homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

O sa raman insarcinata sau nu? Sa iau postinor?

#1 2008-07-02 14:06:21

clarissima
New member
Inregistrat: 2008-06-22

O sa raman insarcinata sau nu? Sa iau postinor?

Am luat yasmin din a 5-a zi de la chiuretaj. Azinoapte dupa a 8-a pastila am avut contact neprotejat. Exista riscul sa raman insarcinata? Sa iau postinor ?
Doctorita mea de familie mi-a recomandat doxiciclina la 12 ore preventiv azi. Daca incep pastilele mi se duce efectul anticonceptionalelor?

Va multumesc mult pentru raspuns .. sunt cam panicata ....

Ultima oara a fost editat de clarissima (2008-07-02 14:07:37)

#2 2008-07-02 14:08:14

evilpink
Banat
Inregistrat: 2006-11-02

Re: O sa raman insarcinata sau nu? Sa iau postinor?

nu lua postinor.erai protejata de ac.dar de ce ti-a zis doctora s aiei antibiotic?si dupa un avort trebuie abstinenta 6 saptamani smile

VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI.
VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI.

puss puss puss

#3 2008-07-02 14:10:16

bobita
Hero member
De la: Craiova
Inregistrat: 2007-04-27

mie mi-a dat ampicilina,pt ca se inflamase mucoasa rau si sangeram,dar asta dupa un control,nu preventiv. si ma mir ca nu ti-a zis de cele 6 saptamani,ca e o informatie tare importanta

mandra si fericita posesoare a unei  burtici cu ochi bebe Doamne ajuta!

#4 2008-07-02 16:38:30

clarissima
New member

S-a intamplat... uoff ... ma simteam foarte bine inca din prima zi de dupa am asteptat doua saptamtani pana la contact, sotu pleca in voiaj maine ne mai vedem dupa 6 luni ... . Azi am fost la medic ca sa ii zic ca ma simt bine , si pentru ca aveam programare, si m-a intrebat daca am terminat tratamentul cu antibiotice, dar mie nu imi daduse nici un antibiotic in spital medicul gineco. M-a mai intrebat ea daca mai am sangerari i-am zis ca nu , si pana la urma a zis sa iau doxiciclina la 12 ore ca sa fiu protejata de orice problema asa preventiv... Eu ma simt f bine , nu am facut tempertaura nu nimic. Ma gandeam mai bine sa ma duc la un eco si daca e vreo problema probabil ca se vede acolo.. dar eu ma simt mai bine ca niciodata smile Am fost si la plaja samd ,
bobita , felicitari pentru burtica smile

Mersi de raspuns daca sunt protejata atunci....

#5 2008-07-02 16:39:50

evilpink
Banat

esti protejata si fa tratamentul cu antibiotice smile

VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI.
VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI.

puss puss puss

Publicitate

loading...

#6 2008-07-02 16:43:51

clarissima
New member

ms de raspuns o sa il fac .. oricum deja le-am cumparat. Doxiciclina si rubifen . Anuleaza efectul yasminului?

#7 2008-07-02 16:44:40

evilpink
Banat

doxacilina da... trebuie protectie suplimentara pe toata durata tratamentului + inca 7 zile smile

puss puss puss

#8 2008-07-02 16:59:56

clarissima
New member

Oki . Multumesc pentru raspuns !!!!

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.