homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Topic paranormal :D-17

#305 2010-06-16 23:50:36

LadyPink
Platinum member
De la: el din brate
Inregistrat: 2008-12-20
Site

Re: topic paranormal :D

Nif, uneori mai e si mintea noastra care ne joaca feste. Si eu daca as stii ca tre sa trec printr-o padure noaptea probabil m-ar trece diverse ganduri...
Wild, nu cred ca tine neaparat de psiholog. Depinde de experiente, unele nu-si gasesc explicatii la psiholog. Ar fi vorba sa incerci sa rationezi niste chestii care nu pot rationate. Si eu sunt mega-rationala si cu toate astea cred in astfel de chestii

#306 2010-06-16 23:56:59

OmniaVincitAmor
Insomniac member
Inregistrat: 2009-03-22

Nici nu incerc, ca m-ar lua durerile de cap pana sa ajung la o concluzie cat de cat logica lol Unele lucruri se intampla, le las sa se intample si incerc sa ma gandesc cat mai putin la ele. Uneori mi-ar placea ideea sa am pe cineva drag acolo, langa mine si uneori m-ar inspaimanta gandul asta. Cel mai teama mi-e de mintea mea si ce ar putea ea sa faca din aceste cateva evenimente, tocmai de aia incerc sa-mi axez gandurile pe alte lucruri.

#307 2010-06-17 09:38:24

dana_alina
Full member
De la: braila
Inregistrat: 2009-01-14

eu imi aduc si acum aminte de o intamplare care am traito cand eram mica pe la vreo7 ani am adormit si m-am trezit noaptea sa ma duc la toaleta si cand m-am intors pe sifonier ea o mana alba care tinea o carte alba cu ceva scris pe ea si se dedeau paginile pe rand incet ca si cum ar fi trebuit ca sa citesc insa pe atunci nu stiam foarte bine sa citesc si nu am inteles mai nimic  dar nu am sa uit niciodata

#308 2010-06-17 10:33:43

smart lady
Addicted member
Inregistrat: 2009-10-21

Aoleu mama eu sub nicio forma n-as merge singura prin padure nici macar ziua, ce sa mai zic de noapte... disperat

Aseara la noi a fost furtuna. Eu in ideea de a face ceva racoare in casa am stat cu toate geamurile si usile deschise. Dupa ce s-a intunecat bine (cum altfel?? big_smile) la un moment dat se aude bang bang bang  cesafac   cesafac   cesafac . Eu eram bineinteles singura . Era asa ritmat zgomotul ala  disperat  disperat  disperat  . Mi-am facut curaj si am mers incet incetisor sa vad ce e , dar va spun ca in creieri imi rasuna muzica aia de suspans din filmele de groaza  cesafac  cesafac  cesafac . Am pasit incet de tot pana am ajuns la bucatarie si ce sa vezi? Zgomotul era facut de usa de la bucatarie care fusese inchisa de curent lol . Bina ca pana a venit al meu de la serviciu am stat cu toate luminile aprinse  rodnar big_smile

Mami mandra de Alexandru nazdravan- 4 ani +

#309 2010-06-19 08:56:03

vanilleeis
Hero member
Inregistrat: 2010-02-16

care`i faza cu "legatul" ? hmm   ..eu nu stiam de asta

If you take it personal, that's ok! wink

Publicitate

loading...

#310 2010-06-21 13:48:01

onyca
Sr. member
De la: N-E
Inregistrat: 2007-07-10

aseara a cantat o cucuvea la mine la geam ... stiu ca nu e de bine sad

vrreau si eu sa fiu miresica big_smile

#311 2010-06-21 14:11:05

Jacqui
Platinum member
Inregistrat: 2008-09-18

ohh la mine canta sus pe bloc si aici unde stau acum , canta de rupe ....nustiu in fiecare seara X(

#312 2010-06-21 14:22:20

LadyPink
Platinum member
Site

Wow, Dana, foarte tare faza povestita de tine!

