homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Cand tehnologia ne depaseste-63

#1179 2012-06-11 20:03:39

maryahs
Insomniac member
De la: de sub tampa
Inregistrat: 2008-01-07

Re: Cand tehnologia ne depaseste

are iubitul meu un mouse care are un buton lateral(cu acel buton poate sa bage aplicatiile deschise in bara de start automat). problema este ca acel mouse este mai vechi si as vrea sa ii iau de ziua lui unul nou fara fir. oricarui mouse cu buton lateral i se poate seta functia asta sau sunt mouse-uri speciale?

hjarta iubesc si sunt iubita hjarta

#1180 2012-06-12 10:37:16

yoyolina
Moderator
Inregistrat: 2007-09-04

majoritatea mouse-urilor cu enshpe butoane sunt programabile, trebuie doar sa te uiti pe cutie sa nu iei tzeapa (sa fie setate pe ceva din fabrica, sau sa ai o lista scurta de comenzi din care poti alege); alui meu i-am luat un a4tech x nu stiu cat, cu buton de triplu click, de back/forward, de schimbat dpi smile
cel mai bine cauti mouse-uri de la firma de la care e ala vechi.

daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame.

#1181 2012-06-12 15:05:25

cuppycake
Full member
Inregistrat: 2008-12-19

cum se foloseste skype? as vrea sa vorbesc cu cineva din danemarca, dar nu chat, ci la telefon. de ce am nevoie? microfon bineinteles, dar cumva si credit?

#1182 2012-06-12 15:07:03

jeannie
Addicted member
Inregistrat: 2010-07-13

iti tb doar skype instalat, cont de skype (username si parola) si microfon plus casti/boxe. smile

#1183 2012-06-12 15:13:33

cuppycake
Full member
Inregistrat: 2008-12-19

buun, auzisem ceva de skype credit si credeam ca trebuie neaparat

Publicitate

loading...

#1184 2012-06-13 19:47:51

coraline
Addicted member
Castigatoare a concursului de Miss
Inregistrat: 2010-06-09

vreau si eu o recomandare de router wifi cesafac am internet prin rds si vreau sa il fac wireless, imi recomandati vreunul special sau merge oricare ?

Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny

#1185 2012-06-14 19:31:08

llollipop
Full member
Inregistrat: 2010-08-09

coraline, eu nu ma pricep la routere, dar am si eu o maaaaaaaaare problema
ma trezesc cu ecranul albastru si mult scris, nu apuc sa citesc decat run time erorr ceva si mi se intampla cam des in ultima vreme. azi de 3 ori. mi-e teama sa nu mi se trice de tot
va rog mult daca aveti idee cum sa il repar ca ma dispera

"Victory belongs to the most persevering."   Napoleon Bonaparte

#1186 2012-06-14 21:42:24

mykutza
Moderator
De la: noi de acasica :X
Inregistrat: 2008-03-28

cora tp link sau dlink sunt ok

Sa nu te astepti sa te salut!

#1187 2012-06-15 00:01:27

maryu
Hero member
De la: Honolulu
Inregistrat: 2007-08-27

llollipop a scris:

ma trezesc cu ecranul albastru si mult scris, nu apuc sa citesc decat run time erorr ceva si mi se intampla cam des in ultima vreme. azi de 3 ori. mi-e teama sa nu mi se trice de tot

acest ecran albastru se numeste BSoD si anume blue screen of death si apare in momentul in care exista niste incompatibilitati.din cate stiu eu pot fi mai multe posibilitati ce duc spre aceasta eroare, insa, parerea mea, pentru a nu te complica asa mult(si anume, debifarea unor chestii din bios pentru a nu se restarta calculatorul imediat dupa aparitia ecranului albastru ce iti da posibilitatea de a vedea ce si de unde iti da eroarea, pentru a rezola eventuala problema) recomand reinstalarea windows-ului. cea mai simpla metoda smile

În fiecare om sunt doi oameni: unul e treaz în întuneric, celălalt doarme în lumină. chicot
What will it take for us to realize,
The more we provoke, winter will come twice...

#1188 2012-06-15 14:46:39

Karina_
Full member
Inregistrat: 2010-12-16

coraline a scris:

vreau si eu o recomandare de router wifi cesafac am internet prin rds si vreau sa il fac wireless, imi recomandati vreunul special sau merge oricare ?

Eu de multi ani d-link si e foarte ok. Mai am rar probleme: sa nu mai mearga internetul dar scot routerul din priza pentru cateva minute si dupa nu am probleme.

Credeti ca e ok sa curat unitatea centrala in interior cu spray cu aer comprimat? E plina de praf si ma gandesc sa nu dauneze.

