homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Shopping-ul - pasiunea mea :)-67

#1255 2008-09-18 00:12:13

baciu
Insomniac member
Inregistrat: 2007-02-25

Re: Shopping-ul - pasiunea mea :)

si eu trebuie sa-mi cumpar de urgenta doua sau trei perechi de blugisori si cateva bluzite de toamna insa pana imi fac timp si pentru asta o sa mai treaca ceva vreme. La mine e greu pana ma urnesc din loc, ca batranii, insa si cand o fac atunci se lasa cu cheltuieli de toata frumusetea.

Unde dragoste nu e, nimic nu e.

#1256 2008-09-18 00:13:47

baby pink
Full member
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2007-07-18

baciu a scris:

si eu trebuie sa-mi cumpar de urgenta doua sau trei perechi de blugisori si cateva bluzite de toamna insa pana imi fac timp si pentru asta o sa mai treaca ceva vreme. La mine e greu pana ma urnesc din loc, ca batranii, insa si cand o fac atunci se lasa cu cheltuieli de toata frumusetea.

atunci nu te arunca inca la lupta... eu stiu ce drame se pot naste in buzunar de la expeditii de-astea, caci n-am niciun fel de bun simtz in a face cumparaturi lol

I'll be there for you, When the rain starts to pour... I'll be there for you, Like I've been there before... I'll be there for you, 'Cuz you're there for me too - That's what friends are for...

Iubesc copiii, dodolashi frumosi...

#1257 2008-09-18 00:15:53

baciu
Insomniac member
Inregistrat: 2007-02-25

in sfarsit cineva care ma intelege......merci

Unde dragoste nu e, nimic nu e.

#1258 2008-09-18 00:16:36

baby pink
Full member

baciu a scris:

in sfarsit cineva care ma intelege......merci

lol :k?ra: anytime

I'll be there for you, When the rain starts to pour... I'll be there for you, Like I've been there before... I'll be there for you, 'Cuz you're there for me too - That's what friends are for...

#1259 2008-09-18 08:43:25

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

baby pink, de la ce magazin sunt pantofii si ghetutele ? am si eu niste ghetute aproape identice si sunt incomode, dar arata bine smile

Publicitate

loading...

#1260 2008-09-18 08:51:32

persifona
Vizitator

Fetelor de prin zona Moldovei, cautati incaltaminte produsa de Marelbo. Au chestii de f buna calitate la preturi rezonabile avand in vedere ca-i piele

#1261 2008-09-18 08:59:44

Soleil
Addicted member
Inregistrat: 2007-01-31

persifona a scris:

Fetelor de prin zona Moldovei, cautati incaltaminte produsa de Marelbo. Au chestii de f buna calitate la preturi rezonabile avand in vedere ca-i piele

Eu am mai cumparat de la Marelbo...da, e piele, pretul e bun...si incaltamintea e ok, insa nu-s ffff incantata...calitatea nu-i super, chiar daca e piele sad

"Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă."
Thé à la menthe hjarta

#1262 2008-09-18 09:01:23

persifona
Vizitator

Mama are incaltaminte de la ei si e super multumita.
Iar eu in vara asta cand am fost in Bucovina am trecut si pe la fabrica lor (unde au si mic magazinas) si mi-a placut ce aveau ei expus. Atat ca mie nu-mi trebuie chestii elegante smile

Acu te cred si pe tine, nush ce sa zic.. ori a fost mama norocoasa, ori tu ghinionista lol

#1263 2008-09-18 09:02:31

heimdall
Diamond member

Ce am vazut eu de la Marelbo mi s-au parut cam de baba... dar firma care face pantofii de pe papucei.ro e din asi, daca nu ma insel, Angela cred, nu au si vreun magazin de fabrica, ceva ?

