homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Am o lista mai mare

#1 2008-06-28 11:55:56

lalabu
New member
Inregistrat: 2007-11-30

am o lista mai mare

asa....dupa cum spuneam am o lista mai mare cu intrebarile care ma preocupa
1)igiena intima corecta...cred ca la partea asta foarte multe femei fete chiar daca se ocupa de ea nu stiu sa o faca in mod corect asta am aflat-o si eu cand m-am trezit cu niste arsusri de la gelul intim de la nivea>_>...deci cam care ar fi lotiunile sapunurile recomandate
2)daca uiti una din pastilute petntru prima data e normal sa apara sangerari?...daca da cam cat tin?...daca nu...sa-mi fi venit ciclul de la stres?neutral
3)candida bucala se trateaza in numai 7 zile?poate influenta si aparitia candidei vaginale?
4)exista un medic ginecolog bun in craiova?...pana acum am fost la domana Sabina Berceanu,probabil cel mai scump si pretentios medic de aici si nici macar analizele nu a facut:|
5)ciuperca de candida se alfa numai pe lenjeria intima(app...pt disparitia acesteia merge numai spalata cu detergent la temperaturi mari?)sau se afla si pe saltea etc...daca da asta cum trebuie curatata dezinfectata
...siu ca am luat-o putin razna dar de aproape un an tot nu scap de problema asta:cry:

#2 2008-06-28 12:00:25

norishorulalb
Banat
De la: Mika
Inregistrat: 2007-04-03

Re: am o lista mai mare

1. apa simpla. sau gel intim la dus
in interior, cu deget si apa doar
exterior gel intim daca vrei
2. daca uiti o pastila se poate sa apara sangerari. sau daca esti in primele 3 luni de administrare se poate sa fie spotting. trebuie detaliat. menstra nu vine decat in pauza sau daca ai intrerupt brusc pastilele.
3. depinde de cine iti da tratamentul si ce tratament iei. si da, se poate sa ai candida de toate felurile
4. probabil ca exista. cauta la medici ginecologi bun. e un topic.
5. lenjeria trebuie fiarta. tratament corect si o igiena corecta. daca te speli zilnic in vagin distrugi flora bacteriana => candida

#3 2008-06-28 12:03:23

camysh
Moderator
Inregistrat: 2007-12-08

1) foloseste un gel intim sau un sapun cu ph neutru, pentru a nu schimba mediul din zona genitala. dar te speli cu el doar in exterior. in interior te poti spala, o data cam la 2-3 zile, cu degetul si cu apa calduta. atat pentru interior.
2) daca uiti o pastiluta este bine sa o iei in momentul in care iti aduci aminte de ea. ne-administrarea corecta a pastilutelor poate duce la sangerari intre menstruatii. dar daca esti la prima folie, sau la primele 3, poti avea spotting, pana se obisnuieste organismul tau cu ele.
3)nu stiu
4) nu stiu, asteapta pe cineva din craiova smile
5) candida se afla in mod normal in vaginul oricarei femei. e o ciuperca ce trebuie sa existe acolo. daca mediul in care ea traieste sufera modificari, atunci ciuperca se inmulteste, de unde si infectia aceea neplacuta. mediul ei poate fi schimbat de antibiotice, schimbarea apei cu care te speli (cand calatoresti), caldura f mare etc.

sper ca te-am lamurit macar un pic smile

#4 2008-06-28 12:07:16

andreea_andy2
Moderator
Participant la intalnirea nationala
De la: Gurile Deltei
Inregistrat: 2007-12-08

1. Renunta la gelurile pentru igiena intima. Apa e suficienta. Si nu folosi irigatorul decat daca se impune. In rest, cu apa simpla si cu degetul e suficient.

2. Daca ai uitat o pastiluta e posibil sa apara mici sangerari datorita faptului ca a scazut protectia. Ele tin de obicei pana se reinstaleaza protectia pastilutelor. Daca nu e cantitate mare de sange, sigur nu e menstra.

3. Candida bucala se trateaza doar la medic si nu dupa ureche. Candida bucala nu are legatura cu candida vaginala decat daca tu o transmiti prin sarut partenerului iar el iti face sex oral. Altfel nu se transmit.

4. Despre medic din Craiova nu stiu ce sa zic. Insa poti sa vezi aici poate gasesti vreunul recomandat de fete:
http://forum.anticonceptionale.ro/t1742 … -buni.html

5. Lenjeria intima trebuie spalata la 90 de grade. Candida nu traieste in mediu uscat, deci pe lenjeria de pat nu e.

Fericita mamica de Aida Maria!

#5 2008-06-28 14:21:28

lalabu
New member

ok o iau la rand
1irigatorul nu-l suport deci nu se pune problema,reactie aiurea am avut-o de la gelul intim cum am mai zis
2pastila am ruesit s-o uit datorita faptului ca am fost extrem de stresata 3 ore in soare+examen + mai multe deci nu am avut nicio sansa sa-mi aduc aminte...acum am 3 alarme>_>...cantitatea nu e mare si sunt in a 7-a luna de cand le iau
3tratamentul pt candida bucala de la medic am...doar ca asa cum am zis deja nu scap de un an de ea si ma apuca paranoia:D
multumesc mult mult de tot pt sfatui:kiss:

L.E.aaaaa...si da mi-am mai amintit..pt prostia mea..pt ce se face acel test papanicolau?...cand am fost dupa trimitere mi-a zis sa fac si asta

Ultima oara a fost editat de lalabu (2008-06-29 10:30:10)

Publicitate

loading...

