homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Hands-free invisibil-2

#20 2008-07-02 19:46:10

mika
Insomniac member
Inregistrat: 2006-06-17

Re: hands-free invisibil

Alexa27 a scris:

a copiat o fata la bac cu ele, si i-au dictat parintii tot lol ca s-au gandit ca decat sa plateasca un an meditatii, mai bine dau 150 de lei pe setul ala de casti. Si cica se aude bine, iar profii nu au prins-o, deci e 'invizibil'. Mie mi-ar fi aiurea sa mi le pun in urechi lol m-as scarpina non-stop big_smile

ai mei nu mi-ar fi dictat nici sa ma rog de ei un an intreg rotfl

#21 2008-07-02 21:59:03

daniela1985
Full member
De la: ploiesti
Inregistrat: 2007-08-16

crys_ty_na imi cer scuze pentru ca am deschis acelasi sub in alt topic dar nu am mai stat sa caut sa vad daca este scris despre asa ceva

intrebam pt ca ma batea gandu sa imi iau un hands free invisibil..dar am renuntat...am zis ca daca pot copia cu hamd free normal bn dk nu iar bn..pic la licenta asta e...dau in februarie si invat
noua ultima tematica ni s-a dat acum o luna...si sa aflu ca acum s-ar fi scos ceva din acea tematica...
si intr-o luna sa inveti si pt licenta si sa mai ai si examenele din semestru imposibil sad

#22 2008-07-02 22:59:06

ionela
Insomniac member
Inregistrat: 2006-03-24

mika a scris:

Alexa27 a scris:

a copiat o fata la bac cu ele, si i-au dictat parintii tot lol ca s-au gandit ca decat sa plateasca un an meditatii, mai bine dau 150 de lei pe setul ala de casti. Si cica se aude bine, iar profii nu au prins-o, deci e 'invizibil'. Mie mi-ar fi aiurea sa mi le pun in urechi lol m-as scarpina non-stop big_smile

ai mei nu mi-ar fi dictat nici sa ma rog de ei un an intreg rotfl

mie mi-au zis ca nu cumpara minte...deci daca simt ca ma duce capul sa ma duc la facultate, daca nu...la confectii cu mine rotflrotflrotfl

#23 2008-07-02 23:03:46

copilu
Sr. member
Inregistrat: 2007-10-05

mai bine ma kinui sa invat si renunt la altele decat sa imi bag in ureche asa ceva :f?rv?nad:

fericita mamica de Teodora din 11.02.2012

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.