homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Diferente in societate

#1 2008-06-30 21:40:21

Emilya
Platinum member
De la: munte
Inregistrat: 2006-07-16
Site

Diferente in societate

Fetele sa incercam sa privim lucrurile cat mai obiectiv cu putinta: ce credeti, persoanele (si in special femeile) cu cateva (sau mai multe) kilograme in plus au o viata mai "complicata" (vorbesc pe plan sentimental, profesional, in societate etc) smile

Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body
Maia Ecaterina 14.01.2014 hjarta

#2 2008-06-30 21:42:38

mihaela2289
Hero member
Inregistrat: 2006-09-18

Re: Diferente in societate

depind. sunt fete plinute sau grase pline de umor si ce 'vino-ncoa' si fete slabute care au fite si carora nu le atingi nasul cu barna. depinde mult comportamentul. la o prima vedere slabutele au prioritate,dar daca ajungis a cunosti persoana, aspectul fizic nu conteaza asa mult

www.specialitaticulinare.blogspot.com - Super chec marmorat, neinecacios si simplu de facut!!

#3 2008-06-30 21:42:58

Himmel
Insomniac member
De la: Magix
Inregistrat: 2008-05-10

daca sunt complexate de felelu in care arata sigur au o viata mai "complicata"..ca de altfel si o pers slaba....
daca nu...totul este normal...vine de la crbl big_smile

Poate ca par fragila, neajutorata si nepamanteana, dar am structura de otel.

#4 2008-06-30 21:45:06

Emilya
Platinum member
Site

da dar totusi se pune foarte mult pret pe imagine...cu asta cum ramane?

Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body

#5 2008-06-30 21:47:52

leeah
Full member
Inregistrat: 2008-05-02

eu zic ca in mare parte in societate conteaza asteptcxul fizic [din pacate] si ptr o pers care nu se supune rigorilor "impuse" de ceilalti, e mai greu sa se integreze. aici nu ma refer kg in plus neaparat, ci si la haine.. etc etc

Publicitate

loading...

#6 2008-06-30 21:48:28

LoveChocolate
Sr. member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2007-10-29

nu cred...depinde extraordinar ffff mult de atitudinea pe care o ai! o prietena de a mea f buna este plinuta, insa are o incredere in ea si se poarta cum nu pot sa descriu.... spui ca este un star! nu exagereaza,nu ma intelegeti gresit. este pur si simplu increzatoare in ea si daca mergem in club toti baietii intorc capul dupa ea pt ca pur si simplu radiaza o energie nemaipomenita. asa ca, nu sunt de acord cu ideea ca persoanele plinute sunt date la marginea societatii. daca te iubesti pe tine asa cum esti nu mai conteaza nimic

#7 2008-06-30 21:50:39

Himmel
Insomniac member
De la: Magix
Inregistrat: 2008-05-10

LoveChocolate a scris:

nu cred...depinde extraordinar ffff mult de atitudinea pe care o ai! o prietena de a mea f buna este plinuta, insa are o incredere in ea si se poarta cum nu pot sa descriu.... spui ca este un star! nu exagereaza,nu ma intelegeti gresit. este pur si simplu increzatoare in ea si daca mergem in club toti baietii intorc capul dupa ea pt ca pur si simplu radiaza o energie nemaipomenita. asa ca, nu sunt de acord cu ideea ca persoanele plinute sunt date la marginea societatii. daca te iubesti pe tine asa cum esti nu mai conteaza nimic

da da..si yo crd q tarie asta big_smile

Poate ca par fragila, neajutorata si nepamanteana, dar am structura de otel.

#8 2008-06-30 21:51:48

mihaela2289
Hero member
Inregistrat: 2006-09-18

eu pana acum nu am gasit un baiat care sa spuna ca-i plac slabanoagele... asa ca.. si plintele sunt frumoase..uneori mai frumoase ca o slabutza

www.specialitaticulinare.blogspot.com - Super chec marmorat, neinecacios si simplu de facut!!

#9 2008-06-30 21:53:50

Emilya
Platinum member
Site

din pacate spun multi ca nu le plac slabutzele dar cam totzi intorc capul dupa ele daca le vad imbracate mai altfel...

#10 2008-06-30 21:54:23

mika
Insomniac member
Inregistrat: 2006-06-17

mihaela2289 a scris:

depind. sunt fete plinute sau grase pline de umor si ce 'vino-ncoa' si fete slabute care au fite si carora nu le atingi nasul cu barna. depinde mult comportamentul. la o prima vedere slabutele au prioritate,dar daca ajungis a cunosti persoana, aspectul fizic nu conteaza asa mult

multi oameni nu mai au rabdare sa ajunga sa cunoasca persoana pt ca o "evalueaza" dupa asepctul fizic...ceea ce mie nu mi se pare corect. dar suntem prea superficiali...majoritatea oamenilor, si atunci cand se indragostesc, pun pret mai mare pe aspectul fizic decat pe caracter. dar asta e societatea in care traim...nu avem cum sa o schimbam noi acum

#11 2008-06-30 21:54:30

andrutza
Vizitator

Numai oamenii cu fite si cei care nu stiu sa aprecieze si alte lucruri la o persoana pun accent pe aspectul fizic si marginalizeaza acel om. Eu cunosc cateva persoane mai plinute si chiar mi se par a fi niste oameni f simpatici si cu un simt al umorului exceptional.
Ca femeie cand esti mai plinutza de obicei intervin complexele...pt ca majoritatea baietilor se uita dupa fete mai suple...dar asta nu inseamna ca acele fete care au mai multe kg nu pot face ceva pt ele in primul rand...pana la urma conteaza sa te simti bine in pielea ta, daca incep frustratile si deja te simti nasol si nu-ti place de tine, ai vrea sa arati mai bine sa fi mai slaba cred ca atunci e momentul potrivit pt a schimba ceva in viata ta, tb sa abordezi un stil de viata mai sanatos.

