|
Nu esti logat.
Vreau sa stiu!!-2#20 2008-07-03 16:35:25
Re: vreau sa stiu!!m-as lupta dar cu cine?cu mine insumi?cu ideea ca nu am ce sa ii ofer?pt moment ma bucur de el..nici nu ma gandesc la acea zi..sper ca mai este timp destul Nu uita ca si cei mai frumosi trandafiri au spini! Offline #21 2008-07-03 21:02:05
Re: vreau sa stiu!!buna fetelor vreau sa stiu si eu daca am voie sa merg la mare sunt insarcinata in 6luni si un pic sambata as vrea sa plec pentru o zi si am auzit ca nu am voie in apa ca e prea sarata .... ca nu am voie la soare .... Offline #22 2008-07-03 22:05:11
Re: vreau sa stiu!!cred ca nu ai de ce sa nu te bucuri de 1 zi de relaxare... atat sa fii atenta cat stai la soare...doar in orele permise cand nu sunt radiatii daunatoare. iar in legatura cu apa sarata nu cred ca are ce sa iti faca rau...doar sa nu fii prea incalzita de la soare si sa te bagi in apa rece direct Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|