homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Cand tehnologia ne depaseste-21

#381 2010-01-16 20:00:22

extra
Banat
Inregistrat: 2009-06-11

Re: Cand tehnologia ne depaseste

Unlocker -este solutia ta blackberry. ia-l de aici: http://www.softpedia.com/progDownload/U … 68439.html
iti sterge orice fisier care nu vrea sa se stearga.

http://setapartlife.com/Faithfully_%7BOriginal%7D.html

"...Orice ni se da bun si orice dar desavarsit este de sus, pogorandu-se de la Tatal luminilor, in care nu este schimbare, nici umbra de mutare"Iacob 1:17

#382 2010-01-16 21:05:15

majestik
Addicted member
De la: Craiova
Inregistrat: 2008-08-10

A|3 a scris:

majestik a scris:

cauta pe net dvdvideosoft, are foarte multe programele utile, inclusiv asta de taiat. eu cu programul asta descarc muzica de pe youtube pe care mi-o transforma in mp3

si e simplu de decupat mel? sa nu-l descarc fara sa stiu cum... si asa l-am descarcat si pe celalalt -Acoustica- si nu m-a mai ajutat nimeni...

este foarte simplu de folosit! wink

hjartahjarta Cat a trecut de la 10 septembrie 2011? rodnar hjartahjarta
Copil iubit, bine ai venit in viata noastra! 17.02.2013  hjarta
                    Lucruri crosetate ieftine

#383 2010-01-16 21:23:21

YoHanna
Insomniac member
Inregistrat: 2007-05-31

A|3 a scris:

YoHanna a scris:

Andree@ a scris:

Voi ce program pt decuparea melodiilor folositi ... ?(pentru a folosi ulterior melodia decupata ca sunet de apel pt telefon)

Acoustica Mp3 Audio Mixer smile si sunt multumita de el

cine stie cum decupez o melodie k am descarcat programul si nu-i dau de capat?

scuze k ai asteptat atat...dar n-am fost pe faza smile
iti zic acum smile

intri in program>dai click pe ADD A SOUND TO THE SESION sau pur si simplu "tragi" melodia acolo>apoi ai grija sa fie pe primul rand si chiar de la inceput>dai play...si esti atenta sa vezi de la ce secunda vrei sa tai...si pana unde>apoi cu mouse-ul selectezi portiunea dinaintea si de dupa partea pe care vrei s-o obtii la final >dupa ce ai selectat dai cut. (si intotdeauna cand tai o portiune de la inceput...ai grija ca partea ramasa sa o muti tot asa...la inceputul randului)> save as MP3.

in caz k nu te descurci iti dau id-ul de mess sa-mi trimiti melodia si ti-o tai eu smile

Ultima oara a fost editat de YoHanna (2010-01-16 21:25:45)

hjarta "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" hjarta

#384 2010-01-16 21:54:50

blackberry
Insomniac member
De la: Bucureşti
Inregistrat: 2009-06-23

ms muuult extra

zic hei oooo, uite cum plutesc in alcooooool, sunt usor acum c-am sufletul gol... n-am nevoie de aripi sa zbor tongue

#385 2010-01-16 21:56:34

blackberry
Insomniac member

pai imi instaleaza shortcut pt ebay neutral

zic hei oooo, uite cum plutesc in alcooooool, sunt usor acum c-am sufletul gol... n-am nevoie de aripi sa zbor tongue

Publicitate

loading...

#386 2010-01-16 22:14:30

blackberry
Insomniac member

dmneeeeeeeeeeeeeeeeeee, cum recuperez ceva sters si din recycle bin ??????????/

#387 2010-01-17 06:41:35

extra
Banat

blackberry a scris:

pai imi instaleaza shortcut pt ebay neutral

Ai 2 variante sa scapi de shortcut:
1. Stergi shortcut-ul de pe desktop
2. Dezinstalezi programul si il reinstalezi, debifand optiunea ebay.

"...Orice ni se da bun si orice dar desavarsit este de sus, pogorandu-se de la Tatal luminilor, in care nu este schimbare, nici umbra de mutare"Iacob 1:17

#388 2010-01-17 07:25:26

extra
Banat

blackberry a scris:

dmneeeeeeeeeeeeeeeeeee, cum recuperez ceva sters si din recycle bin ??????????/

Du-te la pagina 4, posturile 91 si 92.
Daca te hotarasti sa faci un "system restore" salveaza mai inainte tot ce ai in pc.
(cat de bun in astfel de cazuri e un hdd extern...!)

#389 2010-01-17 11:42:31

blackberry
Insomniac member

ma, e vreo pb cu forumul sau doar mie mi se intampla? in index imi arata k a postat extra azi dimineata la 7 si aici ultima e yohanna, cica "astazi" la 21:23 neutral
ma rog.. stie cineva de ce nu merge office`ul? tocmai l-am instalat si cand incerc sa scriu imi spune ca nu pot ca selectia e blocata neutral

#390 2010-01-17 11:44:48

blackberry
Insomniac member

ms extra... dar nu vroiam sa dau system restore.  dupa ce am umblat 4 ore prin toate fisierele calculatorului am reusit sa recuperez folderul resp.. ms oricum

#391 2010-01-17 11:45:41

blackberry
Insomniac member

si programul ala se instaleaza singur, nu`mi apare nicio etapa ca sa pot debifa vreo optiune smile

