|
Nu esti logat.
Oky, nu vad sa se mai fi facut un topic ca asta !!!#1 2008-06-26 22:07:27
Oky, nu vad sa se mai fi facut un topic ca asta !!!Ce fel de baieti ( barbati ) preferati. ~ I`m A Fast Learner !!! ~ Offline #2 2008-06-26 22:09:02
Re: Oky, nu vad sa se mai fi facut un topic ca asta !!!
ei, nu!!!! pai asta-i combinatia perfecta! Offline #3 2008-06-26 22:09:41
Re: Oky, nu vad sa se mai fi facut un topic ca asta !!!pai in general trebuie sa fie romantic (cum si este, de altfel ), dar cateodata nu stica sa se comporte un pic mai "pervers" Offline #5 2008-06-26 22:09:43Re: Oky, nu vad sa se mai fi facut un topic ca asta !!!cand eram mai mica preferam imaginea inaintea caracterului...acum ca mi-a mai venit mintea la cap prefer un baiat linistit si romantic. Nu neaparat romantic in sensul ala siropos dar sa fie atent la nevoiele mele, sa pot sa discut cu el despre orice etc. Deci eu raman la varianta A Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body Maia Ecaterina 14.01.2014 Offline Publicitateloading...
#6 2008-06-26 22:12:20
Re: Oky, nu vad sa se mai fi facut un topic ca asta !!!nici un model Daca esti fata, citeste!!! postez aici de bligdizeala ... sau ca sa ma bag in seama copil botos cate stele verzi vezi atatia pupici iti trimit, daca nu le vezi spune si rezolvam prin 2 palme Offline #7 2008-06-26 22:17:46
subscriu...si eu prefer tot la asa un baiat mai atent... „Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.” Offline #8 2008-06-26 22:27:14
Re: Oky, nu vad sa se mai fi facut un topic ca asta !!!tipul mai golanas, care a trecut prin multe prin viata pana sa ma intalneasca, a facut si bune si rele, a avut si bani, a fost si fara, care cunoaste si apreciaza cum e sa iti fie bine si sa fi fericit langa cineva care te iubeste orice ar fi... eu am avut relatie si cu baiat cuminte si romantic si nu mi-a placut pt ca nu este genul meu.. in schimb, "baietii rai" (majoritatea) cand se indragostesc apreciaza si au mai multa grija de fata lor decat ceilalti. asta e parerea mea. Offline #9 2008-06-26 22:27:21
Re: Oky, nu vad sa se mai fi facut un topic ca asta !!!hmmm....golan...depinde ce intelegi tu prin golan.... My Tears Dry On Their Own Offline #10 2008-06-26 22:45:12
Re: Oky, nu vad sa se mai fi facut un topic ca asta !!!Pe mine ma amuza numele topicului, totusi A venit, a venit toamna, acopera-mi inima cu ceva, cu umbra unui copac sau mai bine, mai bine cu umbra ta. Ma tem ca n-am sa te mai vad, uneori, ca or sa-mi creasca aripi ascutite pan' la nori, Ca ai sa te ascunzi intr-un ochi strain, si el o sa se-nchida cu-o frunza de pelin... Offline #11 2008-06-26 22:46:25
si eu nu-mi pot lua ochii de la avataru' tau! My Tears Dry On Their Own Offline #12 2008-06-26 22:46:35
si pe mine chiar ma gandeam despre ce poate fi vorba "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" Offline #13 2008-06-26 22:49:03
eu m asteptam l o revelatie!!! si totusi,vreau mai multe detalii...ca golan inseamna multe! My Tears Dry On Their Own Offline #14 2008-06-26 22:55:27
Re: Oky, nu vad sa se mai fi facut un topic ca asta !!!ei nu putem spune amandoua mie nu imi plac nici cei care is golani si toata ziua is pe strada la "golanit" si nu isi vad de scoala/faculta si sunt fara scrupule,isi fac dreptatea cu pumnul dar nici cei care toata ziua viseaza inimioare si vorbesc in metafore si is in lumea lor si is chickens... Offline #15 2008-06-26 23:06:32
si al meu e la fel si pt asta il iubesc foarte mult...cu bune si cu rele si mai am avem de invatat amandoi multe impreuna, dar conteaza ca ne dorim aceleasi lucruri...cred ca m-am indepartat de la subiect..dar ideea de baza: prefer golanas care stie ce vrea de la viata si ma face sa ma simt cea mai importanta fiinta pt el Offline #16 2008-06-26 23:07:04Re: Oky, nu vad sa se mai fi facut un topic ca asta !!!eu cu categoria "golanashi" am avut experiente neplacute...asa ca nu, merci...prefer un tip dulce care sa fie langa mine nu un dur care sa ma faca sa plang Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body Maia Ecaterina 14.01.2014 Offline #17 2008-06-26 23:15:29
Re: Oky, nu vad sa se mai fi facut un topic ca asta !!!pai da , depinde de ce experiente am trait fiecare, de ce ne dorim de la persoana de langa si cum suntem noi ca temperament. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|