#313 2010-07-16 02:30:18

_Summer_
Platinum member
Castigatoare a concursului de MissParticipant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2010-01-27

Azi s-a intamplat iar o faza ciudata. Unchiul meu e plecat de vreo 2 luni in Italia la munca. Lucra la cineva si era multumit, avea cazare, mancare tot tot atata ca se plangea ca e cam singur. Noi tot am incercat sa-i explic ca nu are rost  aa se gandeasca sa vina acasa ca lucrurile stau dezastruos si sa indure macar cateva luni...si mai mult ca aici acasa, statea pe capu lu matusa-mea (sora lui si a lu momy). Asa, azi-noapte am visat ca s-a intors, ca era la mine in camera si mi-a zis ca nu au mers treburile bine pe acolo si ca a venit cu un milion. In fine, azi, o suna verisoara mea pe momy sa-i spuna ca unchiul meu vine acasa, deja era pe microbuz neutral Subconstientul lucreaza probabil, adica eram oarecum stresati ca nu o sa mai reziste pe acolo si o sa vina acasa dar ultima data cand am vb la tel, spunea ca o sa vina probabil la nunta lu sor-mea, deci oarecum stateam linistiti... si totusi...tocmai azi-noapte sa-l visez si dimineata sa fie deja spre casa  disperat ma cam sperie... Eu apucasem sa-i zic la momy ce am visat, fix cand m-am trezit si dupa ce a vorbit cu verisoara mea mi-a zis in gluma ca cica eu sunt de vina lol

#314 2010-07-16 02:38:37

ani88
Full member
Inregistrat: 2008-06-17

Si eu mai visez chestii- nu neaparat oameni, chiar si lucruri banale si dup-aia se intampla cate un rahat care are legatura cu  lucrul ala ziua urmatoare

I love you. Remember. They cannot take it

#315 2010-07-16 02:42:12

_Summer_
Platinum member
Castigatoare a concursului de MissParticipant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2010-01-27

Da, eu unele lucruri le visez exact asa. Adica au mai fost 3-4 intamplari de genu asta pe care le visam noaptea si a doua zi s-au adeverit cesafac Ma sperie, o sa incep sa ma panichez cand o sa visez urat de frica sa nu se chiar intample ...

#316 2010-07-16 02:47:57

OmniaVincitAmor
Insomniac member
Inregistrat: 2009-03-22

Acum vreo saptamana jumate, inainte sa plec la munte, am visat ca eram in timpul razboiului si muream de foame. Coincidenta a facut ca vreo 2-3 zile mai tarziu sa plec la munte unde chiar am murit de foame ca unul dintre cuplurile cu care am fost au golit frigiderul si ne-au pus pe noi prin greva foamei, si razboiul s-a manifestat prin niste certuri montru cu respectivul cuplu. Nu cred ca are vreo legatura visul meu cu plecarea la munte, daaaar...a fost o coincidenta interesanta.

#317 2010-07-16 02:57:33

LadyPink
Platinum member
Site

Sum, daca nu se adevereste tot ce visezi nu tre sa stai neaparat cu teama ca orice visezi e premonitoriu.

#318 2010-07-20 17:05:49

Emilya
Platinum member
De la: munte
Inregistrat: 2006-07-16
Site

cu o saptamana inainte de moartea Madalinei Manole am simtit nevoia sa ii ascult muzica, sa vad "ce mai zice si fata asta" si am tot ascultat in disperare, inclusiv cu o zi inainte de moartea ei...a doua zi mi-a dat tata mesaj k s-a sinucis...in conditii normale m-ar fi lasat rece sau as fi zic "D-zeu sa o ierte" dar asa e weird rau

Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body
Maia Ecaterina 14.01.2014 hjarta

#319 2010-07-20 17:06:57

Madalina85
Addicted member
Inregistrat: 2009-09-27

eu am visat ca murise o vecina pe care o cheama Madalina si dimineata m-am trezit si am dat direct drumul la laptop si am citit ca a murit madalina grater

#320 2010-12-29 11:15:20

SofySofia
Full member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2010-07-29