#392 2010-01-17 16:17:02

blackberry
Insomniac member

oricine25 a scris:

anca90 a scris:

cel mai simplu e cel cu tastatura. ce windows ai? in versiunile mai vechi (pana la vista) ar tb sa ai in coltul din dreapta jos, in taskbar, langa system tray un buton pe care sa scrie 2 litere "EN" sau "DE" sau "FR", depinde ce tastatura ai acum activata. dai click pe butonul ala si alegi "RO". apoi ă, ?, ş, ţ vor fi undeva pe tastele [ ' \ ;, iar caracterele astea vor fi pe alte taste. de asta mie nu-mi place deloc metoda asta, dar e cea mai simpla de activat.

pt word, prefer sa adaug shortcut-uri pt diacritice si apoi pur si simplu sa apas alt+s pt ş, alt+i pt ? s.a.m.d. shortcut-urile le definesti o data in word, apoi iti raman pt toate documentele. daca ai word mai vechi de 2007, te duci la Insert -> Symbol, cauti fiecare caracter in parte, il selectezi si dai click pe Shortcut key...; apoi tastezi ce shortcut vrei tu si dai Assign. faci chestia asta doar o data pt fiecare caracter, apoi te poti folosi in voie de shortcut-uri.

pt versiuni mai noi de word si windows nu stiu sa iti explic, ca nu am asa ceva in fata. oricum, in word tb sa fie tot la symbols, iar in win tb sa ai undeva language settings (in cel mai rau caz, in control panel)

Ce spui tu aici era valabil pentru Windows XP care avea un layout idiot pentru tastatura ?n rom?nă. Am mai scris asta prin mai multe posturi, nici nu mai am chef să caut unde.

Layout-ul "normal" de tastatură rom?nească (adică ăla de-o să-l găsiţi şi prin Vista/7) este ăsta:
http://diacritice.sourceforge.net/imagini/ro_us.png , ?n care diacriticele se fac folosind tasta AltGr (Alt din dreapta tastaturii) + litera necesară.

Pentru Windows XP, http://www.secarica.ro/html/ro_keyboard.html

Deci, nu-i nevoie de shortcut-uri sau alte voodoo-uri de-ăstea, pur şi simplu bagi layout-ul ăsta de tastatură şi răm?i pe el, nici măcar nu e nevoie să mai comuţi ?ntre EN <--> RO.

daca-ar si merge .. roll

#393 2010-01-17 17:18:00

oricine25
Full member
Inregistrat: 2009-05-26

blackberry a scris:

daca-ar si merge .. roll

Ce nu-ţi merge mai exact? Ce-am zis acolo sunt chestii care merg, testate. Poate n-ai făcut ceva cum trebuie.

#394 2010-01-17 17:39:35

extra
Banat

blackberry a scris:

si programul ala se instaleaza singur, nu`mi apare nicio etapa ca sa pot debifa vreo optiune smile

inainte sa-ti trimit programul l-am testat eu; si cum am reusit sa debifez optiunea cu ebay?  huh

#395 2010-01-17 17:59:54

blackberry
Insomniac member

cu diacriticele am rezolvat-o altfel.
la programul ala mi-a aparut run si cancel, am dat run si nu mi-a mai aparut nimic. apoi incercam sa intru n el din start si nu se intampla nimic.

#396 2010-01-18 16:07:46

A|3
Full member
Inregistrat: 2008-10-02

Andree@ a scris:

A|3 nici eu nu m-am descurcat cu Acoustica ,asa ca acum folosesc MP3 Knife ..e chiar foarte usor de folosit,un eventual dezavantaj e ca nu poti face alte editari ,programul "se ocupa" sa zic asa doar cu decupari ...

m-am descurcat cu MK pana la urma, ms de recomandare puss acoustica e cam greu...

Ultima oara a fost editat de A|3 (2010-01-18 16:10:58)

Te sun sa iti spun k ai uitat parfumul tau in pat
Si-ncerc sa il imbrac, sa ii tina sufletului de cald... hjarta

#397 2010-01-18 17:59:08

blackberry
Insomniac member

oricine25 a scris:

blackberry a scris:

daca-ar si merge .. roll

Ce nu-ţi merge mai exact? Ce-am zis acolo sunt chestii care merg, testate. Poate n-ai făcut ceva cum trebuie.

posibil

#398 2010-01-18 23:04:11

majestik
Addicted member
De la: Craiova
Inregistrat: 2008-08-10

Nu situ daca postez unde trebuie, da' nustiu
Stiti site-urile cu carti virtuale? Daca da, intrebarea mea este: in cazul cartilor pe care nu le puteti lua cu copy-paste ce program sau ce metoda folositi ca sa copiati textul de acolo? Ca sincer mie mi-e groaza sa tastez 10 pagini pana sambata hmm

hjartahjarta Cat a trecut de la 10 septembrie 2011? rodnar hjartahjarta
Copil iubit, bine ai venit in viata noastra! 17.02.2013  hjarta
                    Lucruri crosetate ieftine

#399 2010-01-18 23:50:41

sunshine16
Banat
Inregistrat: 2008-09-01
Site

spune-mi mie de pe ce site-uri, ca te rezolv big_smile

True sophistication lies in simplicity!

www.bubulinagospodina.com

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.