homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Hipotiroidie

#1 2008-06-26 22:04:26

maria9791
New member
Inregistrat: 2008-06-20

Hipotiroidie

Una dupa alta problemele se tin lant, tsh=7,8.  Cu aceasta analiza m-a dus la medic, unde pe baza controlului, eco , simptome si tsh mi s-a pus diagnosticul de hipotiroidie cu tratament eutyrox 50 micrograme zilnic. Mi-a spus ca peste 3 luni sa revin la control cu tpo si prolactina facute si atunci va decide daca imi va da sau nu si tratament cu iod. Totusi, sunt deajuns toate acestea pentru a diagnostica si a prescrie o anumita doza? Am intrebat-o de ft4 si t3, mi-a spus ca nu e necesar acum?!!! Sunt in ceata, ce sa fac, sa urmez tratamentul, sa mai fac analize? Am dat deja lunile astea o gramada de bani la medici si tot nemultumita sunt.... Daca sunteti pe aici cu hipo, nu ma ocoliti.

#2 2008-12-21 14:26:34

daliana
Hero member
Inregistrat: 2007-07-02

Re: Hipotiroidie

trebuie facute si celelalte analize, inclusiv eco de tiroida

There are two things in life: you have to die and you have to live until you die.
mamica de doua fete cucuiete

#3 2008-12-21 15:27:08

andrulina
Addicted member
Inregistrat: 2008-09-17

Analizele pt hipo sunt astea: T3, T4, anti-TPO, TSH, prolactina e bine s-o faci si pe asta...
si vezi la ce endocrinolog ajungi ca nu te joci cu sistemul hormonal....dozarea euthyroxului e f importanta de la inceput. eu ti-as recomanda sa mergi la Buc la Parhon. E cel mai sigur.

#4 2010-01-06 22:38:30

dyana90
Membru
Inregistrat: 2007-06-06

buna seara....am si eu o nedumerire...am fost la un control endocrinologic si am facut o ecografie...misa spus k nu se vede minik in neregula dar totusi medicul mi-a dat sa fac niste analize...le-am facut si arata cam asa....FT4 0.8 ng/dl val normale 0.8-2 nhg/dl ; TSH 2.755 uUl/ml val n 0.4-4 uUi/ml. nedumerirea e in legatura cu tiroxina pt k e la pragul minim si nust kt e de bine big_smile. Si prolactina mi-a iesit 548 si limita era 498 dar luam anticonceptionale si din cate am auzit influenteaza cant de prolactina...nu? big_smile

#5 2010-01-07 11:38:19

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

pai eu nu m-as stresa pentru FT4 cita vreme e in limite normale, indiferent ca e la limita inferioara...
si da, contraceptivele cresc prolactina, deci foarte probabil de aia era mare

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

Publicitate

loading...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.