|
Nu esti logat.
Hipotiroidie#1 2008-06-26 22:04:26
HipotiroidieUna dupa alta problemele se tin lant, tsh=7,8. Cu aceasta analiza m-a dus la medic, unde pe baza controlului, eco , simptome si tsh mi s-a pus diagnosticul de hipotiroidie cu tratament eutyrox 50 micrograme zilnic. Mi-a spus ca peste 3 luni sa revin la control cu tpo si prolactina facute si atunci va decide daca imi va da sau nu si tratament cu iod. Totusi, sunt deajuns toate acestea pentru a diagnostica si a prescrie o anumita doza? Am intrebat-o de ft4 si t3, mi-a spus ca nu e necesar acum?!!! Sunt in ceata, ce sa fac, sa urmez tratamentul, sa mai fac analize? Am dat deja lunile astea o gramada de bani la medici si tot nemultumita sunt.... Daca sunteti pe aici cu hipo, nu ma ocoliti. Offline #2 2008-12-21 14:26:34
Re: Hipotiroidietrebuie facute si celelalte analize, inclusiv eco de tiroida There are two things in life: you have to die and you have to live until you die. mamica de doua fete cucuiete Offline #3 2008-12-21 15:27:08
Re: HipotiroidieAnalizele pt hipo sunt astea: T3, T4, anti-TPO, TSH, prolactina e bine s-o faci si pe asta... Offline #4 2010-01-06 22:38:30
Re: Hipotiroidiebuna seara....am si eu o nedumerire...am fost la un control endocrinologic si am facut o ecografie...misa spus k nu se vede minik in neregula dar totusi medicul mi-a dat sa fac niste analize...le-am facut si arata cam asa....FT4 0.8 ng/dl val normale 0.8-2 nhg/dl ; TSH 2.755 uUl/ml val n 0.4-4 uUi/ml. nedumerirea e in legatura cu tiroxina pt k e la pragul minim si nust kt e de bine . Si prolactina mi-a iesit 548 si limita era 498 dar luam anticonceptionale si din cate am auzit influenteaza cant de prolactina...nu? Offline #5 2010-01-07 11:38:19
Re: Hipotiroidiepai eu nu m-as stresa pentru FT4 cita vreme e in limite normale, indiferent ca e la limita inferioara... Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline Publicitateloading...
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|