Eu am 3 povesti:
1- In aceasta vara mama unui prieten de-al tatalui meu care sta gard in gard cu noi a facut o atac celebral. Deci era pe moarte... Intr-o seara tata ma chemat repede afara din casa ca sa aud cum canta cucuveaua in nucul femeii care era pe moarte neutral A doua zi a murit sad Cu o zi inainte de inmormantare eu cu mama si cu tata ne-am dus la fiul dansei sa mai vorbim cu el,sa ne povesteasca cum a murit mama lui etc. Tata a inceput sa-i povesteasca de cum am auzit noi cucuveaua cu o zi inainte sa moara,acel prieten spunand ca el nu crede asa ceva... Exact in acel moment a venit cucuveaua si a inceput sa cante in nuc lol Am ramas toti masca lol
2-Totul s-a intamplat acum doua veri cand a murit unchiul meu.Cu o zi inainte de inmormantare pe la 10:00 dimineata matusa mea era in bucatarie si pregatea totul pt pomana cand deodata s-a stricat neonul.Tata a incercat sa-l repare dar nu a reusit asa ca i-a pus o veioza ca sa vada ceva.Tin sa precizez ca blocul matusii mele este vizavi de blocul meu.
Seara pe la 11:00 eu cu mama am mers pana la magazinul din colt sa luam lapte. Eu curioasa m-am uitat la geamul matusii mele de la bucatarie.Vad ca neonul era aprins Eu cu mama am ramas masca.Am ajuns acasa iar mama a sunat-o pe matusa sa-i spuna ce a vazut si s-o intrebe daca neonul mai e aprins. Matusa a raspuns cu o voce somnoroasa si a spus ca ea doarme bustean si ca nici un neon nu e aprins. A inchis telefonul si a mers din nou la culcare.Peste 10 min suna matusa ingrozita care ne spune ca ea cand a inchis telefonul si a mers in dormitor sa se culce neonul era stins iar cand era in dormitor a vazut ca neonul era aprins .Mama e calmat-o iar matusa a mers din nou sa se culce Nu stiu cum de a avut curaj.Unchiul meu cand venea la noi acasa ii spunea mamei mele sa aiba grija de usa de la cuptor deoarece e foarte fragila si se poate rupe.A doua zi mama cand a mers sa bage niste cartofi la cuptor a cazut usa.La masa inmormantarii pe la ora 21:00 ramasesem eu,mama,tata,matusa si niste prieteni de ai parintilor. Mama a sarit repede sa le povesteasca ce s-a intamplat cu o zi inainte. Prietenii au zis ca ei nu cred in asa ceva Deodata becul se sparge si se stinge. Toti am facut pe noi de frica inafara de tata care s-a dus sa verifice sigurantele. Sigurantele era sarite. Le-a reschimbat si totul a fost ok.
3- In cimitirul unde este ingropat bunicul meu mai sunt inmormantati niste tigani care au murit intr-un accident de motocicleta (Ionatan si Anis). Intr-o seara am visat eu cum erau inmormantati cei doi grater Peste cateva zile cand am mers la cimitir la bunicul meu, a venit o tiganca care mi-a dat o doza de Fanta si o prajitura si mi-a spus sa zic Bogdaproste pentru Ionatan si Anis neutral M-a luat cu ameteala lol

Strong reasons make strong actions!

#321 2010-12-29 12:50:43

alexsandraa
Full member
Inregistrat: 2009-04-07

m-au trecut fiorii acum cand am citit ce ati scris aici....  hmm...am trait si eu experiente de genul asta acum aproape 6 ani cand a murit iubitul surorii mele in somn.Avea 24 de ani totul parea in regula,nu era bolnav,cu o seara inainte sa moara a fost la noi acasa si a doua zi pt ca nimeni nu dadea de el am decis sa mergem la garsoniera in care locuia singur unde l-am gasit mort.O lunga perioada dpa moartea sa toti din casa am trait tot felul de experiente ciudate,mobila din casa scartaia in continuu,il visam mereu,usa de la frigider s-a deschis singura,mama facea curatenie iar televizorul s-a aprins,l-a stins si s-a aprins din nou iar de frica s-a dus la vecina,sora mea a simtit ca o atingere rece pe gat crezand ca eu am atins-o dar probabil ca era "el"...si acum dupa atat timp ma mai trezesc noaptea cu imaginea si numele lui in minte...

#322 2010-12-29 14:10:55

Orange
Full member
Inregistrat: 2009-12-04

In o seara imi povestea mama cum seara precedenta a avut un vis foarte real..permanent parca vroia sa se intoarca si o oprea cineva, cand se uita in spate acolo nimeni nu era. Adormea si visa acelasi vis.. Fara sa mi-l spuna si sa ma influienteze oarecum...eu in dimineata respectiva cand imi spalam dintii la baie aveam impresia ca dintr-un colt mai intunecos de coridor ma priveste cineva...m-am linistit numai dupa ce am venit iar in camera mea smile initial nu am atras atentia..mai mult m-a mirat cand mama mi-a zis de visul ei. Si cand te gandesti ca nu ni se mai intimplase si cand s-a intimplat a fost cu diferenta de vre-o cateva ore...

