|
Nu esti logat.
Analize medicale#1 2008-06-28 17:51:10
analize medicaleBuna ziua, Offline #3 2008-06-29 13:00:09
Re: analize medicaleMultumesc. Offline #4 2008-06-29 18:15:35#5 2008-06-29 20:44:31
Re: analize medicaleBuna ziua, Offline Publicitateloading...
#6 2008-06-30 14:36:28
Re: analize medicaleBuna, la un examen complet de urina a iesit A , P, Z - negativ, sed. -rare celule epiteliale. si la ex coproparazitologic OPI-absent. E ok? Multumesc (sunt facute la un alt lab.) Ultima oara a fost editat de iasmin (2008-07-02 15:55:04) Ich will Gewalt in deinem Herzen schlichten. Ich will erkennen, dass deine Schönheit nicht nur eine Maske ist. Ich will die Dämonen aus deiner Vergangenheit austreiben. Ich will die ungenannten Sehnsüchte in deinem Herzen erfüllen. Offline #7 2008-07-02 18:10:59
Re: analize medicaleanalizele sunt ok...a 2 partea unde sunt cu negativ nu prea inteleg eu la ce se refera...leucocitele umpic crecute dar ar putea fi explicate prin prezenta heliobacterului...ce nu intelesg eu acolo...e prezent sau absent? sau asa e scris si una e bifata? happy with him...inlove with him... Offline #8 2008-07-02 21:56:22
Re: analize medicaleMultumesc tare mult cristina! esti tot timpul draguta:kiss: Helicobacterul este prezent!..in partea stanga sunt rezultatele ce mi au iesit mie iar in dreapta valorile biologice de referinta....in sept.anul trecut am facut tratment pt el cu amoxicilina,controloc,motilium, metronidazol si debridat....dar nu am scapat de el:| SEDIMENT relativ frecvente filamente candidozice -e prezenta candida? Ich will Gewalt in deinem Herzen schlichten. Ich will erkennen, dass deine Schönheit nicht nur eine Maske ist. Ich will die Dämonen aus deiner Vergangenheit austreiben. Ich will die ungenannten Sehnsüchte in deinem Herzen erfüllen. Offline #9 2008-07-02 23:02:04
Re: analize medicalehmmm...nu sunt sigura...dar cred poti face antibiograma pt el...ai facut? si daca asa scrie da...e candida...dar sincer nu ma mira de la atata antibiotic... happy with him...inlove with him... Offline #10 2008-07-03 13:51:42
Re: analize medicaleAntibiograma nu am facut.... cum am scris in mesajul cu analizele am facut un examen complet de urina si coproparazitologic la un lab unde au iesit ok si copro.era absent! iar la analizele obligatorii unde am dus din nou urina pt examenul complet mi a iesit relativ frecvente filamente candidozice si azi am luat si rezultatul scaunului si surpriza -frecvente oua de oxiuri!! si la celalant lab.era absent rezultatul!! ce sa mai cred??sa repet la un al treilea lab analiza?? candida se vede f bine la mine pe limba am luat flucoric de 150 o pastila la trei zile + glicerina boraxata dar nu trece!! iar la gine. -(am mai scris eu intr un post 1752-candidoza) - la lama nu imi iese candida si doc.dupa ochi imi da tratament pt ea:| sunt foarte confuza! Ich will Gewalt in deinem Herzen schlichten. Ich will erkennen, dass deine Schönheit nicht nur eine Maske ist. Ich will die Dämonen aus deiner Vergangenheit austreiben. Ich will die ungenannten Sehnsüchte in deinem Herzen erfüllen. Offline #11 2008-07-03 14:30:29
Re: analize medicaleciudat...si eu sunt de parere ca ar trebui repetata analiza (si fa si lama) si in plus fa si o antibiograma...ca sa mergi la sigur cu tratamentul...si legat candida bucala...de cat timp o ai?mai bine zis...de cat timp faci tratamentul? happy with him...inlove with him... Offline #12 2008-07-03 17:24:14
