homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Topic paranormal :D-13

#229 2010-06-10 18:57:36

be_happy
Platinum member
Inregistrat: 2009-03-22

Re: topic paranormal :D

Am inteles Aki.
Imi pare rau puss

#230 2010-06-10 18:58:14

Jacqui
Platinum member
Inregistrat: 2008-09-18

puss

#231 2010-06-11 11:35:33

smart lady
Addicted member
Inregistrat: 2009-10-21

mirik a scris:

blueeyes a scris:

PillBlast a scris:

A, si voi aveti senzatia, cate-odata ca respira cineva langa voi, sau ca se face frig in locul in care stati, sau ca va priveste cineva. Dupa experiente de genul nu stiu daca sa cred ca exista fantome, sau daca e curent in camera lol

Si eu am senzatii din astea smile
Ciudat e ca, de obicei stiu daca e cineva cunoscut, gen bunicu sau bunica, sau daca nu-l cunosc  spranceana
Eu nu as categoriza fenomenul ca fiind vizita de fantome  tongue

fataaa  cesafac  cesafac  cesafac  fantomeeee  cesafac  cesafac  cesafac

cesafac  cesafac  cesafac  cesafac
cine m-o fi pus sa intru aici tocmai azi ca la noapte dorm singura???  cesafac

si eu acum ceva timp, mai precis prin februarie ma tot trezeam cu un zgomaot in cap, niste sunete pe care nu le puteam asocia cu nimic. Ma tot intrebam de la ce ar putea fi  nustiu  . La inceputul lui martie a fost nevoie de o interventie chirurgicala , si cand m-am trezit din anestezie am auzit acel zgomot din trecut. Inseamna ca mi-am prevestit viitorul...  forgetit

Mami mandra de Alexandru nazdravan- 4 ani +

#232 2010-06-11 13:07:50

blue_ellf
Full member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-08-03

noua ni s-a intamplat sa mergem in vacanta nu mai stiu exact unde si ne-au facut nsite prieteni o poza, intr-un foisor. sa va spun ca in spatele nostru aparea ca o fata stralucitoare in spate. o sa caut acasa poza si o sa o postez aici.
anabella_n mai poti pune odata poza sa o vad si eu?

13.04.2011  deja mamica de Natalia Ana-Maria
relax,take it easy smile
Cel mai important lucru pe care un tată îl poate face pentru copiii lui este să o iubească pe mama acestora.
http://lmtf.lilypie.com/kA8zp2.png

#233 2010-06-11 14:58:51

smart lady
Addicted member

blue_ellf a scris:

noua ni s-a intamplat sa mergem in vacanta nu mai stiu exact unde si ne-au facut nsite prieteni o poza, intr-un foisor. sa va spun ca in spatele nostru aparea ca o fata stralucitoare in spate. o sa caut acasa poza si o sa o postez aici.

cesafac  cesafac  cesafac

Publicitate

loading...

#234 2010-06-11 18:17:49

smrtas
New member
De la: Constanta
Inregistrat: 2010-05-04

Vaaiii, m-ati speriat. nu ma mai joc:)) am citit tot topicul pe nerasuflate, ca imi plac povestile de genu' asta. Acum trebuie sa fac pishu si sunt incremenita pe scaunul de la calc. rotfl ma uitam pe linkul ala cu orburile din poze..come on people, sunt doar camere nesterse de praf de o vesnicie.

zi buna sa aveti:)

#235 2010-06-11 19:03:40

Madalina85
Addicted member
Inregistrat: 2009-09-27

smrtas a scris:

Vaaiii, m-ati speriat. nu ma mai joc:)) am citit tot topicul pe nerasuflate, ca imi plac povestile de genu' asta. Acum trebuie sa fac pishu si sunt incremenita pe scaunul de la calc. rotfl ma uitam pe linkul ala cu orburile din poze..come on people, sunt doar camere nesterse de praf de o vesnicie.

zi buna sa aveti:)

nu cred ca neaparat de o vesnicie...

#236 2010-06-11 19:45:02

smrtas
New member
De la: Constanta
Inregistrat: 2010-05-04

Da, ai dreptate, mi-am dat seama dupa ce am scris, poti face poze undeva unde pur si simplu e praf si se ridica; doar am exagerat...

#237 2010-06-11 19:49:59

pink_martini
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-08-08
Site

blue_ellf a scris:

da, si eu vreau sa vad big_smile pleasee

"Ai nevoie de atat de putin pentru a fi fericit" - Armand

Ma plangeam ca nu am bani de sandale, pana cand am intalnit un om fara picioare

#238 2010-06-11 20:47:29

LadyPink
Platinum member
De la: el din brate
Inregistrat: 2008-12-20
Site

smrtas a scris:

Da, ai dreptate, mi-am dat seama dupa ce am scris, poti face poze undeva unde pur si simplu e praf si se ridica; doar am exagerat...

