|
Nu esti logat.
Diferente in societate#1 2008-06-30 21:40:21Diferente in societateFetele sa incercam sa privim lucrurile cat mai obiectiv cu putinta: ce credeti, persoanele (si in special femeile) cu cateva (sau mai multe) kilograme in plus au o viata mai "complicata" (vorbesc pe plan sentimental, profesional, in societate etc) Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body Maia Ecaterina 14.01.2014 Offline #2 2008-06-30 21:42:38
Re: Diferente in societatedepind. sunt fete plinute sau grase pline de umor si ce 'vino-ncoa' si fete slabute care au fite si carora nu le atingi nasul cu barna. depinde mult comportamentul. la o prima vedere slabutele au prioritate,dar daca ajungis a cunosti persoana, aspectul fizic nu conteaza asa mult www.specialitaticulinare.blogspot.com - Super chec marmorat, neinecacios si simplu de facut!! Offline #3 2008-06-30 21:42:58
Re: Diferente in societatedaca sunt complexate de felelu in care arata sigur au o viata mai "complicata"..ca de altfel si o pers slaba.... Poate ca par fragila, neajutorata si nepamanteana, dar am structura de otel. Offline #5 2008-06-30 21:47:52
Re: Diferente in societateeu zic ca in mare parte in societate conteaza asteptcxul fizic [din pacate] si ptr o pers care nu se supune rigorilor "impuse" de ceilalti, e mai greu sa se integreze. aici nu ma refer kg in plus neaparat, ci si la haine.. etc etc Offline Publicitateloading...
#6 2008-06-30 21:48:28
Re: Diferente in societatenu cred...depinde extraordinar ffff mult de atitudinea pe care o ai! o prietena de a mea f buna este plinuta, insa are o incredere in ea si se poarta cum nu pot sa descriu.... spui ca este un star! nu exagereaza,nu ma intelegeti gresit. este pur si simplu increzatoare in ea si daca mergem in club toti baietii intorc capul dupa ea pt ca pur si simplu radiaza o energie nemaipomenita. asa ca, nu sunt de acord cu ideea ca persoanele plinute sunt date la marginea societatii. daca te iubesti pe tine asa cum esti nu mai conteaza nimic Offline #7 2008-06-30 21:50:39
Re: Diferente in societate
da da..si yo crd q tarie asta Poate ca par fragila, neajutorata si nepamanteana, dar am structura de otel. Offline #8 2008-06-30 21:51:48
Re: Diferente in societateeu pana acum nu am gasit un baiat care sa spuna ca-i plac slabanoagele... asa ca.. si plintele sunt frumoase..uneori mai frumoase ca o slabutza www.specialitaticulinare.blogspot.com - Super chec marmorat, neinecacios si simplu de facut!! Offline #9 2008-06-30 21:53:50Re: Diferente in societatedin pacate spun multi ca nu le plac slabutzele dar cam totzi intorc capul dupa ele daca le vad imbracate mai altfel... Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body Maia Ecaterina 14.01.2014 Offline #10 2008-06-30 21:54:23
multi oameni nu mai au rabdare sa ajunga sa cunoasca persoana pt ca o "evalueaza" dupa asepctul fizic...ceea ce mie nu mi se pare corect. dar suntem prea superficiali...majoritatea oamenilor, si atunci cand se indragostesc, pun pret mai mare pe aspectul fizic decat pe caracter. dar asta e societatea in care traim...nu avem cum sa o schimbam noi acum Offline #11 2008-06-30 21:54:30
Re: Diferente in societateNumai oamenii cu fite si cei care nu stiu sa aprecieze si alte lucruri la o persoana pun accent pe aspectul fizic si marginalizeaza acel om. Eu cunosc cateva persoane mai plinute si chiar mi se par a fi niste oameni f simpatici si cu un simt al umorului exceptional. #12 2008-06-30 22:21:37
Re: Diferente in societatein primul rand fizicul/vestimentatia au ajuns sa fie cartea de vizita a unui individ ... cu parere de rau dar in multe locuri s'a intamplat sa nu te bage in seama pt k esti imbracat necorespunzator. sau ai un fizic mai "deosebit"... Feels Like Heaven http://www.youtube.com/watch?v=2-btzC_VqBI Offline #13 2008-06-30 23:13:19
Re: Diferente in societatefetele mai plinute sau chiar grase sunt marginalizate de societate. am obs asta. eu am o amica care e grasa,dar cu forme si ea se simte bine in pielea ei si toti o plac,o considera sexy... bun,ea e plinuta in limita bunului simt ca sa zic asa... i love my King!! the most beautiful leonberger ever Offline #14 2008-06-30 23:16:00
Re: Diferente in societateacum,pana si ca vanzatoare la un chiosc de ziare,cer aspect fizic placut.din pacate,am dreptate.multe fete sunt privite aiurea din kauza fizicului.dak gasesc un anunt k angajeaza,de exemplu intr-un magazin de fitze,fiti sigure k vor cauta o slabanoaga inalta cu 2 tone de farduri,nicidecum o tipa mai plinuta sau cu cosuri pe fata Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare..... Offline #15 2008-06-30 23:16:34
Re: Diferente in societateasa e green, da' pe mine ma enerveaza k le si vad tot timpul cu mancare, ba un fornetti,ba o pizza, ba o cola si pe partea ailalta spune k are sunci si nu poate scapa de ele Feels Like Heaven http://www.youtube.com/watch?v=2-btzC_VqBI Offline #16 2008-06-30 23:18:58
Re: Diferente in societatema recunosc capcaun :"> adik nu ma pot abtine de la fornetti,apropo,mi-ai facut acu o pofta imensa i love my King!! the most beautiful leonberger ever Offline #17 2008-07-01 02:54:12
e vorba de atitudine..atat, ceilalti te vad cum te vezi tu! 6 ani de dragoste Offline #18 2008-07-01 03:01:51
Re: Diferente in societatenu e chiar asa janis... adik eu am vazut si fete grasutze kre incercau sa aiba incredere in ele si se simteau bine in pielea lor si altii ziceau ca-s penibile ca "ce se crede grasa aia asa buna?e o grasa...nu vede k e penibila atitudinea ei?" cam asa gandeau... i love my King!! the most beautiful leonberger ever Offline #19 2008-07-01 11:06:23
si eu tot asa cred... pe verificate Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/ Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|