|
Nu esti logat.
Cum ne "hranim" sufletul?#1 2008-06-29 13:51:42
cum ne "hranim" sufletul?cum va "hraniti" voi sufletul? intr-o lume care se misca atat de repede in care suntem mereu ocupati si pe fuga.oare mai avem grija de sufletelul nostru asa cum trebuie?sau de multe ori uitam de el? VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #2 2008-06-29 13:57:19
Re: cum ne "hranim" sufletul?sufletul meu e cel mai intreg atunci cand am parte dragoste....am observat ca atunci cand nu am pe cineva, nu iubesc si nu-s iubita nu ma simt bine.....in rest pot sa am de toate, dar parca fara dragoste nu pot functiona Ultima oara a fost editat de andrutza (2008-06-29 13:58:01) #3 2008-06-29 14:05:45
Re: cum ne "hranim" sufletul?din cand in cand cu Directia 5 care e directia mea N. Iorga: "Unii oameni au demnitatea ambitiei lor, altii a situatiei lor, cei mai putini au demnitatea persoanei lor." Eu le am pe toate trei... Offline #4 2008-06-29 14:09:13
Re: cum ne "hranim" sufletul?dau bani unui sarac pe strada, si simt ca fac ceva din suflet pentru suflet. sau merg la biserica la slujba, ori intru macar cateva minute si ma rog. Offline #5 2008-06-29 14:46:48
Re: cum ne "hranim" sufletul?si eu cand iubesc si sufletul meu e implinit. inainte de a ma indragosti din nou simteam ca toata fericirea ce o traiam prin lucrurile marunte nu e completa fara dragostea pt cineva, fara a avea pe cineva langa mine. era acel gol care nu ma lasa sa am un zambet mare. "Eu nu sunt altceva decât o pată de sânge care vorbeşte." Nichita Stanescu Offline Publicitateloading...
#6 2008-06-29 14:51:51
Re: cum ne "hranim" sufletul?
asa simt si eu Offline #7 2008-06-29 15:42:38
la mine melodia asta are efecte "diverse"...ma poate face sa zambesc sau sa plang ore intregi...depinde de cum ma simt in momentul ala... Offline #8 2008-06-29 15:47:36
Re: cum ne "hranim" sufletul?il harnesc cu dragoste si armonie...atunci e intreg cand nu sunt ceratata cu nimeni,cand e happy omul de langa mine, il mai hranesc cu o carte buna, melodii bune si mult amor si liniste sufleteasca...si se ajunge la vorba biblica "daca dragoste nu e , nimic nu e" Cine rade la urma....gandeste mai incet Offline #9 2008-06-29 15:55:45
Re: cum ne "hranim" sufletul?imi hranesc sufletul cu multa multa iubire, cu muzica, cu buna-dispozitia pe care mi-o dau gravidele si copii mici (zambesc singura pe strada cand vad o gravida sau un bebe )... Offline #10 2008-06-29 16:36:18
asa si eu ^__________________ [ ]___________________^ Offline #11 2008-06-29 16:39:20
Re: cum ne "hranim" sufletul?cu dragoste,e clar. dak nu iubesc si nu-s iubita,ma simt asa...degeaba. i love my King!! the most beautiful leonberger ever Offline #12 2008-06-29 16:40:28
Re: cum ne "hranim" sufletul?cu muzica,dragoste din partea alor mei ca-s singura ,cu micile bucurii ale vietii: o buc de ciocolata,o raza de soare,o ploaie linistita...cu mirosul de asfalt umed,cu mersul desculta prin iarba,cu un zambet,cu imaginea unui copil care linge lacom o acadea,cu un tip dragut de pe strada,cu un vis si o speranta....sunt o groaza de lucruri,astea mi-au venit pe moment My Tears Dry On Their Own Offline #13 2008-06-29 17:13:58
Re: cum ne "hranim" sufletul?o noapte intreaga de barfa cu fetele,o muzica buna, o iesire cu prietenii, momente petrecute in locurile copilariei, si mai ales momentele cu el..sa ma trezesc dimineata langa el, sa ma pupe, sa imi spuna ca ma iubeste, sa ma trezesc noaptea pt ca ma pupiceste, sa ma contrazic cu el, sa radem, sa stau la el in brate.. Bună ! Arăți ca o curvă ! Offline #14 2008-06-29 17:30:05
Re: cum ne "hranim" sufletul?hai lasa ancutso k inca esti tanara... bucura-te si de alte lucruri,inca mai sunt prietenii i love my King!! the most beautiful leonberger ever Offline #15 2008-06-29 19:16:46
Re: cum ne "hranim" sufletul?poi o muzik buna asta ar fi un ex Feels Like Heaven http://www.youtube.com/watch?v=2-btzC_VqBI Offline #16 2008-06-29 19:49:04
Re: cum ne "hranim" sufletul?dragostea si muzica sunt viata mea si ma intreb de multe ori: ce-am fi noi fara dragoste si muzica? Dar nu mai adaug nimic pentru ca semnatura mea spune totul. Ultima oara a fost editat de baciu (2008-06-29 19:52:54) Unde dragoste nu e, nimic nu e. Offline #17 2008-06-29 19:51:16
Re: cum ne "hranim" sufletul?cu comfort cred. important e sa ma simt io bine http://d3adros3.myminicity.com/ La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!" Offline #18 2008-06-29 19:51:52
frumos spus.. subscriu.. si mai adaug ceea ce emana oamenii cand radiaza de fericire fericita mamica de Teodora din 11.02.2012 Offline #19 2008-06-29 21:08:32
Re: cum ne "hranim" sufletul?Cand simt ca sufletul meu are nevoie de ceva ingrijiri, sunt buna sau iubitoare cu cineva. Fie o ajut pe mama sa faca ceva, fie il strang in brate pe iubitul meu, fie ajut pe cineva cu ceva. Ideal ar fi sa primesc si eu dragoste inapoi, dar uneori nu e chiar asa dar eu ma simt bine si daca daruiesc, ma simt bine cand ma intalnesc cu prietena mea din copilarie, daca lenevesc sub soare, daca intalnesc o gravida sau un copil, daca imi amintesc de ceva din trecut care mi-a facut placere, sunt cea mai fericita daca ma saruta iubitul meu, sau ma strange in brate sau imi spune ceva frumos. A venit, a venit toamna, acopera-mi inima cu ceva, cu umbra unui copac sau mai bine, mai bine cu umbra ta. Ma tem ca n-am sa te mai vad, uneori, ca or sa-mi creasca aripi ascutite pan' la nori, Ca ai sa te ascunzi intr-un ochi strain, si el o sa se-nchida cu-o frunza de pelin... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|