Mama zicea ca a mai visat asa un vis vreo 15 ani in urma , imediat dupa ce a decedat taticul smile Ce-o fi fost...nici azi nu stiu..

Intimplari de gen "deja vu" am avut o sumedenie

Ultima oara a fost editat de Orange (2010-12-29 14:12:12)

Am invatat ca nu merita sa irosesti nici macar o clipa din viata pentru a te gandi la oamenii care nu iti plac sau nu te plac hjarta Va pup si aveti grija de vOi hjarta

#323 2010-12-29 20:18:41

Emm
Hero member
De la: mama de acasa
Inregistrat: 2009-02-05

si mie mi s-au intamplat chestii cum ar fi:
- plec de acasa si calculatorul, logic, e inchis. cand ma intorc e aprins neutral acasa.. nimeni! explicatie? neutral
- eu nu am TV la mine in camera si nu pot sa adorm fara un film, asa ca ma uit pe calc. intr-o noapte, ca oricare alta, imi pun un film si adorm, ma trezesc dupa cateva ore si ghiciti ce? calculatorul stins neutral pana de curent nu putea sa fie pt ca telecomanda de la sistem era aprinsa + dupa o pana mi se aprinde singur pc'u'
- nasul meu a murit acum 5 ani si in urma cu ceva vreme am avut un vis tare ciudat cesafac. se facea ca eram in fata scarii, aveam "vestitele" mele fotolii de paie si masuta tot de paie, pusa in dreptul usii de la scara. masa era mult mai mare decat in realitate, plina de mancaruri neutral pe un fotoliu statea nasu' meu si pe celalalt nasa... se uita la mine bland, dar nu vorbea, nu manca, nu bea, doar ma privea...si parea trist...foarte trist. m-am trezit in ultimul hal neutral
- senzatii de deja-vu am aproape zilnic
- am o fosta colega de clasa, care nu e din acelasi oras cu mine si intr-o zi, fiind la scoala si profa lipsa, ne-am apucat sa spunem povesti cu fantome (invatam dup-amiaza si era iarna... ceasu' era in jur de 6 seara, deci intuneric) si.. ne povesteste ca are un prieten care are un frate si ca de curand s-au mutat intr-un apartament al lor, la etajul 4 si ca... unul din ei era aplecat sub fereastra deschisa, lucra la nu stiu ce si celalalt din tocul usii i-a facut o poza, in care a aparut o silueta (era clar de femeie) alba acolo unde era fereastra deschisa neutral poza nu e trucata, am avut-o si eu si m-am crucit neutral
- am multe momente cand brusc se face frig in camera, apoi temperatura revine la normal si nu mai mi-e frig
- am momente cand simt ca se uita cineva insistent la mine si cand ma intorc nu e nimeni
- momente cand simt ca ma atinge cineva, cand ma intorc, nu e nimeni
- momente cand stiu fiecare pas pe care il voi face peste nush cat timp (culmea e ca nu e voluntara treaba, nu realizez)
- mi-am visat tatal mort de nenumarate ori
- inainte ca mama sa ramana gravida cu fratimio, a pierdut o sarcina (3 luni), iar dupa ce s-a nascut piticania, exact in ziua in care s-a nascut de fapt, l-am visat intr-un cosciug alb, imbracat in frac negru, mort neutral m-am trezit speriata in ultimul hal
- de multe ori vorbesc (singura) de parca as vorbi cu cineva, chestia e ca nu realizez neutral si cand imi revin imi spun singura ca sunt nebuna (nu mai am prea mult si incep sa cred ca-i adevarat)
- imi troncane televizoarele toate odata neutral si sunt puse in camere diferite. mi se pare extrem de aiurea
- intr-o noapte, singura acasa fiind, am avut impresia ca mi-a ciocanit cineva la usa tare... cand m-am dus nu era nimeni neutral
- mi se umfla perdeaua cu geamu' inchis etc. neutral

Seasons come and go, but I will never change and I’m on my way

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.