|
Nu esti logat.
Shopping-ul - pasiunea mea :)-21#381 2008-07-13 23:20:25
Re: Shopping-ul - pasiunea mea :)Lelaina...deci vestutza aia e bestialaaaa si se poarta...oare unde naiba imi gasesc si eu ca tot am cautat si nik #382 2008-07-13 23:20:44
Re: Shopping-ul - pasiunea mea :)49 de lei. de la house of art - iulius mall iasi. da, erau si pe negru. "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline #383 2008-07-13 23:21:52
Re: Shopping-ul - pasiunea mea :)
exact House of Art din Real numa k costau 89 d lei bine k nu mi`am luat k acuma ma enervam rau #384 2008-07-13 23:22:36
auzi....stim ca esti slaba, da? si la papuci tb sa te lauzi ca "ti-s prea largi"? "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline #385 2008-07-13 23:24:14
yupiiiiiii Offline Publicitateloading...
#386 2008-07-13 23:28:48
esti teroare...chiar imi erau putzin #387 2008-07-13 23:29:30
fac si eu haz de necaz...da' tu nu te superi, asa-i? mai glumesc si eu "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline #388 2008-07-14 00:36:26
Re: Shopping-ul - pasiunea mea :)cum sa ma supar ? esti nebuna` #389 2008-07-14 07:46:56
#390 2008-07-14 09:27:19
Re: Shopping-ul - pasiunea mea :)mai, i-am luat sub un impuls feminin...m-am gandit sa-i am de tarlici la plaja etc...insa intr-adevar cred ca o sa-mi tarai blugii la ei, ca daca-mi iau fusta..tb sa-mi iau ceva cu toculet, ca am gambele grosute si arata urat...tot acasa mi-am dat seama ca o sa-mi cam scape degetul mic pe alaturi...asta e, i-am luat, sa fiu sanatoasa! "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline #391 2008-07-14 09:28:52
Re: Shopping-ul - pasiunea mea :)iar incepi? VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #392 2008-07-14 09:30:12
Re: Shopping-ul - pasiunea mea :)sunt foarte frumosi papuceii, nicolle si termina cu prostiile cu picioarele, ca ai picioare foarte frumoase... oricum merg foarte bine cu o fustita mai lunga si inflorata, daca nu vrei cu una scurta Offline #393 2008-07-14 09:34:17
Re: Shopping-ul - pasiunea mea :)mda...merg cu o fusta inflorata pe care am vazut-o la reducere la tina r si n-am luat-o ca n-aveam ce sa incalt la ea... acu nu cred ca mai gasesc eu nicio fusta Ultima oara a fost editat de nicolle_rox (2008-07-14 09:35:16) "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline #394 2008-07-14 09:34:40
Re: Shopping-ul - pasiunea mea :)Pai tocmai ca acum gasesti, ca-s reduceri #395 2008-07-14 09:35:57
Re: Shopping-ul - pasiunea mea :)pai am vazut-o acum vreo 2 saptamani la reduceri...acu' sigur nu mai e...sau cel putin nu marimea mea "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline #396 2008-07-14 09:36:03
Re: Shopping-ul - pasiunea mea :)of, eu mi-am luat o rochita prea transparenta si una care e prea decoltata si teoretic as putea sa ies cu ea, cu conditia sa nu ma misc ca se pot intampla accidente... acum trebuie sa vad cum le imbunatatesc Offline #397 2008-07-14 09:36:33
Re: Shopping-ul - pasiunea mea :)Pai nu o gasesti pe-aia, dar sigur gasesti altele Eu cred ca ma duc azi prin terranova, mai am putini banuti si trebuie sa-i fac praf #398 2008-07-14 09:38:57
Re: Shopping-ul - pasiunea mea :)pai la cea transparenta...pune o jupa pe dedesubt (eu am venit azi la birou cu o fusta office foarte decenta - doar ca in lumina soarelui se ...cam vede ce e pe dedusbt) iar al cea decoltata ia un sutien care sa "te tina" bine "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline #399 2008-07-14 09:39:06
Re: Shopping-ul - pasiunea mea :)am primit costumul de baie de la VS Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|