|
Nu esti logat.
Ajutati-ma plssss:!!!!!#1 2008-06-28 14:32:49
ajutati-ma plssss:!!!!!buna,am si eu o mik problema si as vrea sa imi da-ti si mie un raspuns daca se poate,acum cateva zile am observat la prietenul meu,k i-au iesit pe penis in "varf",ca niste basicute micute de tot una langa alta,ma ingrijoreaza,sa fie de la transpiratie?ajutati-ma va rog Offline #2 2008-06-28 14:35:23
Re: ajutati-ma plssss:!!!!!sunt pline basicutele? il mananca???tu ai ceva?a facut sex cu altcineva in afara dse tine? Trebuie sa fii schimbarea pe care doresti sa o vezi in lume! Offline #3 2008-06-28 14:42:03
Re: ajutati-ma plssss:!!!!!deci clar sa mearga la medic, eu nu am auzit ca transpiratia sa provoace asa ceva.......... sa mergeti la medic, si ar fi bine sa mergi si tu in caz ca e ceva sa stiti cum sa va tratati .. Earth rotation is created by penguins running in circles around the south pole.Prove me wrong... Offline #4 2008-06-28 14:45:52
Re: ajutati-ma plssss:!!!!!nu il mananca,si nu sunt pline ,nu are foarte multe dar sunt micute asa,nu a facut sex cu nimeni altcineva,nu am mai facut sex neprotejat de 2 saptamani cu el si atunci nu le avea.eu nu am nimic. Offline #5 2008-06-28 15:00:31
Re: ajutati-ma plssss:!!!!!mai trebuie sa adaug ca aceste basicute nu sunt exact in varf,nustiu cum sa ma exprim sunt pe marginea "capului"..scuze de expresie dar nu stiu cum sa spun.. Offline Publicitateloading...
#6 2008-06-28 19:01:15
Re: ajutati-ma plssss:!!!!!papusik sa mearga la dermatolog VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|