Ultima oara a fost editat de heimdall (2008-09-18 09:02:46)

#1264 2008-09-18 10:51:29

GreenBubbles
Insomniac member
Inregistrat: 2008-03-08

ghetutzele alea sunt supeeeeer
cui ii pasa k is incomode? rotfl
beauty is pain lol

i love my King!! the most beautiful leonberger ever hjarta

#1265 2008-09-18 10:53:35

heimdall
Diamond member

asa e, Green big_smile eu ca desteapta am si plecat la cumparaturi in prima zi in care le-am incaltat, si am umblat o gramada... seara nu-mi mai simteam picioarele smile

#1266 2008-09-18 10:55:13

Soleil
Addicted member

persi, eu chiar acum am in picioare o pereche de la ei....ii port de nevoie ca n-am altii, dar cum sa zic...se vede ca nu-s grozav finisati. Sor-mea si-a luat sandale de la ei si intr-o saptamana s-au rupt.

heimdall a scris:

Ce am vazut eu de la Marelbo mi s-au parut cam de baba... dar firma care face pantofii de pe papucei.ro e din asi, daca nu ma insel, Angela cred, nu au si vreun magazin de fabrica, ceva ?

Da, Angela se cheama smile

"Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă."
Thé à la menthe hjarta

#1267 2008-09-18 12:28:08

baby pink
Full member

heimdall a scris:

baby pink, de la ce magazin sunt pantofii si ghetutele ? am si eu niste ghetute aproape identice si sunt incomode, dar arata bine smile

Pantofii nu mai stiu de la ce magazin i-am luat, era unul la care am ajuns plecand - parca - dinspre unirii spre mall (am mers pe jos pe o straduta, apoi am iesit pe soseaua aia care merge pe langa un parc) ... era un magazinas numai cu incaltaminte si genti. Iar ghetutele de la un magazin leonardo care se chema libelula lol

GreenBubbles a scris:

ghetutzele alea sunt supeeeeer
cui ii pasa k is incomode? rotfl
beauty is pain lol

Wai.. dar nu stiu daca o sa le pot purta vreodata, pur si simplu imi amortesc picioarele in ele.. am zis ca stau in fiecare seara cu ele in picioare, cu sosete, ca sa le largesc.. dar aseara asa de obosita eram dupa munca, incat nu mi-a mai ars sa ma chinui cu ele big_smile
Dar someday... le voi invinge rotfl

Ultima oara a fost editat de baby pink (2008-09-18 12:32:30)

#1268 2008-09-18 15:34:29

GreenBubbles
Insomniac member
Inregistrat: 2008-03-08

taci tuh k o sa le invingi rotfl
eu abia acm invatz sa merg p tocuri rodnar
si mai am vreme sa invat lol

i love my King!! the most beautiful leonberger ever hjarta

#1269 2008-09-18 15:41:34

cocoleta
Hero member
Inregistrat: 2006-11-02

heimdall a scris:

magazinul lor personal nu cred ptr ca am vazut ca distribuie in magazinele cu profil, iar marelbo eu stiam ac sunt mai sport am vazut in bucuresti dar nu stiu daca e acelasi pretul

#1270 2008-09-18 15:46:56

Soleil
Addicted member

cocoleta a scris:

heimdall a scris:

magazinul lor personal nu cred ptr ca am vazut ca distribuie in magazinele cu profil, iar marelbo eu stiam ac sunt mai sport am vazut in bucuresti dar nu stiu daca e acelasi pretul

papucei are un magazin in iasi, cum mergi dinspre casa cartii spre moldova mall, pentru cine cunoaste.

Thé à la menthe hjarta

#1271 2008-09-18 15:50:08

heimdall
Diamond member

nicolle_rox a scris:

papucei are un magazin in iasi, cum mergi dinspre casa cartii spre moldova mall, pentru cine cunoaste.

si sunt mai ieftine decat pe site ?

#1272 2008-09-18 15:52:15

Soleil
Addicted member

heimdall a scris:

nicolle_rox a scris:

si sunt mai ieftine decat pe site ?

mai nu stiu sa-ti pun exact...pe site sunt scumpe? ca mie in magazin nu mi s-au parut chiar accesibile oricui, desi ma gandesc ca nu au de platit cine stie ce transport etc....dar na...

Ultima oara a fost editat de nicolle_rox (2008-09-18 15:52:48)

Thé à la menthe hjarta

#1273 2008-09-18 15:54:37

heimdall
Diamond member

ouch... m-am uitat si eu acum, ca nu mai vazusem de mult... pantofi 400, cizme 5-600...
eu mi-am luat saptamana trecuta ghetute cu 180 smile tot de la magazin de fabrica

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.