homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Puterea comunicarii in campania antifumat, joi, 26 iunie 2008-2

#20 2008-06-30 20:17:30

Didem
New member
Inregistrat: 2008-06-20

Re: Puterea comunicarii in campania antifumat, joi, 26 iunie 2008

chiar ma gandeam si yo sa ma las de fumat..nu e vb doar de imaginile astea socante, sio oricum nu sunt trucate deloc, la asta se ajunge la un moment dat, chiar sunt reale.....plus de asta, ganditi-va k uneori ne gandim k nu avem bani sa ne cumparam nush ce, dar in schimb, cheltuim 2milioane pe luna pe tigari, sa ne distrugem sanatatea.......sad

"Nu exista culmi de neatins, ci doar aripi prea scurte!"wink

#21 2008-06-30 20:19:16

Didem
New member
Inregistrat: 2008-06-20

e trist....mai ales pentru faptul ca ne lasam invinsi...bine poate unii dintre noi au ambitie sa se lase dar nu vor, pentru ca le place sa fumeze, dar hai sa ne cautam placerea asta in alte lucruri, mai sanatoase.....ce ziceti? si orivum devine chiar aberant sa ajungi sa dai aproape 100.000 pe un pachet de tigari...e chiar f mult....mai ales pentru cei care fumeaza un pachet pe zi.

Ultima oara a fost editat de Didem (2008-06-30 20:20:09)

"Nu exista culmi de neatins, ci doar aripi prea scurte!"wink

#22 2008-07-01 00:12:05

innana
Sr. member
De la: Cluj
Inregistrat: 2006-08-15
Site

eu nu cred ca o sa aiba ceva efect imaginile astea. daca vrei sa fumezi tot fumezi si gata. cu totii stim cat sunt de daunatoare si daca fumam o facem in cunostiinta de cauza. eu nu fumez ..

Cu zambetul pe buze...

#23 2008-07-01 00:51:30

JanisJoplin
Platinum member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-12-26

omg ce pozeeeeeee mad yikes yikes yikes eu m'am speriat sincer
acum nu vreau tzigara...dar maine cine stie lol

6 ani de dragoste  hjarta

#24 2008-07-01 02:02:28

leeah
Full member
Inregistrat: 2008-05-02

fumez. in ciuda faptului ca fumez, nu cred ca imaginile astea ma vor afecta cumva. daca e sa ma las, nu o sa o fac pentru ca vad ceva scarbos. sunt constienta de raul pe care mi-l face tigara, insa sunt la fel de constienta de raul pe care mi l-ar face alte lucruri, cum ar fi stresul etc. dintre toate relele trebuie sa alegi raul cel mai mic wink parerea mea.
aaa, pe langa asta, sunt probleme mult mai mari decat consumul de tutun. sa ne gandim bine atunci si la consumul de alcool wink
ii apreciez pe nefumatori, as vrea sa nu fumez, insa mi se pare deplasat ca fumatul sa fie atat de blamat de societate smile parca ar fi o crima. in fond, e corpul tau.. al meu.. al fiecaruia dintre noi, iar fiecare avem dreptul sa alegem cum il ingrijim.. iar daca eu aleg sa fumez o tigara, decat sa ma stresez.. nu cred ca ar trebui s fiu judecata pentru asta smile

Publicitate

loading...

#25 2008-07-01 08:08:54

norishorulalb
Banat
De la: Mika
Inregistrat: 2007-04-03

eu am implinit 1 an de nefumat si sunt extrem de mandra

#26 2008-07-01 08:48:39

innana
Sr. member
De la: Cluj
Inregistrat: 2006-08-15
Site

bravo ralluka. si eu am mai bine de 2 ani de cand m-am lasat de sportul asta.

Cu zambetul pe buze...

#27 2008-07-01 09:58:11

annabel
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2007-01-15

leeah a scris:

fumez. in ciuda faptului ca fumez, nu cred ca imaginile astea ma vor afecta cumva. daca e sa ma las, nu o sa o fac pentru ca vad ceva scarbos. sunt constienta de raul pe care mi-l face tigara, insa sunt la fel de constienta de raul pe care mi l-ar face alte lucruri, cum ar fi stresul etc. dintre toate relele trebuie sa alegi raul cel mai mic wink parerea mea.
aaa, pe langa asta, sunt probleme mult mai mari decat consumul de tutun. sa ne gandim bine atunci si la consumul de alcool wink
ii apreciez pe nefumatori, as vrea sa nu fumez, insa mi se pare deplasat ca fumatul sa fie atat de blamat de societate smile parca ar fi o crima. in fond, e corpul tau.. al meu.. al fiecaruia dintre noi, iar fiecare avem dreptul sa alegem cum il ingrijim.. iar daca eu aleg sa fumez o tigara, decat sa ma stresez.. nu cred ca ar trebui s fiu judecata pentru asta smile

nu faci o crima pt ca faci ce VREI cu corpul tau dar este o "crima"pt ca ii expui si pe cei din jurul tau!mai ales pe nefumatori!eu nu am nimic cu fumatorii, pot fuma pana nu mai pot,pana nu mai au bani s.a. DAR atata timp cat ma afuma pe MINE atunci chiar am o problema cu ei!eu daca am ales un stil de viata nu trebuie calcat in picioare de ceilalti din jurul meu!

#28 2008-07-01 10:03:12

micicutza
Banat
Inregistrat: 2007-10-25

little_rabbit a scris:

leeah a scris:

nu faci o crima pt ca faci ce VREI cu corpul tau dar este o "crima"pt ca ii expui si pe cei din jurul tau!mai ales pe nefumatori!eu nu am nimic cu fumatorii, pot fuma pana nu mai pot,pana nu mai au bani s.a. DAR atata timp cat ma afuma pe MINE atunci chiar am o problema cu ei!eu daca am ales un stil de viata nu trebuie calcat in picioare de ceilalti din jurul meu!

bine spus rabbit...exact asa gandesc si eu chiar daca am fumat 10 ani...m-am lasat ce-i drept pt sanatatea mea si nu-mi convine sa isi bata joc de sanatatea mea altii...pt ca asa cum stim fumul de tigara ii afecteaza pe nefumatori mult mai mult decat pe cei ce-l inhaleaza..asa ca fumatorii poa sa bage in ei tot gudronul de pe pamant dar sa fie izolati fata de ceilalti carora le pasa de sanatate

N. Iorga: "Unii oameni au demnitatea ambitiei lor, altii a situatiei lor, cei mai putini au demnitatea persoanei lor."
Eu le am pe toate trei...

#29 2008-07-01 10:04:36

fallen_angel
Insomniac member
De la: MM
Inregistrat: 2007-05-07

cand vad pozele alea se zbarleste parul pe mine yikes de acum inainte il pun pe al meu sa isi tina tigarile ascunse sad.Din pacate el nu se poate lasa de fumat fara ajutor grater si cand o sa isi ia concediu mergem la medic sa ne sfatuiasca si vom face totul ca sa scape de acest viciu oribil.

★★★ Candle light, moon light, star light,
The brightest glow is from love light ★★★   

happydance  happydance  happydance

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.