#1189 2012-06-15 15:26:00

yoyolina
Moderator
Inregistrat: 2007-09-04

eu tot timpul bag aspiratorul la putere mica, si am grija sa nu misc prea multe chestii pe-acolo.

daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame.

#1190 2012-06-15 15:30:16

Karina_
Full member
Inregistrat: 2010-12-16

Mie imi e frica sa bag aspiratorul, e prea gros si prea mare chiar si cu acel capat subtire. Si de sters degeaba il mai sterg ca nu pot sa curat toata cablurile si toate componentele din interior. Pe sprayul acela nu scrie ca poate sa fie folosit si acolo, defapt nu scrie nimic. Cred ca nu am ce rau sa fac daca pulverizez pe partile mai greu accesibile si in rest sterg cu un servetel uscat

#1191 2012-06-15 17:03:54

dudu.f
Sr. member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2011-09-01

Merge si cu splaryul...dar baga aspiratorul usor si nu are ce sa pateasca..E testata treaba.

“Happiness is when what you think, what you say, and what you do are in harmony.” - Gandhi

#1192 2012-06-15 17:17:27

Violete.Purpurii
Diamond member
De la: Honolulu
Inregistrat: 2010-07-29

Karina_ a scris:

coraline a scris:

Eu de multi ani d-link si e foarte ok. Mai am rar probleme: sa nu mai mearga internetul dar scot routerul din priza pentru cateva minute si dupa nu am probleme.

Credeti ca e ok sa curat unitatea centrala in interior cu spray cu aer comprimat? E plina de praf si ma gandesc sa nu dauneze.

cum imi pot da seama ce fel de router am ? hmm l-am avut si inainte la rds....il puneam pt laptop sa fac legatura intre modem si el/laptop, acum mi-au bagat fibra optica...si mi-au zis ca pt laptop imi pot pune wifi. oare routerul meu o fi bun si pt asta hmm ?

#1193 2012-06-15 20:35:59

llollipop
Full member
Inregistrat: 2010-08-09

maryu a scris:

llollipop a scris:

acest ecran albastru se numeste BSoD si anume blue screen of death si apare in momentul in care exista niste incompatibilitati.din cate stiu eu pot fi mai multe posibilitati ce duc spre aceasta eroare, insa, parerea mea, pentru a nu te complica asa mult(si anume, debifarea unor chestii din bios pentru a nu se restarta calculatorul imediat dupa aparitia ecranului albastru ce iti da posibilitatea de a vedea ce si de unde iti da eroarea, pentru a rezola eventuala problema) recomand reinstalarea windows-ului. cea mai simpla metoda smile

maryu, am facut chestia asta sa vad care sunt erorile
dar, daca il rebootez, merge la fel? eu laptopul l-am cumparat deja instalat nu am cd
multumesc mult pentru raspuns

"Victory belongs to the most persevering."   Napoleon Bonaparte

#1194 2012-06-15 22:59:57

deealexx
Hero member
De la: Hu
Inregistrat: 2009-07-30
Site

eu ma chinui sa instalez xp-ul pe un laptop care are vista si nu-mi merge deloc x( ati reusit vreuna? am mai gasit pe softpedia diverse, dar nu am driverele big_smile

#1195 2012-06-18 18:31:25

dudu.f
Sr. member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2011-09-01

@deea
Poate ca xp-ul pe care il ai nu are drivere de sata si iti trebuie un xp cu windows sata pe el.
Cauta un xp cu sata.
Sa speram ca nu sunt probleme hardware, cum ar fi sa nu citeasca cd-rom-ul sau ce ai tu pe acolo.

“Happiness is when what you think, what you say, and what you do are in harmony.” - Gandhi

#1196 2012-06-18 21:18:46

deealexx
Hero member
De la: Hu
Inregistrat: 2009-07-30
Site

nu e problema hardware pt ca am reusit sa-l fac sa-l ia, doar ca atunci dupa ce verifica cd-ul si trebuie sa-i dau enter pt install, imi zice ca nu a gasit disk drive sau ceva de genul. am gasit pe net cam ce sa fac, dar nush de unde pana mea sa iau acele drivere ca am auzit prima oara de "sata" big_smile

#1197 2012-06-27 22:17:52

Nicole_
Hero member
Inregistrat: 2011-04-02

cine se pricepe la iphone ?3gs
cum fac sa pun o melodie sunet de apel ? melodie ceva ce am bagat eu in telefon, nu din sunetele clasice pe care le are iphone ul.
cand am primit telefonul, imi bagase cineva in sunete niste melodii, din astea comerciale de ale noastre, da au fost doar cateva si m am plictisit de ele. ce bag eu in telefon prin i tunes mi le baga in muzica in player... cum fac sa le duc la sunete ca sa le pot pune ca sunet de apel ?

Ultima oara a fost editat de cata.cata (2012-06-27 22:18:16)

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.