homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Nu inteleg....:(

#1 2008-06-26 18:58:33

Ale P.
Membru
Inregistrat: 2008-06-26

Nu inteleg....:(

Am o intrebare,poate e ciudata,dar va rog sa ma ajutati.Am citit ceva articol,in schimb nu stiu daca am inteles bine si daca este adevarat: daca incepi/deja iei anticonceptionale, nu mai ai sangerari,de genu menstruatie??
  oricum,pe mine m`ar interesa daca este vreun fel in care sa imi aman menstruatia...

astept orice raspuns...si ms:)rodnar

#2 2008-06-26 19:03:32

YoHanna
Insomniac member
Inregistrat: 2007-05-31

Re: Nu inteleg....:(

pai poti sa-ti amani menstruatia unind 2 folii... de obicei intre folii se tine o pauza de 7 zile timp in care iti vine menstra.dak nu faci aceea pauza nu vine smile si vine atunci cand faci pauza smile

hjarta "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" hjarta

#3 2008-06-26 19:04:03

ivy
Hero member
Inregistrat: 2007-03-21

ba ai sangerarea lunara, dar e o sangerare de privatie, un fel de simulare a menstrei, ca sa zic asa.
cat despre amanatul menstrei, se poate doar in cazul in care iei anticonceptionale. poti sa unesti 2 folii

Just like a tattoo
I'll always have you...

#4 2008-06-26 19:27:51

Ale P.
Membru
Inregistrat: 2008-06-26

menstruatia din iulie ar trebui sa vina in 4 sau 6...ma tine cam 6 7 zile...si in 10-12 este un festival la care vreau sa merg.As fi stresata daca as fi in perioada aceea a lunii...si asa..mai bine nu as merge,dar vreau sa merg si sa nu fiu in perioada aia:)) cam complicat.Oare trebuie sa merg la medic? si oare cum sa ii explic? ca mi`e putin jena:-?   si apropo de anticonceptionale: preturile cam cum sunt? si care is cele mai bune?

#5 2008-06-26 19:55:14

oanaflori
Full member
De la: tastatura
Inregistrat: 2008-03-08

cele mai bune pt tine sunt cele prescrise de un medik de la un cabinet de planning.asa ca mergi la un cabinet de planning si sigur acolo iti va recomanda ceva bun pt tine.(poti sa le iei si gratuit dak esti studenta)

O femeie desteapta Saruta dar nu iubeste, Asculta dar nu crede si Pleaca inainte de a fi dezamagaita.....

Publicitate

loading...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.