#12 2008-06-30 22:21:37

capcaun
Platinum member
De la: mine pt tine :P
Inregistrat: 2007-10-11

in primul rand fizicul/vestimentatia au ajuns sa fie cartea de vizita a unui individ ... cu parere de rau dar in multe locuri s'a intamplat sa nu te bage in seama pt k esti imbracat necorespunzator. sau ai un fizic mai "deosebit"...
grasutele care stiu sa se faca placute si si'au acceptat corpul cu defectele lui, nu au de suferit, dar eu am o colega de fac care e si plinutza si acritura, tot ea se plangea k are atata iubire de daruit si n'are cui...poi normal, dc ea nu stie sa se comporte si inteapa omu la orice vb spune neutral se considera super geniu si subestimeaza pe toti din jurul ei.,...poi cu o asa atitudine nici prafu nu sta pe ea neutral ... si nici nu ma mir k nu are amici

#13 2008-06-30 23:13:19

GreenBubbles
Insomniac member
Inregistrat: 2008-03-08

fetele mai plinute sau chiar grase sunt marginalizate de societate. am obs asta. eu am o amica care e grasa,dar cu forme si ea se simte bine in pielea ei si toti o plac,o considera sexy... bun,ea e plinuta in limita bunului simt ca sa zic asa...
Dar fetele grase chiar sufera,sunt marginalizate. Pt ca in lumea in kre traim se pune pret ffff mult p aspectul fizic... de ex si dak vrei sa te angajezi undeva,dak esti grasuta nu te va angaja...sa zicem. ma rog,depinde si de job. oricum n-ar trebui sa facem ca pers grasute sa se simta prost,eu una nu o fac. sunt oameni ca noi,poate au o probl cu greutatea.poate chiar mananca putin si tot au probl asta.
Ceea ce ma enerveaza la o pers grasutza e ca se plange ca e grasa dar nici nu face nik sa slabeasca. Ori face ceva,ori nu se mai plange... asta e singuru lucru kre ma deranjeaza.

i love my King!! the most beautiful leonberger ever hjarta

#14 2008-06-30 23:16:00

rrammonna
Diamond member
Castigatoare a concursului de Miss
Inregistrat: 2007-11-07

acum,pana si ca vanzatoare la un chiosc de ziare,cer aspect fizic placut.din pacate,am dreptate.multe fete sunt privite aiurea din kauza fizicului.dak gasesc un anunt k angajeaza,de exemplu intr-un magazin de fitze,fiti sigure k vor cauta o slabanoaga inalta cu 2 tone de farduri,nicidecum o tipa mai plinuta sau cu cosuri pe fata

Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare.....

#15 2008-06-30 23:16:34

capcaun
Platinum member
De la: mine pt tine :P
Inregistrat: 2007-10-11

asa e green, da' pe mine ma enerveaza k le si vad tot timpul cu mancare, ba un fornetti,ba o pizza, ba o cola si pe partea ailalta spune k are sunci si nu poate scapa de ele neutral

#16 2008-06-30 23:18:58

GreenBubbles
Insomniac member

ma recunosc capcaun :"> adik nu ma pot abtine de la fornetti,apropo,mi-ai facut acu o pofta imensa neutral punish
dar eu fac si sport asa k nu stau sa ma plang si sa nu fac nimic lol
dar ma gandesc la alea grasute: se plang k sunt grase,plang de-a dreptu din cauza asta si intra in depresie...si in loc sa-si revina si sa faca cva pt ele... nimic neutral
si mai ales fetele tinere,dak sunt asa grase si nu se simt bine,n-ar vrea sa se simta sexy,frumoase?dupa aia trece tineretea p langa ele si nah..

#17 2008-07-01 02:54:12

JanisJoplin
Platinum member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-12-26

Wildhoney a scris:

Fetele sa incercam sa privim lucrurile cat mai obiectiv cu putinta: ce credeti, persoanele (si in special femeile) cu cateva (sau mai multe) kilograme in plus au o viata mai "complicata" (vorbesc pe plan sentimental, profesional, in societate etc) smile

e vorba de atitudine..atat, ceilalti te vad cum te vezi tu!
daca te vezi grasa si nashpeta,da..ai probleme in societate
daca te vezi top model(bine,nici sa exagerezi) ceilalti te vad top model smile

6 ani de dragoste  hjarta

#18 2008-07-01 03:01:51

GreenBubbles
Insomniac member

nu e chiar asa janis... adik eu am vazut si fete grasutze kre incercau sa aiba incredere in ele si se simteau bine in pielea lor si altii ziceau ca-s penibile neutral ca "ce se crede grasa aia asa buna?e o grasa...nu vede k e penibila atitudinea ei?" cam asa gandeau... sad

#19 2008-07-01 11:06:23

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

LoveChocolate a scris:

si eu tot asa cred... pe verificate wink

iar cine "incearca" sa emane incredere... da, atunci se intampla cum zice green. se vede doar "incercarea"... si e penibil. dar daca femeia chiar se simte bine si sigura pe sine, atunci chiar nu exista probleme.

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.