|
Nu esti logat.
Ce sa fac daca a renuntat la liceu?#1 2008-07-01 11:46:12
ce sa fac daca a renuntat la liceu?Poate problema mea nu o sa vi se para asa de grava dar pentru mine este.si chiar am nevoie de un sfat rapid pentru ca nu stiu ce sa fac.am 17 ani si prietenul meu are 18 ani,suntem impreuna din decembrie 2007. Offline #2 2008-07-01 11:53:31
Re: ce sa fac daca a renuntat la liceu?si la mine e cam aceeasi problema...numai k pana la urma s a inscris la un liceu cu plata(acum trece a 12 a)... Everything will be ok in the end. If it's not ok, it's not the end. Offline #3 2008-07-01 12:17:29
Re: ce sa fac daca a renuntat la liceu?pai ar fi trebuit sa treaca in clasa a 12a.si tot la reactia parintilor ma gandesc.dar nici eu nu sunt de acord.si nici macar nu mi-a zis.am aflat eu.adica mi-am dat seama.dar chiar nu vrea sa se razgandeasca.ce sa fac?raman cu el?si daca nu ar fi bine sa ramanem impreuna cum sa fac sa nu-l ranesc? Offline #4 2008-07-01 12:19:34
Re: ce sa fac daca a renuntat la liceu?..pai cineva tot o sa iasa ranit din povestea asta; vrei tu sa fii aia? Offline #5 2008-07-01 13:53:49
Re: ce sa fac daca a renuntat la liceu?problema este ca o sa te tot lovesti de oameni cu prejudecati....parintii vor mereu ce-i mai bun pt copilul lor,societatea te judeca...partea proasta e ca majoritatea par impotriva unei relatii ca a ta...nu-l poti convinge daca el nu vrea cu adevarat si nu considera necesare un liceu si o facultate...parerea mea e ca ar trebui sa o lasi mai moale cu tipu' asta...mai gasesti pe lume baieti......daca tu ti-ai facut datoria,nu mai ai nimic de facut...poate decat de luat o decizie:sa fii impotriva multora pt el,sa suporti critici,sau sa ramai singura o perioada? My Tears Dry On Their Own Offline Publicitateloading...
#6 2008-07-01 14:41:05
Re: ce sa fac daca a renuntat la liceu?prietenul meu a fost la profesionala. Dupa ce a terminat a 11-a, adica ultimul an de profesionala, putea sa dea ceva diferente si sa treaca la liceeu, sa mai faca 2 ani, si dupa sa-si dea si el bacu normal. Insa a plecat in italia, si cand s-a intors normal ca nu s-a mai inscris la nici un liceeu. Toate astea s-au intamplat inainte sa-l cunosc eu. Nu mi-a zis nici mie cand ne-am cunoscut ca nu a terminat liceul, de rusine ca eu is la cel mai bun liceeu din oras si el... 16.01.2016 si viata noastra e mai frumoasa boy Offline #7 2008-07-01 14:42:38
Re: ce sa fac daca a renuntat la liceu?eu m-am despartit de baiatul la care tineam acum mult timp din aceasta cauza.si poate sa dea diferente si sa inscrie din nou.e si pacat sa nu aiba macar 12 claase Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare..... Offline #8 2008-07-01 15:30:52
Re: ce sa fac daca a renuntat la liceu?a renuntat la liceu ca e alegerea lui...insa intre voi pot interveni certuri. spun asta pt k am vazut-o cu ochii mei la alt cuplu. Ea-facultate terminata,master in Germania. El-doar liceul. Cu timpul el a ajuns sa se simta inferior ei,pt k ea era altfel privita de societate,avand facultate...si deh,orgoliul masculin! ea niciodata nu l-a tratat diferit,dar el s-a simtit inferior din cauza asta. i love my King!! the most beautiful leonberger ever Offline #9 2008-07-01 15:46:43
Re: ce sa fac daca a renuntat la liceu?
exact Offline #10 2008-07-01 16:22:00
Re: ce sa fac daca a renuntat la liceu?
deja sunt pretentii peste tot.k sa te angajezi k un vanzator de exemplu,iti cer studii medii si automat el nu le are.poate se mai poate inscrie la cursuri.kiar e pacat,tine-te de capul lui Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare..... Offline #11 2008-07-01 17:22:56
Re: ce sa fac daca a renuntat la liceu?E fff important sa termine liceul. Mai ales la varsta asta cand toate trec mai usor. Pe masura ce timpul trece ii va veni din ce in ce mai greu si va tot amana. Va veni o zi cand se poate sa ii trebuiasca o diploma de bac si sa piarda multe pt ca nu oa are(chiar dc e un tip destept). Acum nu te deranjeaza dar dupa zece ani de casnicie s-ar putea sa o faca. In casniciile cu diferente mari de educatie intre parteneri apar probleme pe parcurs. El poate fi frustrat de superioritatea ta. mami de bebe Dan Mihail -28.10.2009 Offline #12 2008-07-01 17:24:22
Re: ce sa fac daca a renuntat la liceu?..si dak nu vrea sa-l termine acum, oricum va fi nevoit sa o faca intr-o zi! Offline #13 2008-07-01 20:31:46
Re: ce sa fac daca a renuntat la liceu?mai stiu si eu cazuri dinastea. unul dintro fostii mei prieteni isi picase bacu' si nu voia sa il dea din nou... m-am desp de el, nu ptr ce zic ceilalti, ci ptr ceea ce cred eu.. si cred ca pot mai mult Offline #14 2008-07-01 20:33:30
Re: ce sa fac daca a renuntat la liceu?bine zis leeah! i love my King!! the most beautiful leonberger ever Offline #15 2008-07-01 21:54:18
Re: ce sa fac daca a renuntat la liceu?si eu zic sa te tii de el ca e pacat... macar sa treaca clasa, nu tre sa fie acuma tocilarul clasei.. e mare pacat, tine-te de el, explica-i ca fara un liceu nici maturator nu te angajeaza nimeni.. si ca in italia, sau in oricare alta tara in care poate planuieste sa se duca, nu umbla cainii cu colaci in coada! Have you ever thrown a fist full of glitter in the air?... Offline #16 2008-07-01 21:58:22
Re: ce sa fac daca a renuntat la liceu?ms mult de tot.astept pareri in continuare.oricum nu renunt si o sa incerc sa-l conving.nu stiu daca ar fi o metoda buna sa aleaga.dar cred ca il pot convinge.sper din tot sufletul sa se razgandeasca Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|