|
Nu esti logat.
Diferente in societate-2#20 2008-07-01 14:02:12
Re: Diferente in societateuof...ca mari probleme mai am si eu cu emanatu' increderii... d fapt...cred ca am momente si momente...cand radiez de bucurie si energie,cand ma simt ca naiba...de cand ma stiu am fost plinuta si inca mai sufar putin de complexe....poate si din cauza ca sunt singura....nush...dar daca as sta sa ma gandesc prea mult la faptul ca as putea fi nedreptatita din cauza aspectului meu fizic si la toate diferentele astea sociale chiar si dintre grasi si slabi,cu siguranta m-ar lua durerea de cap...asa ca...mai bine un pic mai relaxata,ca nu strica My Tears Dry On Their Own Offline #21 2008-07-01 15:29:56
Re: Diferente in societateeu zic k e destul de greu si sa ai mereu incredere in tine... eu am impresia ca te nasti cu ea... Everything will be ok in the end. If it's not ok, it's not the end. Offline #22 2008-07-01 15:47:04
Re: Diferente in societatecel mai important factor e intr-adevar cum se simt persoanele respective in pielea lor. sunt fete/femei plinute care radiaza atata energie, rad cu atata pofta si au atata incredere in ele, incat nimeni nu observa practic (sau observa, dar nu-i pasa) ca sunt mai plinute. si asta e ok. "I am the Lizard King, I can do anything."- Jim Morrison Offline #23 2008-07-01 23:49:21
Re: Diferente in societatenu te nasti cu ea neaparat carmen..eu eram o mare complexata crede'ma..si'acum ma cred prea sexi ca sa fiu adevarata )eh glumesc,nici chiar asha:) 6 ani de dragoste Offline #24 2008-07-01 23:56:25
Re: Diferente in societatedin pacate in ziua d azi se fac diferente si inca cum... Publicitateloading...
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|