|
Nu esti logat.
Usturimi in piept#1 2008-06-30 16:04:36
usturimi in pieptduminica am fost la un gratar si dupa ce am mancat,am dormit pe iarba,pe burta..cand m`am intors pe o parte,am simtit o usturime puternica in piept..si de atunci ma ustura cand respir mai adanc..nu in toate pozitiile,doar in unele..de ieri mi`a trecut doar putin si ma ingrijoreaza..are legatura cu mancarea si cu faptul ca poate am presat pieptul cand am dormit pe pamant?si ma mai ustura asa si pe sub coaste..inauntru..tot simt inauntru..ce poate fi?sa mai astept poate`mi trece?sau sa merg la urgente?nici nu am timp si nu stiu cum sa fac dar mi`e tare frica sa nu fie ceva grav.. Unii oameni vorbesc din experienta, altii, din experienta, nu vorbesc! Offline #2 2008-06-30 16:09:52
Re: usturimi in piepteu cred ca ai racit.... o vizita la medic nu strica insa VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #3 2008-06-30 17:00:41
Re: usturimi in pieptraceala da da da Offline #4 2008-06-30 18:00:11
Re: usturimi in pieptPe mine ma ustura asa de la aerul conditionat!!! Ai grija de tine, nu intra in panica! Daca era ceva grav, nu mai vorbeai cu noi acu'! Asculta ce-ti zice o ipohondra ! Mie imi trece daca iau o aspirina si imi pun un tricou mai cu gat asa, nu cu decolteul mare... Offline #5 2008-07-01 06:35:35
Re: usturimi in pieptvad ca mi`a trecut..sper ca de tot Unii oameni vorbesc din experienta, altii, din experienta, nu vorbesc! Offline Publicitateloading...
#6 2008-07-01 07:08:18
Re: usturimi in pieptdaca ai timp ar fi bine sa mergi la un medic, chiar daca ti-a trecut afli ce ai avut, pentru linistea ta. Ultima oara a fost editat de still_dreaming (2008-07-01 07:08:41) To accomplish great things, we must not only act, but also dream; not only plan, but also believe. All our dreams can come true, if we have the courage to pursue them. Offline #7 2008-07-01 08:00:14
Re: usturimi in pieptmi`a zis un medic ca e posibil sa fie esofagita de reflux..nush cum vine asta..adica acidul din stomac sa se fi dus pe esofag..de la mancarea aia..si ca de`acolo ma ustura...nush..daca mi se mai intampla ma duc..mi`era cam frica sa merg,adevarul asta e..mi`e frica tare de diagnostice Unii oameni vorbesc din experienta, altii, din experienta, nu vorbesc! Offline #8 2008-07-01 12:29:36
Re: usturimi in pieptsi eu optez pentru esofagita de reflux...te-ai culcat cu burta plina si de aceea Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #9 2008-07-01 12:33:31
Re: usturimi in pieptda,adevarul e ca m`am culcat fix pe burta pe pamantul ala tare si m`am si apasat...sarumana mult pentru raspuns m`am m`ai linistit..incepusem sa`mi fac ganduri ca e de la pastile Unii oameni vorbesc din experienta, altii, din experienta, nu vorbesc! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|