homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Program

#1 2008-06-27 09:32:27

bubutz@
New member
Inregistrat: 2008-06-16

Program

Imi cer scuze daca nu era cazul sa deschid un nou subiect. Ma tot uit si nu gasesc decat aceleasi intrebari indiferent de AC-ul folosit....ba chiar exagerari....
Eu am o mica problema....am luat Novynette de capul meu un an de zile, mi-au facut bine pana luna trecuta cand am avut o stare generala proasta, durereri la nivelul bazinului, tensiune in sani...In fine, am mai patit asta cand luasem Diane35, la recomandarea medicului. Atunci am fost la control si dr.ginecolog mi-a spus ca la un an trebuie sa fac pauza macar o luna si mi-a dat Laurina. Laurina am luat doar 2 luni pt k aveau efecte secundare pe care le resimteam din plin: depresie, nervozitate, eram irascibila, ma simteam rau.... Si atunci am inceput sa iau Novynette de capul meu.
Am incetat sa mai iau luna asta gandindu-ma ca trebuie sa fac aceea pauza de care mi-a spus dr. insa am avut un fel de spotting dupa ce mi-a trecut menstruatia si dureri la nivelul bazinului, acum am observat ca secretia vaginala, de altfel normala, este mult ingrosata fata de cum era si are un miros ciudat. Mentionez ca de cand nu am mai luat pastile am facut sex de doua ori cu iubitul meu dar ne-am protejat cu prezervativ.
Am avut programare la doctoressa vinerea trecuta la 10 dar nu am putut ajunge din cauza ca am avut examen si a durat mai mult decat credeam.
As vrea sa stiu, daca se poate, programul pe care il are doctoressa ca sa ma pot orienta...eu lucrez de la 9 la 18 si-mi este putin cam greu sa ajung ( dar fac un efort pentru ca este vorba de sanatatea mea).
Pana atunci daca puteti sa-mi dati un sfat fiindca sunt ingrozita...Mentionez ca acum 2 ani am facut un avort ( amintiri dureroase, nu vreau sa aprofundez) si atunci medicul vroia sa-mi puna sterilet:(....
Nu vreau asa ceva!!!
Astept raspuns si un sfat!!!

Mercic mult de tot!

#2 2008-06-27 09:40:25

norishorulalb
Banat
De la: Mika
Inregistrat: 2007-04-03

Re: Program

cred ca pentru secretia aia trebuie sa mergi la un ginecolog. sa-ti faci un examen de secretie.
ce ai tu nu e obligatoriu sa fie de la ac

#3 2008-06-27 09:51:52

bubutz@
New member

Mersi mult de raspuns! Analize am facut, colesterolul este cam mare, lucru datorat AC pt k eu am un regim alimentar destul de sanatos. Mai am si analizele facute obligatoriu de stat...Am fost si la un control de medicina generala si mi-a spus doctorul ca sunt ok... In ultima perioada am fost foarte stresata si obosita din cauza ca avut si examene si am si lucrat.
Nu-mi fac probleme ca as avea ceva.. Despre mozaic...nu a fost intr-un timp scurt "facut" si pana acum nu mi s-a mai intamplat si tocmai d-asta am intrat in panica....
In plus doctorita care mi-a recomandat Laurina nu mi-a facut nici un control, nu m-a intrebat nimic....
Stiu ca nu e capat de tara un avort... eram in saptamana a 10-a si doctorul, dupa ce ca eram lesinata de durere, mi-a mai spus ca era mare, avea maini si picioare  grater Daca mai stateam putin nici un doctor nu se mai baga sa faca chiuretaj....
O experienta traumatizanta....nu doresc asta nimanui!

Multumesc inca o data pt raspunsuri!
Nu ma asteptam sa le primesc atat de repede!

Ultima oara a fost editat de bubutz@ (2008-06-27 09:54:20)

#4 2008-06-28 10:02:32

bubutz@
New member

ralluka a scris:

cred ca pentru secretia aia trebuie sa mergi la un ginecolog. sa-ti faci un examen de secretie.
ce ai tu nu e obligatoriu sa fie de la ac

Tcomai asta spuneam!
Am avut programare la doctoressa dar n-am putut ajunge. Acum nu stiu ce sa fac si cum sa fac..
Stiu foarte bine ca trebuie sa merg la doctor, sa-mi fac analizele cerute si sa stabilesc impreuna cu doctorul ce e mai bine pentru mine. Cel putin acum sunt constienta ca nu pot sa fac chiar tot ce ma taie capul:D
Problema mea este ca nu stiu ce program are doctoressa ( so, please help me!!!). Vreau sa merg neaparat la un consult la doctoressa pentru ca este aproape de locul meu de munca si pentru ca, din ce am vazut eu aici,  este un medic interesat de sanatatea pacientilor, nu face munca de mantuiala....de asta sunt satula!
In plus nu vreau sa merg la un doctor care sa ma ia peste picior de fata cu alti pacienti si cu asistentele ( cum mi s-a intamplat la Panait Sarbu) cand am avut o infectie si incercam sa-i povestesc ce s-a intamplat ca sa-si dea seama ce am.

