homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Dereglare ciclu desi folosesc anticonceptionale

#1 2008-06-29 21:14:17

aadina
New member
Inregistrat: 2008-06-29

dereglare ciclu desi folosesc anticonceptionale

salut, as avea si eu cateva intrebari.
situatia sta astfel: in luna feb. am inceput sa folosesc anticonceptionale (novynette). primele 2 luni (martie si apr) ciclul mi-a venit in a 6-a zi la aceasi ora. apoi din mai s-a mutat cu o zi mai repede, a 5-a, iar in iunie a venit in a 4-a zi. tin sa precizez faptul ca in cele 2 luni in care a venit mai repede s-a intamplat imediat dupa actul sexual.. ceea ce mi s-a parut ciudat.
si ar mai fi o problema. doamna doctor mi-a spus ca am o usoara iritatie de col, nimic grav care nu implica alti microbi. mi-a dat tratament cu cervugid timp de 3 luni cate 12 pastile dupa ciclu. pe reteta scria cervicita. (din ce am citit pe site cervicita e ceva mai grav decat mi-a zis doamna doctor). cand m-am dus l-a control a spus ca tratamentul nu a avut efect, dar ca situatia nu s-a agravat, si mi-a dat tratament 2 luni cate 9 zile dupa ciclu cu colposeptine. inca nu am reusit sa ma duc din nou la control pentru ca a intrat in concediu. dar ce parere aveti? ma gandeam ca poate diagnosticul nu a fost bun? poate fi ceva mai grav?

#2 2008-06-29 21:20:17

Aryanne
Sr. member
Inregistrat: 2007-11-26

Re: dereglare ciclu desi folosesc anticonceptionale

noi nu avem cum sa iti punem un diagnostic. smile mergi la alt doctor daca nu mai ai rabdare pana vine doctorita aceea din concediu. Iar in legatura cu zilele in care iti vine ciclul menstrual, nu iti face griji, poate sa vina in orice zi a pauzei. Multa sanatate smile

A venit, a venit toamna, acopera-mi inima cu ceva, cu umbra unui copac sau mai bine, mai bine cu umbra ta.
Ma tem ca n-am sa te mai vad, uneori, ca or sa-mi creasca aripi ascutite pan' la nori,
Ca ai sa te ascunzi intr-un ochi strain, si el o sa se-nchida cu-o frunza de pelin...

#3 2008-06-29 21:23:14

alinuutza_81_23_11
Hero member
De la: vest de carpati
Inregistrat: 2008-01-14

in primul rand welcome.. smile ciclu iti poate veni in orice zi din cele 7 de pauza, deci daca luna asta vine in ziua 6 si cea viitoare in a 5 a, chiar nu are de a face, deci nu te ingrijora pe treaba asta, cu ciclu am pati-o si eu, sa vina mai repede, dupa actul sexual, am fost si eu la doctor si a zis ca e ok, la mine, acum la tine nu stiu ce sa zic, trebuie sa ai grija de iritatia aia, un papanicolau ai facut, sa vezi cum stai?

trebuie urmat tratamentul dat de doctor, si trebuie sa iti faci timp sa ajungi la consultatie, la data care ti s-a zis, nu putem sti cat e de grav sau nu , asa ca mergi la medic cat mai repede poti, asteptam sa ne zici si noua rezultatul.. bafta smile

Earth rotation is created by penguins running in circles around the south pole.Prove me wrong...

big_smile big_smile big_smile

#4 2008-06-29 21:24:04

aadina
New member

multumesc de raspuns smile
stiu ca nu aveti cum sa imi puneti un diagnostic. ma gandeam doar ca stiti mai bine ce inseamna "o usoara iritare de col" care pana la urma pe reteta e cervicita. si daca medicamentele se incadreaza la ceva mai grav. mai mult asta as fi vrut sa stiu big_smile
iar cu anticonceptionalele imi faceam griji pentru ca credeam ca ar trebui sa vina in aceasi zi (mai ales ca asa a fost la inceput) si ma miram ca de fiecare data imi venea dupa contact sexual (adica la 5 minute).

#5 2008-06-29 21:29:44

alinuutza_81_23_11
Hero member
De la: vest de carpati
Inregistrat: 2008-01-14

ai grija cu iritatia, de aceea trebuie urmat tratamentul doctorului , daca nu tratezi poti face rana pe col...... si eu am luat cervucid si colposeptine, tot pentru ca aveam colul iritat, si acum e mai bine, deci sa urmezi tratamentul si sa mergi la control, medicamentele nu se incadreaza la ceva grav.

iar cu ciclu nu te stresa iti poate veni in orice zi nu e necesar sa vina in aceeiasi zi smile

Earth rotation is created by penguins running in circles around the south pole.Prove me wrong...

big_smile big_smile big_smile

Publicitate

loading...

#6 2008-06-29 21:31:55

aadina
New member

multumesc frumos pentru raspunsuri! tratamentele le-am urmat. acum astept urmatorul control, sper sa fie bine

#7 2008-06-29 21:33:35

dama_de_pik
Membru

buna !
am si eu nevoie de o lamurire, va rog...
mi-a intarziat menstruatia aproape 2 luni, mi-am facut 2 teste de sarcina si amandoua au iesit negative si am avut simptome cum ca mi-ar veni (adica dureri de sani, aparitie de acnee; de obicei imi apar in fiecare luna inainte sa-mi vina)
mi-a mai intarziat asa mult in decembrie dar dupa vreo 50 d zile mi-a venit , apoi urmatoarele luni - regulat. acum iar am o intarziere mare...nu stiu d la ce ar putea fi....
poate ma ajuta si p mine cineva, va rog...

#8 2008-06-29 21:34:17

dama_de_pik
Membru

am uitat sa zic : nu folosesc anticonceptionale, ba kiar astept sa-mi vina k sa pot incepe sa iau logest big_smile

#9 2008-06-29 21:46:33

Aryanne
Sr. member
Inregistrat: 2007-11-26

bine ai venit, in primul rand smile Nu poti decat sa astepti sa iti vina, si daca tot nu apare, mergi la un doctor si o sa-ti recomande niste pastile sa iti vina ciclul.

in al doilea rand, citeste regulile forumului si editeaza smile

A venit, a venit toamna, acopera-mi inima cu ceva, cu umbra unui copac sau mai bine, mai bine cu umbra ta.
Ma tem ca n-am sa te mai vad, uneori, ca or sa-mi creasca aripi ascutite pan' la nori,
Ca ai sa te ascunzi intr-un ochi strain, si el o sa se-nchida cu-o frunza de pelin...

#10 2008-06-29 21:53:13

dama_de_pik
Membru

multumesc pt rasp...multumesc pt urare...si scuze...sunt incepatoare big_smile :-S
promit sa ma fac mare

big_smile

#11 2008-06-29 22:48:14

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

dama_de_pik ai warn pt ca nu ai editat...citeste te rog regulile smile

happy with him...inlove with him...puss

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.