|
Nu esti logat.
Pantaloni conici / largi ?-3#39 2008-07-02 09:33:32
Re: Pantaloni conici / largi ?
ca tot veni vorba de piticenie....eu am 1.62 - nu ma simt inalta, dar nici micuta...insa azi am nimerit in inghesuiala din autobuz langa un cuplu de porumbei indragostiti...ei ii ajungeam cu capul pana la piept...iar el...era cu un cap mai inalt ca ea... m-am simtit ca un soarece pe langa elefant... "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline #40 2008-07-02 11:04:47
Re: Pantaloni conici / largi ?eu am tot 1,62 da nici nu mi`as dori sa fiu mai inalta...si asa is slaba...dak as fi si mai inalta n`as mai iesi din casa glumi #41 2008-07-02 11:43:56
Re: Pantaloni conici / largi ?si cate kg ai skumpi la 1.62? ca sa stiu si eu cat ar trebui sa dau jos ca sa arat ca tine... "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline #43 2008-07-02 12:01:39
"Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline Publicitateloading...
#44 2008-07-02 12:09:50
fetele ... pe mine ma doare gatul cand ma uit la green serios Daca esti fata, citeste!!! postez aici de bligdizeala ... sau ca sa ma bag in seama copil botos cate stele verzi vezi atatia pupici iti trimit, daca nu le vezi spune si rezolvam prin 2 palme Offline #45 2008-07-02 16:27:56
Re: Pantaloni conici / largi ? choco , mor dupa avataru` tau mai ales cum zambeste la sfarsit Dragostea si muzica sunt cele doua aripi ale sufletului ! Offline #46 2008-07-04 22:35:11
Re: Pantaloni conici / largi ?daca ar fi dupa mine as purta nuami fuste scurte...da vremea asta nu e de acor mereu q mine chiar daca am 1.65 Poate ca par fragila, neajutorata si nepamanteana, dar am structura de otel. Offline #47 2008-07-04 22:45:11
Doamne fereste #48 2008-07-05 09:45:51
Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare..... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|