#6 2008-06-28 14:24:26

Chocolate22
Insomniac member
De la: cer pana la pamant
Inregistrat: 2007-11-28

editeaza mesajele

Daca esti fata, citeste!!!
postez aici de bligdizeala ... sau ca sa ma bag in seama dumbom
copil botos sad cate stele verzi vezi atatia pupici iti trimit, daca nu le vezi spune si rezolvam prin 2 palme

#7 2008-06-28 21:18:53

titiluka
Full member
Inregistrat: 2008-06-15

testul pap se face pt a identifica modificarile celulare anormale la nivelul colului uterin.
alt scop al lui e si screeningul pt cancerul de col  uterin

#8 2008-06-29 09:24:02

evilpink
Banat
Inregistrat: 2006-11-02

lalabu ai warn te rog sa citesti regulile!

VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI.
VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI.

puss puss puss

#9 2008-07-01 16:34:49

lalabu
New member

si totusi...daca sangerarea tine mai mult ca ciclu nu e normal asa-i?...:-?

#10 2008-07-01 16:38:07

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

e din cauza pastilutei uitate...cate pastile mai ai din folie?

happy with him...inlove with him...puss

#11 2008-07-01 20:58:33

c@t
Sr. member
De la: mine de acasa
Inregistrat: 2008-02-27

si mie mi s-a intamplat sa am arsuri de la gelul intim nivea. pana acuma foloseam cleo, dar de acuma am trecut pe lactacyd, pt ca am citit ca are lactobacili, nu pt ca nu era bun cleo.

#12 2008-07-02 22:39:57

lalabu
New member

am terminat pastilele ieri..sambata ar trebui sa-mi vina ciclu sa vad acum...daca se prelungeste cu totu:-s

#13 2008-07-02 23:10:45

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

pai o sa continue acum in pauza...tine normal pauza...si pe folia viitoare ar trebui sa fie totul bine smile

happy with him...inlove with him...puss

#14 2008-08-18 10:36:57

lalabu
New member

heh...sangerarea a trecut si am dat de altele si anume au revenit secretiile grater...aproape ca se face un an de cand nu scap de ele,in fine merg la doctor, asta mi s-a parut mai normal m-a ascultat m-a intrebat ce am luat inainte,so a fost ok,am facut analize de secretie si a iesit candida albiceus-filamente(scuze daca nu am scris corect dar nu inteleg neutral )

ca si tratament am 4 pastile de flucovin,una in fiecare sapatamana si canesten 3 ovule,eu deja am apucat sa aiu 2 pastile de flucovin si canastenul,ideea e ca secretia nu a disparut inca,e normal?e cazul sa incep sa dosper sau nu,nu de alta dar psihic sunt cazuta de mult din cauza chestiei asteia

#15 2008-08-18 10:40:47

Alina Delia
Addicted member
De la: Cluj-Napoca
Inregistrat: 2007-12-16

candida albicans...fa si un test pt chlamydia

Cine rade la urma....gandeste mai incet dumbom

#16 2008-08-18 11:21:37

lalabu
New member

pai si cu tratamentul de acum?..sa-l termin sa nu-l termin? e bun nu e?hmm

Ultima oara a fost editat de lalabu (2008-08-18 11:21:58)

#17 2008-08-18 11:29:16

o'hara
Platinum member
De la: bebeloi iubiti
Inregistrat: 2007-01-18

termina-l

mami de minuni hjarta

#18 2008-08-20 18:37:54

ariciutza
Full member
Inregistrat: 2008-01-08

Buna!Am si eu o nelamurie....Candida bucala se manifesta neaparat?Sau este posibil s-o am fara sa am simptome?Intreb pentru ca am Candidoza vaginala...imi apare in recidive, la anumite intervale de timp...mai lungi sau mai scurte....mai ales la contacte sexuale mai dese de unul pe zi....si a luat si prietenul meu de cateva ori...si la el au trecut puseele....k si la mine...dar se presupune k a ramas "stabilita" acolo totusi...chiar daca manifestarile nu apar mereu.....Intrebarea mea este...daca eu i-am facut sex oral...este sigur ca am luat-o si bucal?La exudatul faringian nu mi-a iesit....a iesit totul ok....desi avusesem contact bucal cu penisul lui chiar in seara de dinaintea analizei....sa-mi fac griji in ciuda rezultatului...ce parere aveti?

Today, everything's OK!smile

#19 2008-08-20 19:03:27

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

daca ti-a iesit ok si n-ai simptome, e ok
nu e neaparat s-o iei, oricum ea traieste bine-mersi in organism si are nevoie de anumite conditii ca sa se inmulteasca si sa ne streseze smile

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.