|
Nu esti logat.
Un raspuns urgenttt#1 2008-06-26 11:59:41
un raspuns urgentttam 18 ani si am o mica problema...sunt ink virgina,dar s a intamplat ceva tare ciudat ieri...impr cu prietenul meu...intr un moment de tandrete...am inceput sa ne jucam....intamplator avea un prezervativ...l am pus...problema este ca eu eram in ultimele zile de menstra....nu ne am mai spalat pe maini in urma chestiilor facute si acesta a incercat sa ma convinga sa incepem incetul cu incetul...inainte sa s i introduca prezervativul...era lubrifiat putin,iar apoi am pus mana pe prezervativ...acum mi e tare teama sa nu se fi intamplat ceva... Offline #2 2008-06-26 12:00:59
Re: un raspuns urgentttel a ejaculat in toata perioada asta? Offline #3 2008-06-26 12:02:59
Re: un raspuns urgenttteu zic sa nu iti faci griji si sa nu iei pilula de a 2a zi ! dar mai asteapta si alte pareri ! Offline #4 2008-06-26 12:04:46
Re: un raspuns urgentttadica nu a fost act sexual dar a fost penetrarea?? scuza-ma. dar A FOST ACT SEXUAL Offline #5 2008-06-26 12:05:41
Re: un raspuns urgentttdaca nu a ejaculat, exclus pericol de sarcina, mai ales ca avea si prezervativ pus. Offline Publicitateloading...
#6 2008-06-26 12:12:00
Re: un raspuns urgentttnu a ejaculat..a fost ceva superficial..nici macar nu a fost o penetrare completa!!!!doar ca mi era frik....inainte pusesem mana pe acel lichid,apoi pe prezervativ...nu era mult lichid oricum,dar am tot citit si am vazut ca la sfarsitul manstrei este destul de periculos...lichidul acesta nu contine spermatozozi prea multi:|,dar ma gandeam sa nu fie vreun pericol ...sa nu fi ramas ceva urme de lichid pe prezervativ si apoi penetrarea...eh ..lipsa de experianta isi spune cuvantul...pana la urma raspunsul final ar fi sa ma linistesc..si altadata sa fiu mai atenta.... Offline #7 2008-06-26 12:41:23
Re: un raspuns urgentttsigur...stai linistita happy with him...inlove with him... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|