homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Nelamurire...

#1 2008-06-29 22:07:42

oanna4
Full member
Inregistrat: 2008-04-10

nelamurire...

acum 1 an si ceva am fost la ginecolog pt ca nu aveam menstra regulata.mi-a recomandat antibb microgynon si le-am luat timp de 4-5 luni.apoi le-am intrerupt pt ca nu mai aveam activitate sexuala si nu mai aveam de ce sa-mi incarc corpul cu hormoni degeaba.dupa 2-3 luni activitatea sexuala a reaparut big_smile si am inceput sa le iau din nou, dar fara sa ma mai duc la medic.nu mi-au provocat nici un fel de probleme: sa-mi fie greata..sau sa ma ingras...deloc.dar iubi nu ejaculeaza niciodata in mine...folosim coitul intrerupt pt ca ne este cam frica...imi ofera si acum atibb protectie sigura chiar daca le-am intrerupt si nu am mai fost la medic dupa c m-am hotarat sa le iau iar?ca am auzit ca nu prea e bine pt el sa se opreasca si sa nu termine in mine..ca isi pierde sensibilitatea mai tarziu si multe alte chestii(pe forum am citit).deci poate ejacula linistit in mine si acum ? ca nu stim c sa facem...

#2 2008-06-29 22:12:32

Melany1
Banat
Inregistrat: 2008-02-07

Re: nelamurire...

antibebe te potejeaza chiar daca ejaculeaza in tine.de aia le iei ca sa stai fara griji.nu mai folositi coit intrerupt.scad eficienta anticonceptionalelor antibioticele si anumite medicamente.
daca te-ai impacat bine cu microgynon ia`le tot p-alea,nu mai e nevoie vizita la medic

#3 2008-06-29 22:17:47

oanna4
Full member
Inregistrat: 2008-04-10

Re: nelamurire...

ms mult puss  acum putem sta linistiti

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.