|
Nu esti logat.
Dansul-2#20 2008-06-29 19:51:58
Re: dansulpoza tot nu vrea sa se vada bine...asa k laura pot sa-ti arat pe mess dak vrei sa te convingi k am dreptate:D..te astept cu un id... Ultima oara a fost editat de ella_mina (2008-06-29 20:03:31) Tot ceea ce suntem este rezultatul a ceea ce am gandit. - Buddha Offline #21 2008-06-29 19:57:35
Re: dansuleu ti`as recomanda exercitii pt picioare ca sa dai jos celulita si sa tonifici muschii Dragostea nu se stă, se face. Offline #22 2008-06-29 22:17:30
Re: dansulEu optez pt alergat...dimineata pe racoare..Eu am slabit anul trecut vreo 8 kg....care intre timp s au pus k nu am amia lergat..si iau si antibebe(dar nu ele sunt cauza ingrasatului).Acum am inceput sa alerg iar si ma simt as ade bine.Si slabesti peste tot...bafta multa Keep trying! Maybe you'll succeed! Offline #23 2008-06-29 23:14:08
Re: dansulin cat timp ai slabit atat? si ai tinut si vreo dieta? Tot ceea ce suntem este rezultatul a ceea ce am gandit. - Buddha Offline #24 2008-06-30 18:32:47
Re: dansul
recomand, calduros, sa nu iei nici o pastiluta!!!!! "Nu inţeleg cum o femeie poate ieşi din casă nearanjată - e o lipsă de politeţe. Şi nu poţi şti niciodată, poate chiar aceea este ziua in care-ţi intalneşti destinul. Iar in faţa destinului trebuie să apari cit poţi tu de frumoasă." Coco Chanel roccolino http://www.youtube.com/watch?v=uyLU3qQw … re=related Offline Publicitateloading...
#25 2008-06-30 19:32:25
ma refeream la anticonceptionale..o sa iau in curand pt prima oara si inca nu stiu ce efect vor avea asupra mea...am auzit k multe fete au avut pofta de mancare mai mare de la ele dar sper k eu sa fiu o exceptie.... Ultima oara a fost editat de ella_mina (2008-06-30 19:33:48) Tot ceea ce suntem este rezultatul a ceea ce am gandit. - Buddha Offline #26 2008-06-30 19:59:56
ah... am crezut k te referi la tot felul d pastile d nemankt kre se umfla in stomac.. "Nu inţeleg cum o femeie poate ieşi din casă nearanjată - e o lipsă de politeţe. Şi nu poţi şti niciodată, poate chiar aceea este ziua in care-ţi intalneşti destinul. Iar in faţa destinului trebuie să apari cit poţi tu de frumoasă." Coco Chanel roccolino http://www.youtube.com/watch?v=uyLU3qQw … re=related Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|