Re: analize medicalePt.candida bucala l am terminat deja (l am inceput pe data de 20 luna trecuta cum am mai zis doc.de famile mi a dat flucoric de 150- 4 cutii- o pastila la trei zile) spalaturi cu bicarbonat de sodiu si glicerina ,si sa mestec hrean spunand ca este un bun dezinfectant,dar limba tot alba este si incarcata!oricum imi era tare rau cat timp am luat flucoricul.In urma tratamentului din sept.pentru HP cred ca mi a aparut pe limba cu toate ca antibioticul l am luat cu nistatina tot si de cate ori iau paralel folosesc si antimicotic si cu toate acestea m am procopsit cu ea:| ......cand am fost la gine.am facut lama dar nu a iesit candida asa mi s a spus.....pt HP cum ai zis si tu cel mai bine voi merge si am sa fac o antibiograma sa nu mai iau atatea medicamente si sa nu mi treca iar....cu rez.coproparazitologic nu sunt eu linistita la unul absent la alt lab.oxiuri prezenti:o e grav? ar trebui si cei din famile sa si faca analiza?am doua pisicute(dar sunt deparazitate intern) s ar putea sa fie de la ele?intreb si eu ca nu stiu ce sa mai cred......Multumesc tare mult ca imi raspunzi! Ich will Gewalt in deinem Herzen schlichten. Ich will erkennen, dass deine Schönheit nicht nur eine Maske ist. Ich will die Dämonen aus deiner Vergangenheit austreiben. Ich will die ungenannten Sehnsüchte in deinem Herzen erfüllen. Offline #13 2008-07-03 18:25:37
Re: analize medicaleiasmin...si o prietena de-a mea se chinuie cu candida bucala...si nu stie ce sa mai faca...a incercat 7 zile cu fungolon ,acum cu nistatin,dar nu cedeaza deloc... Offline #14 2008-07-03 23:47:12
Re: analize medicaleiasmin...daca tot mergi fa si o antifungigrama pt candida...sa vezi la ce e sensibila...si elena...poate nu ar strica ca si prietena ta sa faca una... happy with him...inlove with him... Offline #15 2008-07-04 12:58:00
Re: analize medicaleSalutare, am ajuns astazi la doc .de famile.....pt oxiuri mi a prescria-Zentelzol 4 zile cate 2 tablete pe zi, iar in legatura cu HP Ospamox 1000- 14 zile, Klacid 500-14 zile,Nexium 40-14 zile, si iar Nexium 20-30 zile+Flucovim50 -7... (nu inteleg ce scrie:|) fara antibiograma deoarece a zis ca sigur imi va trece cu acest tratament:| eu am luat antimicotic in ultima vreme foarteee muuult.....pe cealalta ret.de la gine.am Gynozol400 -6 ovule,le am luat si pe ele de la farm.dar nu sunt prea multe? citind pe forum fetele spuneau de gynozol400 doar trei zile ,eu am sase.....am sa incep primul tratament pt oxiuri e ok daca am sa pun si gynozolul??sau cum sa fac?/ca apoi va urma tratamentul cu antibiotic..... Ich will Gewalt in deinem Herzen schlichten. Ich will erkennen, dass deine Schönheit nicht nur eine Maske ist. Ich will die Dämonen aus deiner Vergangenheit austreiben. Ich will die ungenannten Sehnsüchte in deinem Herzen erfüllen. Offline #16 2008-08-20 18:31:29
Re: analize medicaleFetelor, de curand mi-am facut si eu un set de analize....in principiu au iesit ok...doar doua nu se incadreazain limitele normale....culmea este ca nici medicul care mi le-a interpretat nu m-a lamurit ce este cu ele...daca stiti vreuna dintre voi, poate mai sigur Doctoressa, ca este medic...ce inseamna VOLUM TROMBOCITAR MEDIU?La ce se refera?Mi-a iesit 10.5, in conditiile in care limitele normale se incadreaza intre 7.4 si 10.4.......Si tot peste limita mi-au iesit TRIGLICERIDELE(153 mg/dL)....si nici aici nu stiu despre ce este vorba exact...e ceva in neregula?Cine stie sa-mi spuna si mie ce inseamna acestea doua.....:)Merci Today, everything's OK! Offline #17 2008-08-20 18:36:58
Re: analize medicaleariciutza, 10,5 fata de 10,4 e o diferenta mult prea mica pentru a fi o problema... considera ca e ok Offline #18 2008-08-20 18:40:12
Re: analize medicaleIntre 50-150 este valoarea normala la trigliceride...nici aici nu e f mare diferenta.... Today, everything's OK! Offline #19 2008-08-20 18:41:57
Re: analize medicalenu e, dar pentru linistea ta ai putea avea putina grija la ce mananci... cat mai putine grasimi Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|