Va multumesc pentru intelegere si astept un raspuns!

P.S: Faceti o treaba fantastica cu acest forum!
         Tineti-o tot asa!!

#5 2008-06-28 10:06:42

norishorulalb
Banat

Doctoressa e medic de planning. deci nu stiu de ce vrei sa mergi la ea (pentru ac?)
Examenul de secretie e total altceva decat analizele de colesterol. Se ia secretie din vagin

Sarcina ta cred ca era mult mai mare decat 10 saptamani

Publicitate

loading...

#6 2008-06-28 11:46:20

bubutz@
New member

Ok.....deci sa merg la un dr. pt secretie si apoi la doctoressa pt planning cu rezultatele si evntual tratamentul pe care mi-l da dr... Merci!
Acum sa vad cum fac.. Eu nu sunt din Bucuresti...imi trebuie trimitere de la medicul de familie sau sa ma duc la un cabinet privat?  Trebuie sa stiu ce analize am de facut si unde ca sa economisesc timpul. Aveti idee ce preturi sunt?

Nu stiu cat de mare era sarcina, am aflat la sfarsitul lui iulie ca sunt gravida ( am facut un test) si ca sa fiu sigura o ecografie. La ecografie se vedea uterul marit, un chist la trompa stanga si ceva ca o bila/mingiuta.... Atunci mi s-a spus ca sigur sunt insarcinata, ca sarcina este destul de mica si sa mai astept putin, sa merg la un doctor... In august am fost la doctor si mi s-a spus ca am 9-10 saptamani si sa fac un avort cat mai repede. Dupa o saptamana am facut avortul... Chiar nu stiu cat de mare era sarcina. Am plecat urechea la ce mi s-a spus!
Ideea este ca nu vreau sa mi se mai intample niciodata, ca sufar enorm cand vad un copil mic si ma gandesc ca sunt o criminala - in acelasi timp nu puteam sa pastrez aceea sarcina pentru ca era rezultatul unei greseli stupide ( nu mai luam Diane35 pt era in pauza recomandata de doctorita si am facut sex cu prezervativul - care s-a rupt. N-am putut sa iau contraceptia de urgenta atunci pt ca eram la Sulina, capatul lumii. Mi-am facut un calcul atunci ( cum ma invatase doctorul - primele 7 zile de la menstruatie si ultimele 7 inainte de - risc scazut de sarcina) si am crezut ca totul e ok....Pana cand nu mi-a mai venit menstra!
O fata stupida si mult prea naiva, stiu!

Ideea este ca am invatat din greseli foarte mari cand puteam sa nu trec prin toata drama asta.
Iubesc copii si-mi doresc unul ( atunci cand va fi momentul), mi-e teama ca as putea ramane sterila din cauza avortului ( lucru care m-ar distruge complet). Si mai sunt si atatea femei care-si doresc copii si nu pot avea, toate astea mi-aduc aminte in permanenta de ce mi s-a intamplat.
Multumita lui Dumnezeu acum am langa mine un om extraordinar care mi-a fost alaturi in toata perioada asta si datorita lui am reusit sa trec peste toate si sa ridic capul sus.
Nu cred ca exista in lumea asta cineva ca el!

Va multumesc si voua pentru raspunsuri si pentru intelegere ( cu toate ca poate par penibila si stupida). Si totusi am ajuns sa vb despre ce mi s-a intamplat...adevarul e ca ma simt mai bine putin!

Aveti grija de voi!

#7 2008-06-28 11:55:25

norishorulalb
Banat

Eu zic asa:
Iti faci o programare la un cabinet privat. Un examen de secretie nu e mult. Depinde unde mergi ca sa putem spune si preturi.
Doctorul ala e un nebun...
Nu vei ramane sterila din cauza avortului.
Nu esti penibila si oricand ai nevoie te ajutam cu drag daca stim.

#8 2008-06-28 14:12:15

bubutz@
New member

Multumesc de raspuns!
O sa merg la un cabinet privat. Acolo te trateaza altfel.
Daca puteti sa-mi recomandati unul sau doua ar fi minunat. Nu locuiesc in Bucuresti, asa cum am mai spus, lucrez in Piata Victoriei...deci undeva pe aproape de Piata Victoriei si in sectorul 1 ar fi ok!

Va multumesc foarte mult pentru rabdare si incurajari!

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.