altoiesc cu o palme la fund sau dat peste bot , tras de coada ca altfel nu intelege ) strig la el degeaba. daca vede ca ma dau jos din pat sau ma ridic dp scaun sa vin spre el...stie ca a facut ceva rau Si-mi vine cateodata s'arunc cu grijile, problemele, cu mainile sus in aer...Si-mi place cateodata sa infrunt necazurile, stresul, gandurile cu mainile sus in aer Offline #8 2008-06-25 16:54:37
Re: Bataia e rupta din rai?hmm...p mine m a mai batut mami din cand in cand... Everything will be ok in the end. If it's not ok, it's not the end. Offline #9 2008-06-25 16:59:51
Re: Bataia e rupta din rai?eheee.. pai dak eu ma chinui din frageda-i pruncie sa-l educ in mod civilizat si el ajunge la 7 ani sa fie "smecher"....... il dau pe mainile sotului la bataitza! Offline #10 2008-06-25 17:56:21
Re: Bataia e rupta din rai?e o vorba ... cum iti asterni asa dormi ... asa am impresia ca e si cu copiii ... cum ii cresti si-i educi , asa-i ai ... Ultima oara a fost editat de Allecsutsa (2008-06-25 17:57:12) Dragostea si muzica sunt cele doua aripi ale sufletului ! Offline #11 2008-06-25 18:08:28
Re: Bataia e rupta din rai?eu am vazut niste copii zagaiati pe la super nanny...de m-am speriat (de ex un copil de 7 ani cred ca avea...caruia ii dadea mama 1milion ca sa se imbrace pt a se duce la scoala...si injura si scuipa pe toata lumea). Da...pe aia i-as bate in fiecare zi. Dar sper sa am minte destula incat sa-mi educ copilul de la inceput si sa nu ajunga ca acei copii. O sa incerc cu vorba buna sa le explic, sub forma de jocuri (ca un copil de 2-3 ani nu intelege reguli si exact ce-i zici)....si daca e nevoie poti da o palma la fund (asa de forma mai mult). Asta e teorie...sper ca sa ma descurc si la practica. If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too? Eu si puiu Offline #12 2008-06-25 18:14:18
Re: Bataia e rupta din rai?bataia nu e o solutie in nicio problema,situatie....consider ca multe se pot rezolva prin rabdare,comunicare,incredere....stiu ca am primit o cearta nu prea placuta acum 2 ani care s'a lasat cu cuvinte urate si 1 palma cand nu i'am raspuns toata ziua la telefon si afara era furtuna si odata dupa ziua de revelion cand am venit a2a zi la pranz cam,,vesela''....dar consider ca vorbele aruncate la nervi dor mai rau ca o palma,etc....oricum nu sunt de acord cu nici unul dintre proverbe Tu nu vezi...paradisul meu e acelasi cu al tau .....dar tu te joci de'a Dumnezeu... Tu nu vezi...ca mergem toti pe un drum inchis .....si vise mor pe asfalt incins... Offline #13 2008-06-25 18:16:12
Re: Bataia e rupta din rai?nu sunt deacord cu bataia pt a face copilul sa inteleaga , si multi parinti gresesc crezand ca cei mici nu inteleg , asta nu e adevarat inteleg ce le spui (Robi al meu intelege cu vorba) singura problema e ca uita repede regulile si trebuie sa le amintesti mereu .... Eu cu Robi ma inteleg ingeneral doar daca ii explic de ce nu e voie (si are 1 an si 3 saptamani) rar trebuie sa ii intrerup vreo actiune pt a intelege ca nu are voie Offline #14 2008-06-25 18:19:31
Re: Bataia e rupta din rai?cu bataia nu rezolvi nimic. decat ca vei avea un copil speriat,fricos si mai tarziu poate chiar rau si razbunator. Ai mei niciodata nu m-au batut. Si nu am ajuns nici o cu*va,nici o drogata,nici o alcoolica,nici o depravata. Consider ca m-au crescut bine. i love my King!! the most beautiful leonberger ever Offline #15 2008-06-25 18:35:03
Re: Bataia e rupta din rai?parintii mei nu m-au batut niciodata, pentru ca ei la randul lor au incasat-o cand erau copii, si si-au propus ca sa nu faca ce au vazut acasa. eu am stiut de vorba buna, ce zicea tata mai ales era sfant. sg palma am luat-o de la un bou...caruia i-am zis ca nu mai vreau sa il vad in fata ochilor... viseaza ca si cum ai trai pentru totdeauna, traieste ca si cand ai muri azi http://www.trilulilu.ro/Luminita2007/9f7a2b405416f6 Offline #16 2008-06-25 18:44:33
Re: Bataia e rupta din rai?eu rar am luat vreo binemeritata palmitza; dar bataie... nu; Ultima oara a fost editat de theSame_ElaElis (2008-06-25 18:45:44) Offline #17 2008-06-25 18:51:49
Re: Bataia e rupta din rai?nu,nu,nu.... eu am fost un copil razgaiat si totusi am primit bataie o singura data(din ce zice mama,pt ca eu nu-mi aduc aminte)....recunosc ca poate as fi meritat cateodata o palma,dar ai mei ma iubesc atat de mult incat nu mi-au dat nici macar atat My Tears Dry On Their Own Offline #18 2008-06-25 18:52:23
Re: Bataia e rupta din rai?
copiii de 7 ani nu s-au nascut smecheri; asa au fost educati; copiii se nasc inocenti si invata totul prin imitatie; ei ce vad sau aud asta fac; trebuie o mare atentie pana la 4-5 ani; de la 6-7 ani deja te intelegi altfel; Offline #19 2008-06-25 20:53:20Re: Bataia e rupta din rai?
Nu stiu daca e vorba de acelasi copil dar am vazut unul tot la super nanny tot asa de 7-8 ani care intr-o criza de nervi le-a spus mamei si lui Super Nanny ceva de genul "sa va lingeti p****le":f?rv?nad: Deci sa fi fost al meu ii taiam limba ... acum ma gandesc unde o fi auzit copilul ala asemenea limbaj? Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body Maia Ecaterina 14.01.2014 Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|