Fiecare crede ce doreste sa creada, eu am expus o teorie (ma rog, vorba vine) pentru ca eu cred in asa ceva. So, daca vrei sa crezi ca in toate pozele ies particule de praf, e dreptul tau smile

#239 2010-06-14 12:16:24

smart lady
Addicted member

Ok , LadyPink daca crezi in ele, cum mai reusesti sa dormi noaptea? Sau singura? nu ti-e frica ca poate la un moment dat o sa vrea sa dea mana cu tine? Adica mie mi-e mai usor sa cred ca-s povesti sa ma rog exagerari ale unor lucruri decat sa cred ca exista spirite sau aparitii cum le numea blue, desi cam tot spre fantome trag . Deci sa fiu eu frica intruchipata sau voi vitejia curata? big_smile
Mie una mi-e frica si sa intru singura in scara blocului noaptea si daca prin absurd trebuie s-o fac incep si cant tot ce-mi trece prin cap, in speranta ca nu ma aude vreun vecin sa creada ca-s nebuna lol

#240 2010-06-14 12:32:45

LadyPink
Platinum member
Site

Nu, nu sunt nici viteaza, nici exagerata, in niciun fel. Pur si simplu nu mi-e teama pentru ca n-are de ce sa-mi fie teama. Daca sunt peste tot (ma refer la orburile astea acum), ar insemna sa fii mereu in pericol, ori daca ai fi mereu in pericol, sigur ti s-ar intampla ceva zilnic. Ori asta nu se intampla, nu? Si atunci de ce sa ma tem daca n-am motiv?
Daca tu consideri ca te simti mai bine considerandu-le bazaconii, dupa cum spuneam si mai sus, e dreptul tau. Daca vrei sa crezi ca e vorba de praf, n-o sa vin eu sa te conving ca e vorba de altceva smile fiecare cu ce crede/stie!

#241 2010-06-14 15:23:28

anabella_n
Hero member
Inregistrat: 2009-04-17

pink_martini a scris:

blue_ellf a scris:

da, si eu vreau sa vad big_smile pleasee

scuze fetele pentru răspunsul tardiv, dar nu am mai intrat de miercuri din cauza unor probleme destul de serioase cu sarcina
asta e poza: *********

e doar praf din atmosferă, nimic altceva. particule f fine care nu se văd cu ochiul liber, ci doar datorită luminii de la aparat

Ultima oara a fost editat de anabella_n (2010-06-15 10:20:09)

#242 2010-06-14 15:24:55

ioana_4
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2006-11-13

offtopic acum esti bine, anabella?

#243 2010-06-14 15:30:34

anabella_n
Hero member
Inregistrat: 2009-04-17

ioana_4 a scris:

offtopic acum esti bine, anabella?

offtopic da, datorită unui medic cu suflet mare și a unei asistente minunate pe care am cunoscut-o ?nt?mplător și pt care am numai recunoștință profundă. am stat c?teva zile ?n spital și acum nu mai am voie să fac nimic altceva dec?t să stau 90% din timp ?n pat, p?nă nasc, dar riscam să pierd copilul, pentru că incompetenta la care m-am dus prin recomandări și care e faimoasă ca fiind o doctoră f bună, ?mi spunea la fiecare control că totul e ok și eu aveam iminență de avort de 2 luni, de c?nd m-au luat contracțiile zilnice

#244 2010-06-14 15:37:48

ioana_4
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2006-11-13

vai, annabela neutral no comment neutral asa m-am saturat sa aud de incompetenta medicilor nostri faimosi skitarg
ma bucur ca esti bine si ai grija de voi doua in continuare puss

#245 2010-06-14 16:06:33

smart lady
Addicted member

Anabella ma bucur ca esti mai bine. Sarcina usoara si bebe sanatos si la termen smile

LadyPink nu eu eram cea ce zicea de praf, etc . Avem ID asemanatoare big_smile
Eu nu am spus ca esti exagerata, numai ca ma intrebam de ce nu-ti e frica. Adica am zis pt mine e mai convenabil sa cred ca-s bazaconii, cum ai zis si tu, pt ca sunt genul de om caruia ii e frica si de umbra lui lol Si aleg sa cred asta sa pot dormi linistita noptile cand al meu e la serviciu. Acuma daca as sta sa ma gandesc ca cineva m-ar privi la un moment dat .... disperat

#246 2010-06-14 16:26:07

anca90
Platinum member
Inregistrat: 2008-07-16

anabella, sper sa fiti bine de acum inainte kram

#247 2010-06-14 16:55:58

LadyPink
Platinum member
Site

Nu mi-e frica pentru ca am prieteni care s-au ocupat de chestii din astea mai paranormale si prin intermediul lor si al explicatiilor lor am adoptat varianta orburilor. Si tot de la ei stiu ca n-are de ce sa-mi fie teama smile

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.