|
Nu esti logat.
CERVIRON-administrare?#1 2008-07-02 15:39:18
CERVIRON-administrare?Ahm...am o leziune pe col si mi s-a dat ca tratament cerviron...ideea e ca maine ar trebui sa imi vina ciclu, si miercuri sa ma prezint la medic sa vada cum au lucrat ovulele. Se poate administra cerviron-ul in timpul ciclului? (nu m-am gandit sa intreb cand eram la medic, eram prea speriata). Va multumesc anticipat. You may be disappointed if you fail, but you are doomed if you don't try!!!!!!!!!! Offline #2 2008-07-02 15:44:20
Re: CERVIRON-administrare?De recomandat ar fi sa nu iti pui ovule in timpul menstrei pentru ca se scurg si nu isi mai fac efectul. Mai bine asteapta sa treaca menstra si reprogrameaza-te la medic dupa tratament. Fericita mamica de Aida Maria! Offline #3 2008-07-02 15:50:35
Re: CERVIRON-administrare?Citisem despre CERVUGID care era in aceeasi familie ca sa zic asa, si acela se putea administra in timpul menstruatiei...ar putea acesta fi mai bun? You may be disappointed if you fail, but you are doomed if you don't try!!!!!!!!!! Offline #4 2008-07-02 15:53:27
Re: CERVIRON-administrare?nu e mai bun.... si nici cervugid-ul nu se pune cand esti la menstra VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|